nu mai punem dar oamenii astai cuma ud si ei ceva nou?...ca in Romania nu apar mixtapeuri.....de unde sa-si cumpere ca tot de ep net el trag so care e diferenta.....dupa aia ziceti ca tot ce e nou e kkt...pai pentru ca la noi in tara nu ajunge mai nimik nou am intrat pe odc pe vreo 20 de huburi si nimik interesant....iar...pe net la noi nici macar atat....cateva albume noi dar albume nu mixtapeuri....deci noi suntem intr-un fel paraleli cu ce se intampal afara...si punem si noi ce putem al download ... btw: cati dintre oi aveti albumele originale la tot ce aveti in calc?
si eu ma intrebam zilele trecute de ce nu apar mixtape-uri in Romania, ceva mixat de DJ-ii nostri, piese de afara + piese de la noi. poate doar tovarasu' meu deejaytux mai face ceva mixuri, da' nu se ridica la nivelul DJilor de la noi.
bLuEsHiFt wrote:si eu ma intrebam zilele trecute de ce nu apar mixtape-uri in Romania, ceva mixat de DJ-ii nostri, piese de afara + piese de la noi. poate doar tovarasu' meu deejaytux mai face ceva mixuri, da' nu se ridica la nivelul DJilor de la noi.
===================
probabil pentru ca .... la noi nici amcar albume nu se vand
si da ar fi o treaba foarte buan sa inceapa si al noi sa faca niste mixtapeuri mixaje strain-romani insa nu vad nici un inceput...poate va fi si ziua cand vom lansa primul mixtape romanesc