Eminem e primul alb sau nu?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Eminem e primul mare alb sau nu?

da
2
11%
nu
16
89%

Total votes: 18

LilJunior
un domn / doamna

Eminem e primul alb sau nu?

Post by LilJunior »

fat joe nu este alb...tu sti din ce familie face parte?.....nu conteaza culoarea pielii conteaza etnia omule e mult mai usor sa ai etnia lui fat joe, b real etc. decat cea a lui eminem si sa ajungi sus...i mean eminem e alb alb american texan din ala gen george bush.....fat joe nu e alb omule e jumatate puerto-rican si jumatate cubanez... :lol: :lol: :lol: ma faci sa rad cand el singur zice in piese ca nu e alb....iar b real tre sa mai zic ce a zis in beefu cu ice cube...ca poate sa-i zica lui ice cube nigga pentru ca ei nu sunt albi ei sunt de aceeasi etnie ca si fat joe ...oameni persecutati in america si considerati minoritate...se pare ca nu sti prea multe decat culoarea pielii atata......pechinezule :lol:

PS: nu ma uit pe google ala nu e site ala e motor de cautare din pacate eu ma uit pe site-urile de afara si forumurile de acolo si se vede diferenta de cultura, maturitate, civilizatie, dreptul la opinie si tot....asta e ROmania...plina cateodata de franzele ca tine...

inca o data Eminem primul mare alb si atat. nu zic ca imi place de el ca ultimul album sucks raud e tot marshall mathers a fost cel mai bun al lui si atat...dar sunt unii pe aici care ma fac ep mine dalmatian dar ei de fapt sunt niste pasarele.....le-a uitat Dumnezeu pe-o ramura p`acolo :lol: :lol:
Cracku
un domn / doamna

Post by Cracku »

Ai auzit de Beastie Boys?
Dj HUMANkut
un domn / doamna

Post by Dj HUMANkut »

asculta l pe cracku ca stie ce spune ...:) ...si sunt multi inaintea lu eminem ...albi :) ...si f "mari"
U.R.S.S 4Life !
(Underground Rap South Squad)
paul_s
tanar

Post by paul_s »

fat joe nu este alb...tu sti din ce familie face parte?.....nu conteaza culoarea pielii conteaza etnia omule e mult mai usor sa ai etnia lui fat joe, b real etc. decat cea a lui eminem si sa ajungi sus...i mean eminem e alb alb american texan din ala gen george bush.....fat joe nu e alb omule e jumatate puerto-rican si jumatate cubanez... ma faci sa rad cand el singur zice in piese ca nu e alb....iar b real tre sa mai zic ce a zis in beefu cu ice cube...ca poate sa-i zica lui ice cube nigga pentru ca ei nu sunt albi ei sunt de aceeasi etnie ca si fat joe ...oameni persecutati in america si considerati minoritate...se pare ca nu sti prea multe decat culoarea pielii atata......pechinezule

PS: nu ma uit pe google ala nu e site ala e motor de cautare din pacate eu ma uit pe site-urile de afara si forumurile de acolo si se vede diferenta de cultura, maturitate, civilizatie, dreptul la opinie si tot....asta e ROmania...plina cateodata de franzele ca tine...

inca o data Eminem primul mare alb si atat. nu zic ca imi place de el ca ultimul album sucks raud e tot marshall mathers a fost cel mai bun al lui si atat...dar sunt unii pe aici care ma fac ep mine dalmatian dar ei de fapt sunt niste pasarele.....le-a uitat Dumnezeu pe-o ramura p`acolo

asha.....si?mah tinere....eshti plictisit rau de tot de te bagi la chestii de-astea?
shi sa il citez pe Dj HUMANkut .... sunt multi albi care au facut (shi fac) rap,care sunt mai tari deca eminem
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

inaintea lui eminem:
house of pain implicit everlast
3rd bass implicit mc serch
ra the rugged man
etc.
astia imi vin acu...
Image
dan
Pop

Post by dan »

sa inchida cineva topicul asta!!!!! liljunior esti penibil!!!!!!

crezi ca stii multe despre hip-hop?!?!!?!? iti spun eu .. nu stii mai nimic si vad ca nici nu te obosesti sa te documentezi..... esti un caz pierdut... auzi la el.. cunostinte de 22 de ani =)))))) :|

acum hai sa iti spun o chestie, suna ceva de genul: cu cat cunosti mai putin despre ceva, cu atat ai impresia ca stii mai multe despre acel acel ceva, si cu atat iti este mai greu de schimbat parerea... eu imi dau seama cat de putin cunosc.. cat de mare este lumea hip-hop-ului...

tu in mintea ta nu poti accepta ca din anii '80 pe tot mapamondul au aparut diverse trupe de hip-hop de albi, beastie boys au fost primii cu un succes comercial, apoi in 90 vanila ice a rupt topurile in doua, cu tot ca era fake, everlast cu house of pain au melodia jump around care si azi la mai bine de 10 ani de la lansare se aude in toata lumea in localuri sau inainte de vreun concert!!! in franta de exemplu de la inceputul anilor 90 exista Iam si NTM si au si albi in componenta!!! eu nu stiu ce iti este tie asa de greu de acceptat!!!!!!!

sa nu ne intelegi gresit, ne dam seama ca eminem este un mc foarte bun, il apreciem, dar nu a fost primul si mai mult ca sigur nu este cel mai bun... a nu se lua niciodata vanzarile/succesul comercial=valoare unui artist!!!!

si eminem la premiile mtv europe parca in 98 la multumea celor de la beastie boys ca au deschis calea celor ca el...

sfatul meu e sa te documentezi, cauta si tu documentare pe dc, cauta si tu pe net.. cauta!!!!! sau ai putea sa parasesti acest forum si sa te duci pe altele si sa le povestesti alora de acolo ce nashpa suntem noi :mrgreen:
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

Marele Alb este numele unei specii de rechin, cunoscut ca a fii cea mai fioroasa desi nu e adevarat pt ca Rechinii de Mako, de exemplu sunt mult mai violenti decat Marele Alb.
Datorita faptului ca este cel mai mare rechin ucigas (ucigas este un termen cam anapoda avand in vedere ca este pur si simplu carnivor iar cei mai mari ucigasi de pe planeta suntem noi) este si cel mai cunoscut si cel mai de temut dintre rechini.
Atentie!!
A nu se crede ca Marele Alb este cel mai mare rechin din lume.
Cel mai mare rechin din lume este Rechinul Doica (sper ca nu ma insel in privinta numelui) care insa este un rechin linistit hranindu-se cu plancton pe care il absoarbe cu tot cu apa prin gura sa imensa.

Concluzie
Eminem nu este primul Mare Alb.
99.9%
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

i mean eminem e alb alb american texan din ala gen george bush

Eminem, a resident of Detroit, Texas.
:bow: :bow: :bow:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
LilJunior
un domn / doamna

Post by LilJunior »

mdea am zis eu ca beastie boys sau altii nu au fost albi?..eu m-am legat de b real fat joe pentru ca cineva a zis ca aia sunt albi....si nu sunt....iar daca zici ca fat joe si b real e alb atunci inseamna ca-l contrazici pe fat joe si pe b real nu pe mine omuletzule :lol: :lol:

recunosc ca au fost si altii inaintea lui eminem eu doar am pus intrebarea in legatura cu cei 2 :? in fine....
Shnar
adevarat sa mor de nu

Post by Shnar »

titlul topicului e cam altul.. :|
dan
Pop

Post by dan »

LilJunior wrote:mdea am zis eu ca beastie boys sau altii nu au fost albi?..eu m-am legat de b real fat joe pentru ca cineva a zis ca aia sunt albi....si nu sunt....iar daca zici ca fat joe si b real e alb atunci inseamna ca-l contrazici pe fat joe si pe b real nu pe mine omuletzule :lol: :lol:

recunosc ca au fost si altii inaintea lui eminem eu doar am pus intrebarea in legatura cu cei 2 :? in fine....
LilJunior wrote:inca o data Eminem primul mare alb si atat.
si intrebarea topicului deschis de tine suna in felul urmator: "Eminem e primul alb sau nu?"

tu esti constient de ceea ce spui, scrii si gandesti?!!? :!: :idea: :|
Sera
Gademit

Post by Sera »

LilJunior wrote:bla bla bla bla bla ma cheama lil junior si mananc intruna ce iese de la ochiu bej bla bla bla
baiatule, mai bine du-te si polueaza forumurile alea magice de afara, arate-le lor maturitatea si cunostintele tale vaste. acolo macar o sa se faca misto de tine si tu n-o sa intelegi ce zic aia si totul va fi mai bine. o dai din bara in bara pe fiecare thread pe care il imbacsesti cu posturile tale.

sa nu intelegei gresit.

spunem da dreptului la libera exprimare

spunem un mare nu prostiei

ghici ce iti vom spune tie.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

fat joe nu este alb...tu sti din ce familie face parte?
familia joe?
nu conteaza culoarea pielii conteaza etnia omule e mult mai usor sa ai etnia lui fat joe, b real etc. decat cea a lui eminem si sa ajungi sus
care da ... latino americanii au cel mai mare procent in randul liftierilor...pentru ei e mai usor sa ajunga sus
fat joe nu e alb omule e jumatate puerto-rican si jumatate cubanez
care jumatate e din partea mamei si care din partea tatalui?
pechinezule
esti chinezofob? ai ceva cu etnia lor?
asta e ROmania...plina cateodata de franzele ca tine...
mai nou gasesti paine feliata.
nu zic ca imi place de el
termina mah ca stim ca i-ai curatza tarzaneii daca ai putea
dar sunt unii pe aici care ma fac ep mine dalmatian dar ei de fapt sunt niste pasarele
care pasarelele de pe craca se pot caca pe dalmatieni.

Concluzia: Ur in top 5 :)
99.9%
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

da' cine a fost primul negru?
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

dumnezeu
99.9%
Locked