mod edit: tu te crezi pe mirc? ... ce cacat de mesaj e asta? puteai sa-i dai prv daca chiar era nevoie ... incercati sa nu mai psotati asa mesaj aiurea...exista un topic gen mirc acolo poti abera in voie la secunda
10x
Alter'Ego wrote:va rog...SOUL ASSASINS - REAL LIFE ...plsss!!!
e de fapt Kool G Rap - Real life ... de pe Soul Asassuns 2 ... poate asa iti va fi mai usor s-o gasesti
da.. e de fapt Kool G. Rap & D.J. Muggs - Real Life, una din piesele mele preferate ever!!! doamne.. ce flow are kool g. rap ala.. cand mai respira?!!?:))) din pacate nu o am la indemana ca urcam si piesa si clipul:(
later edit:
da e kool g rap & dj muggs - real life, Muggs Presents the Soul Assassins, Chapter II ... anul 2000... si acum mai tin minte cum vedeam clipul pe la aria 52 in 2001... parca...
nu contrazic..
Last edited by dan on Mon Jun 12, 2006 3:37 pm, edited 1 time in total.
Alter'Ego wrote:va rog...SOUL ASSASINS - REAL LIFE ...plsss!!!
e de fapt Kool G Rap - Real life ... de pe Soul Asassuns 2 ... poate asa iti va fi mai usor s-o gasesti
da.. e de fapt Kool G. Rap & D.J. Muggs - Real Live, una din piesele mele preferate ever!!! doamne.. ce flow are kool g. rap ala.. cand mai respira?!!?:))) din pacate nu o am la indemana ca urcam si piesa si clipul:(
iti zic eu ca e real life nu live ... si logic ca e feat. DJ Muggs din moment ce e pe Soul Assassins