URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

ce anume?
AAF
stiutor

Post by AAF »

ca iti lasi fani sa astepte si tu esti la meci :)
Image
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

pai daca nu baga si ei televizor in blue bar ...asa se intampla ..oricum n-a pierdut nimic
muie copos
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

nu s-a intarziat atat de mult pe cat sustine Arsura, ceva de genul a juma de ora, ceea ce la concerte e super frecvent, de cate ori ai fost tu la un concert si a inceput la cat scria pe afis, nici macar 50 nu a inceput aseara la 9, care era show de sute de mii de para. Da tu dormi cu Arsura? :?: Daca ai fi el as fi inteles, dar daca nici nu esti, nu inteleg ce vrei.
AAF
stiutor

Post by AAF »

doar intrebam.....si nu am zis ca era vb de ore sau plm...asa de katerinka :) nu era un injuriu...probabil si eu as fi facut la fel...pt Scooby Doo :) :D
Image
AAF
stiutor

Post by AAF »

Brugner...Arssura a zis k nu are nimik cu tine si a zis k a-ti vb la telefon pe tema asta... sunt discutii inventate de kkciosi kre vor sa bage raca...si voi nu faceti decat sa le dati satisfactie...deci...pana la urma...cine e cu certuri.??k vad k el in nici un caz....

Si asta e ultimu lucru pe care Arssura il mai zice pe Forumuri pt k nu vrea sa faca parte din barfitorii care sunt tari doar dupa taste...

Pace...
Image
AAF
stiutor

Post by AAF »

mda....greseala mea ca nu am dat copy si paste bine.......sunt in graba...
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

AAF wrote:Brugner...Arssura a zis k nu are nimik cu tine si a zis k a-ti vb la telefon pe tema asta... sunt discutii inventate de kkciosi kre vor sa bage raca...si voi nu faceti decat sa le dati satisfactie...deci...pana la urma...cine e cu certuri.??k vad k el in nici un caz....

Si asta e ultimu lucru pe care Arssura il mai zice pe Forumuri pt k nu vrea sa faca parte din barfitorii care sunt tari doar dupa taste...

Pace...
AAF, iti dai seama in ce hal o arzi? Nu ai un pic de mandrie si retransmiti ce zice "seful" tau? Esti "valetul" lui? Lasa-l pe el sa scrie daca are ceva de spus. De la discutia telefonica, am verificat provenienta afirmatiilor, si se pare ca este totul adevarat in proportie de 99%. Sunt sigur pentru ca stiu ca mi-a zis in seara aia, ca nu e frumos, cu meciurile astea... :lol:
AAF
stiutor

Post by AAF »

e treaba mea cum o ard si cu cine....
Image
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

temple,
fiindca ma tot cert cu niste oligofreni care sustin neincetat ca cei care asculta si canta Hiphop sunt semi-analfabeti,needucati si alte rahaturi de genu' asta...e pacat,fiindca sunt foarte multi oameni a caror principala aptitudine e sa judece...
legat de ce spunea temple,mi'am uitat intr-o zi niste cd'uri in masina la taicu(Mafia,Bitza,Codu penal si cateva "selectii")...necazu a fost k a avut rabdarea sa le asculte si intr'o zi mi'a spus cu toata sinceritatea k " astia sunt canceru societatii!auzi ma! asta e muzik pentru fatalai sa'i faca un pic mai barbati!...ce era aia ma cu baga'mi'as si facea'mi'as k mai aveam putin si le aruncam pe geam!"....din respect i'am spus doar k n'a inteles nimic!
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

taicatu are super dreptate...daka nu zicea termenul 'fatalai'..probabil se inshela..da a demonstrat ca stie cum merge treaba...din pacate
_shakeME_

Post by _shakeME_ »

Bad Pimp,
taicatu are super dreptate...daka nu zicea termenul 'fatalai'..probabil se inshela..da a demonstrat ca stie cum merge treaba...din pacate
deci esti de aceeasi parere cu taicu meu? :butch2: pai atunci ce mai cauti pe un forum cu "fatalai"?sau de ce mai asculti genu asta de de muzica daca nu te reprez.?....tata e fan Guta sr.!....scuze ptr. off topic!
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
CE SYSTEMS
rapperu vostru preferat

Post by CE SYSTEMS »

poate el nu asculta codul penal si mafia care scuza-ma da chiar nu prea inveti nik din muzica lor

de bitza nam zis nik k el e ceva mai sus fata de cei mentionati precedent

scuze de off topic ,ma manca tastatura :D
unk

Post by unk »

mmmmmmmmmmm.....cred ca ar trebui sa va ganditi inainte sa spuneti ceva....genBad Pimp,
""Cand tragi pentru putin frate iei putin da' prost
Unii aleg sa piarda lupta considerand ca lupta n-are rost.""
Image
_shakeME_

Post by _shakeME_ »

Feromon,
poate el nu asculta codul penal si mafia care scuza-ma da chiar nu prea inveti nik din muzica lor
b.u.g mafia ft roxana-capu' sus
b.u.g mafia-o lume nebuna
b.u.g mafia-jucator adevarat
b.u.g mafia-anturaju
b.u.g mafia-Pana Cand Moartea Ne Va Desparti
b.u.g mafia-Intotdeauna Pentru Totdeauna
codu penal-frate pentru frate
codu penal-singur pe strada
da frate deci astea nu au nimic de spus!k...
Image
Post Reply