am vb si cu USM in emisiune despre chestia asta, ca foarte multi considera artistii hip hop niste semi-anal-fabeti! Insa asa cum si ei au dreptul la o parere (desi animalele nu gandesc, deci nu au dreptul la pareri) si noi putem sa ii denumim generic cocalari, fagoti, pastilati, cum ne vine pe moment (sper sa nu se simta iar doru 747 ofensat

). Eu nu sunt angajat TV K, deci nu am cum sa fiu platit de ei. Insa pt mine si Hefe se mai poate tolera, insa din nefericire tragem dupa noi si alti oameni care ne ajuta benevol, Undoo (fara de care nu am avea sunet la emisiune), Hades (alaturi de care suntem parteneri la evenimente), HHK (de cateva ori bune, am filmat cu camera lor, pentru ca cei de la TV nu inteleg ca evenimentele nu se intampla numai lunea, cand ne dau ei camera sa filmam), si nu in ultimul rand Alex Platon, care monteaza neconditionat tot ce ii aducem. Sunt multe lucruri la mijloc care nici nu se pot spune, insa daca vrei sa faci ce iti place si vrei sa o faci neconditionat, vei deveni bogat (doar spiritual), acum ma opresc ca dupa aceea vor zice cei din fan clubul meu (acei scatofagi cu limba adanc infipta in rectul meu) ca ma plang, si ca ar putea face ei mult mai bine ce fac eu.
Off-topic: a inscris Ecuador!