URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

la CTC - Produsul Verde, este o greseala de a mea va fi modificata luni. Asa ii spuneam eu piesei, pentru ca am fost fan un film foarte vechi SF, "Produsul Verde", si din obisnuinta, l-am scris si pe asta asa :D :butch2: :lol:
PascaL
un domn / doamna

Post by PascaL »

Aseara la UG mi-au placut super mult piesele pe care lea prestat Veritasaga
si ma facut sa imi doresc mult mai mult albumul cel nou . Credeam ca plecarea lui Praetor ii va afecta destul de serios dar se pare ca nu e asa.
Deabia astept sa cumpar albumul ORIGINAL pt. ca merita
vikloth
tanar

Post by vikloth »

tareeee VeritaSaga, deja ma imaginam ascultand albumul.
"arta este uleiul care unge roata vietii" Ad Litteram

Noi sa fim sanatosi !
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

mie mi-au placut extraordinar, oameni modesti si destepti in ac timp!
temple
tanar

Post by temple »

imi cer scuze pt off-topic,insa m-am gandit ca aici am sanse sa mi se raspunda la intrebare...stie cineva cum se numeste mel cantata de zale impreuna cu pavel stratan la premiile mtv?desi s-a auzit foarte prost,mi s-a parut foarte interesanta...
"All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
Khayyam
Dominatrix

Post by Khayyam »

cand au fost mah premiile mtv ???? :o
Strictly known for busting up your head frames !
sunrah
.

Post by sunrah »

A fost ok emisiunea.. ce-mi mai venea sa rad cand l-am vazut pe Sonia.. parca-mi aminteam de "trei adidasi" :lol:.
Totul ok, inafara de Brugner, care pare c-a mai pus burta...
you just never know when you're living in a golden age.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

Sun|Rah wrote:A fost ok emisiunea.. ce-mi mai venea sa rad cand l-am vazut pe Sonia.. parca-mi aminteam de "trei adidasi" :lol:.
Totul ok, inafara de Brugner, care pare c-a mai pus burta...
e bine ca te-ai uitat, tu de obicei criticai fara sa te uiti, chiar la un moment dat ai spus ca ai vz 5 editii cel mult. E un nou inceput, macar direct proportional cu burta mea, sa iti scada tie... :wink:
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

1. Imi place noul intro al emisiunii (nu stiu daca e chiar noul, dar eu abia acum l-am prins)
2. M-am umflat putin in pene cand am auzit ca apogeul concertelor a fost la Iasi 8). E o rasplata adusa efortului si nervilor pe care i-am consumat cu organizarea respectivului eveniment. Satisfactia reusitei le intrece pe toate.
3. Ma bucur nespus ca lucrul la album s-a incheiat si vreau tot pe calea asta sa ii felicit pe baieti pentru aceasta realizare!

@ Brugner: Nu vreau sa par sceptic, dar faptul ca reluarile emisiunii s-au redus de la 2 la 1 e un pas inapoi ? Care a fost motivul mai exact ? (au fost editii cand urmaream ambele reluari + capturile :) )
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

BRUGNER_okocha,
...corect!...brugner omule faza cu dusmanii(legata de "Tony" de la obiectiv) a fost o mare caterink de'a mea si tie probabil ti'a ramas intiparita in creier...dar te rog uita...intaresc ideea k nu'l sufar pe Tony(mi se pare prea superficial tipu'!)...plm tu ai pus la suflet probabil!....de ex. ai fi putut sa'l intrebi care este certitudinea k banii de la concert vor fi folositi pt' construirea unor case(sau macar a unor camere pt. k sa fim seriosi cate case poti construi de pe urma a 500 de persoane, care PROBABIL vor fi prezente!) in Tulcea si nu pentru ograda proprie!...respect'
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

_shakeME_ wrote:BRUGNER_okocha,
...corect!...brugner omule faza cu dusmanii(legata de "Tony" de la obiectiv) a fost o mare caterink de'a mea si tie probabil ti'a ramas intiparita in creier...dar te rog uita...intaresc ideea k nu'l sufar pe Tony(mi se pare prea superficial tipu'!)...plm tu ai pus la suflet probabil!....de ex. ai fi putut sa'l intrebi care este certitudinea k banii de la concert vor fi folositi pt' construirea unor case(sau macar a unor camere pt. k sa fim seriosi cate case poti construi de pe urma a 500 de persoane, care PROBABIL vor fi prezente!) in Tulcea si nu pentru ograda proprie!...respect'
ah stai linistit, nu e numai parerea ta, insa atata timp cat el vine cu evenimente pe care le promoveaza, nu am cum sa il refuz, asta ne-am propus sa facem de la inceput, si o sa continuam aceste lucruri. Nu e nimic personal, insa e normal sa nu iti placa, e parerea ta personala, nici mie nu mi-a placut ce a bagat el, cand a venit, insa lumea trebuie sa ii vada pe toti, si sa judece fiecare dupa criteriile lui. Nu am voie sa filtrez eu, poate mie nu-mi place o trupa, ce fac, nu ii dau ocazia sa apara pe ecran??? Nu e corect. Asta cu "certitudinea" tinea deja de termeni tehnici, cand apare o astfel de initiativa, parerea mea este ca trebuie sa dam un pic mai mult credit, nu cred ca exista asa multi oameni care sa isi bata joc de sinistrati in scopuri personale, cum ar fi profit propriu, box office, etc. Insa retine, ca iti respect intru totul si parerea ta.
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

whigguh wrote:1. Imi place noul intro al emisiunii (nu stiu daca e chiar noul, dar eu abia acum l-am prins)
2. M-am umflat putin in pene cand am auzit ca apogeul concertelor a fost la Iasi 8). E o rasplata adusa efortului si nervilor pe care i-am consumat cu organizarea respectivului eveniment. Satisfactia reusitei le intrece pe toate.
3. Ma bucur nespus ca lucrul la album s-a incheiat si vreau tot pe calea asta sa ii felicit pe baieti pentru aceasta realizare!

@ Brugner: Nu vreau sa par sceptic, dar faptul ca reluarile emisiunii s-au redus de la 2 la 1 e un pas inapoi ? Care a fost motivul mai exact ? (au fost editii cand urmaream ambele reluari + capturile :) )
\
am primit si propunerea de a reduce emisiunea la 30 de minute, dar am spus ca asa nu o mai facem, cat o mai dura o mai facem, noi vrem din tot sufletul, insa nimeni din showbiz nu intelege ce e aia hip hop. Sunt cativa oameni poate, care cu siguranta provin si ei tot din medii muzicale de calitate care mai inteleg ce probleme avem noi, fanii, si cei implicati. In rest, "Dzeu cu mila / Si tiganii din Chitila", cum zice un vecin! :lol: :lol:
_shakeME_

Post by _shakeME_ »

BRUGNER_okocha,
atata timp cat el vine cu evenimente pe care le promoveaza, nu am cum sa il refuz,
....adica?poate sa apara in fiecare sapt. :x (grav)...chiar, initial aparea la "DIN SUB" aku'....pe unde se mai incadreaza?
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

_shakeME_ wrote:BRUGNER_okocha,
atata timp cat el vine cu evenimente pe care le promoveaza, nu am cum sa il refuz,
....adica?poate sa apara in fiecare sapt. :x (grav)...chiar, initial aparea la "DIN SUB" aku'....pe unde se mai incadreaza?
o iau ca pe o gluma, dar incepi sa ma cam calci pe nervi, sincer!
_shakeME_

Post by _shakeME_ »

BRUGNER_okocha,
o iau ca pe o gluma, dar incepi sa ma cam calci pe nervi, sincer!
...deci il lasam pe ToNy pentru arhiva! k...omule nu'ti mai strica nervii asa usor ca nu merita!(puteai sa ma ignori!)...respect'
Image
Post Reply