sa inchida cineva topicul asta!!!!! liljunior esti penibil!!!!!!
crezi ca stii multe despre hip-hop?!?!!?!? iti spun eu .. nu stii mai nimic si vad ca nici nu te obosesti sa te documentezi..... esti un caz pierdut... auzi la el.. cunostinte de 22 de ani =))))))
acum hai sa iti spun o chestie, suna ceva de genul: cu cat cunosti mai putin despre ceva, cu atat ai impresia ca stii mai multe despre acel acel ceva, si cu atat iti este mai greu de schimbat parerea... eu imi dau seama cat de putin cunosc.. cat de mare este lumea hip-hop-ului...
tu in mintea ta nu poti accepta ca din anii '80 pe tot mapamondul au aparut diverse trupe de hip-hop de albi, beastie boys au fost primii cu un succes comercial, apoi in 90 vanila ice a rupt topurile in doua, cu tot ca era fake, everlast cu house of pain au melodia jump around care si azi la mai bine de 10 ani de la lansare se aude in toata lumea in localuri sau inainte de vreun concert!!! in franta de exemplu de la inceputul anilor 90 exista Iam si NTM si au si albi in componenta!!! eu nu stiu ce iti este tie asa de greu de acceptat!!!!!!!
sa nu ne intelegi gresit, ne dam seama ca eminem este un mc foarte bun, il apreciem, dar nu a fost primul si mai mult ca sigur nu este cel mai bun... a nu se lua niciodata vanzarile/succesul comercial=valoare unui artist!!!!
si eminem la premiile mtv europe parca in 98 la multumea celor de la beastie boys ca au deschis calea celor ca el...
sfatul meu e sa te documentezi, cauta si tu documentare pe dc, cauta si tu pe net.. cauta!!!!! sau ai putea sa parasesti acest forum si sa te duci pe altele si sa le povestesti alora de acolo ce nashpa suntem noi