VIDEOCLIPURI ROMANESTI
VIDEOCLIPURI ROMANESTI
eu zic ca cel mai reusit avand in vedere calitatea imaginii realizarea cadre etc.....este VORBE-La Familia
Agent Orange
- Chill Will
- the funky man
Ca stil,cel mai underground videoclip ramane fara indoiala Methadon3000 feat. Deceneu - Din sub,iar cel mai bine realizat videoclip mi se pare ca e Mafia - Dupa blocuri !
Mai sunt&altele bune,bineinteles...

http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
pt mine cel mai tare ramane "lumea e a mea"-mafia cu loredana.
imi mai plac:ombladon cu raku,zale,cheloo cu bitza,vorbe,tupeu de borfas,probleme de familie,il egal non-stop,dupa blocuri,dahood-numai una(nu stiu daca asa se numeste piesa),din sub,marijuana cu gunja si puya-tre sa spun...
imi mai plac:ombladon cu raku,zale,cheloo cu bitza,vorbe,tupeu de borfas,probleme de familie,il egal non-stop,dupa blocuri,dahood-numai una(nu stiu daca asa se numeste piesa),din sub,marijuana cu gunja si puya-tre sa spun...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
-
- un domn / doamna
din sub eu zic k e ji cea mai buan melodie dintr-un videoclip romanescMaeditus wrote:hmmm, fratilor...hai sa nu uitam.....dupa parerea mea, cel mai tare clip Hiphop din Romania ramane Methadon 3000 cu Deceneu - Din sub
asta ramane un clasic, fara indoiala!!!!
tot mijto e ji deceneu - 7 zile
de ce te mai chinui sa te duca capul? oricum il duci tu pe el ... n-ai vrea sa intratzi in conflict de interese sau ceva 

XXL & 10 Grei - Privesc De Sus
CTC - Original Verde
CTC - Original Verde
Last edited by Shutz on Tue May 17, 2005 8:47 am, edited 1 time in total.
- Bazooka Joe
- trendy guy