Bloodhound Gang vin la Bucuresti / 19 iunie - Arenele Romane

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

acu zici :D ... in fine.. am bilet.. ma duc 8).
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

cel mai tare show la care am fost prezent !
wolverine is my homeboy™
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

filmari/poze careva? cineva cu mai multe detalii?
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Doamne... sunt shocat.... n-are rost sa zic de ce si cum,etc.... :shock:
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

ok... pe scurt

a inceput Da Hood... arenele aproape goale... putina lume a coborat din scaune... s`a strans ceva public jos, au cantat Supersonic, Secretu Din Gradina, Numai Una, Cand Vin La Microfon, o piesa cu Dan (Coma) care mi s`a parut ce`a mai reusita.

intra EMIL, mai coboara lumea, baga o piesa si este chema Butch, ruleaza DubShot-ul, mai este chemat Dan de la Coma si showul ruleaza destul de fin. foarte tare prestatia.

am stat putin crezand ca intra BDG, si... canch!... intra Montreal o trupa de punk din Hamburg, cu care a rulat BDG prin turneul european. un sound cam puternic pentru mine dar... a mers. au facut o incalzire destul de buna, a impartit publicul in doua si a facut (gen Moise) the wall of death, care chiar le`a iesit. grav.

a urmat o pauza cam mare (juma de ora), in care ne`am delectat cu niste Orbituary (cred, nu imi place)

se sting luminile si intra basistul - Jared, pe Balls Out foarte suparat, cu un look de Wolverine, apar Jimmy Pop & co. si showu face poc!, sare lumea, scandal etc. Jared ia o sticla de whiskey si paharele si coboara in public de 2ori, turnandu`le tuturor de baut... mai in colo in timpul piesei, JimmyPop se duce la Jared, pune un deget pe o nara a nasului si isi sufla mucii pe el. la sfarsitul piesei, Jared rupe maieul de pe el, se sterge cu el la sub-brat, la cur si la stoi, si il arunca in public.
in timpul cantarii, mai venea un baiat cu o mare oglinda sa isi faca baietii frezele - caterinca nesimtita. au fumat, au baut, s`au injurat, s`au scuipat si multe altele pe tot parcursul showului, publicul a fost provocat sa il scuipe pe basist, multi au incercat si multi au reusit.

alte momente memorabile:
-Jimmy a cantat O-zone - Dragostea Din Tei, toata melodia asa mai rock, numa buna de sarit, cu toate versurile in romana lumea l`a huiduit, a aruncat cu lucruri dupa el.
-Jared a vorbit destul de mult in romana, facandu`l pe Jimmy: "poponar", zicand: "multumesc" + multe alte cuvinte, si cantand "pula si pizda"
-DJ Q-Ball venea la marele fix si mai baga niste refrene celebre pe ritmuri hardcore (99problems, move bitch get out the way etc.)
-Jared a baut cu palnia o sticla intreaga de Jagermeister
-cand Jimmy a zis ca nu a vazut sani (tzatze) bucuresteni, un tip dezbracat era ridicat de public pe sus. l`a chemat pe scena unde ala ne`a aratat ca chiar e gol, si a baut un Budweiser.
-in timp ce Jimmy canta Du Hast a lu Rammstein, intra Jared cu chitara in flacari si cu o sticla de alcool... si presupun ca toata lumea stie ce fac Rammstein.
-Jimmy a cantat ceva de la Depeche Mode, toata lumea a aruncat cu cacaturi in el, si ne`a zis ca meritam un concert Depeche Mode (un fel de blestem)
-faceau poze cu un polaroid, membrilor formatiei cu publicu in spate aratand muie, dupa care le aruncau in public. (i got one - JimmyPop is a shitty fotograf)
-aruncau cu o mare prastie tricouri in public
-Jared a zis ca nationala Romaniei e de cacat, publicul l`a injurat, i`a aratat muie, etc. iar Jimmy Pop a bagat la trompeta imnul Romaniei... - flawless ! toata lumea a cantat imnu cateva minute, foarte frumos. iar la un momentdat Jared a scos baluba afara si s`a pisat pe Jimmy - yup... vreo 1-2minute pisat pe el si in sapca lui.
-s`au aratat destul de dezamagiti de America in general.
-era un fel de hate-love relationship intre trupa si public, injuraturi, semne obscene, scuipaturi etc.

pe fundal era o poza de genu
Image
iar in spatiul alb, apareau diferite mesaje, gen:

"this song sucks harder then Laura Andresan"
"piesa dedicata lui Botezatu"
"DJ Q-Ball a cumparat heroina de la Sisu"
"Jimmy va face sex oral dupa concert in Piata Revolutiei"
"miscati-va cururile muistilor"
"piesa e mai proasta decat jocul Stelei in ultimul sezon"

sunt sigur ca au fost multe alte faze pe care le`am omis. dar concertu a fost facut numai din faze tari.

au cantat impecabil! sonorizare de nota 10! ca sound totul a fost perfect.
showul cam scurt, in jur de o ora juma.
au bagat cateva piese de pe Hefty Fine (albumul nou): Balls Out, No Hard Feelings, Foxtrot Uniform, Uhn Tiss, etc.
si clasice: The Bad Touch, Along Comes Mary, Magna Cum Nada, Ballad Of Chasey Lane, Three Point One Four, Fire Water Burn, I Wish I Was Queer etc
wolverine is my homeboy™
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

cu krsone si templu inainte!
wolverine is my homeboy™
sunrah
.

Post by sunrah »

Sun|Rah wrote:BULLYSHEAT!
you just never know when you're living in a golden age.
AIRMAN
un domn / doamna

Post by AIRMAN »

Nu imi vine sa cred ca au facut asa ceva aia de la BDG..parca la stiri o aratat altceva.....era cam putina lume spre deosebire de cati au fost la pifty...dar nu a zis de asa ceva.....oricum is uimit....plm...
Post Reply