Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
deci biletul va fi 30 roni,locul escape,rezervari am citit.............dar de unde se pot lua beletele?adik tot de la carturesti unde mai fu ninja tune?sau de la escape?
Sarin3 wrote:concert inainte de bac la romana pas/cacat
s-a schimbat locatia >> White House (Amsterdam Cafe & Terrace)...nu e lumea doritoare se pare . si biletele se pot lua de la Muzica sau Carturesti, sau direct la fata locului. conform unui anunt de pe feeder.ro.
umma wrote:s-a schimbat locatia >> White House (Amsterdam Cafe & Terrace)...nu e lumea doritoare se pare . si biletele se pot lua de la Muzica sau Carturesti, sau direct la fata locului. conform unui anunt de pe feeder.ro.
aoleu.in amsterdam.ultima oara cand am fost am dat peste mamici si tatici cu copii in carucior.era tot un urlet si gangur de copil.nu vreau sa imi imaginez ce imagine o sa am la concert.
Din motive lesne de inteles DJ Vadim / One Self se muta la White House (Amsterdam Cafe & Terrace). Biletul costa 30 de lei si se rezerva la www.phoenix.ro sau se cumpara la Muzica sau Carturesti. Sau direct la fata locului.
umma wrote:s-a schimbat locatia >> White House (Amsterdam Cafe & Terrace)...nu e lumea doritoare se pare . si biletele se pot lua de la Muzica sau Carturesti, sau direct la fata locului. conform unui anunt de pe feeder.ro.
aoleu.in amsterdam.ultima oara cand am fost am dat peste mamici si tatici cu copii in carucior.era tot un urlet si gangur de copil.nu vreau sa imi imaginez ce imagine o sa am la concert.
Ai facut referire la asta si mai sus. BAC-ul asta ..