Pentru asta au nevoie de mandat de perchezitie eliberat de Parchet sau Judecatorie (nu stiu exact care din ele.. oricum n-are importanta). Mandat care se elibereaza numai in cazul in care a existat un flagrant sau daca exista probe convingatoare in acest sens. Altfel... in termeni legali, nu au dreptul sa intre pe proprietatea mea fara consimtamantul meu.

Se numeste violare de domiciliu, indiferent daca faptasul e un boschetar sau un "organ" al legii.
In plus, acest mesaj il putea scrie oricine in locul meu, vorbim de un cadru virtual, in care identitatea unei persoane este egala cu o insiruire de cifre numita ip.. iar cum eu am ip-ul serverului retelei... si cum am si acces pe server... e si mai ciudata treaba. Si ar mai fi o chestie.. cine credeti ca se deranjeaza pentru un user care a dat "share" unui amarat de album pe net (sunt site-uri specializate in asa ceva, chiar in Romania, care pun la download poate sute de albume si pe adminii respectivi nu-i mai verifica nimeni).
Nu credeti ca e cam mult zgomot pentru nimic in toata treaba asta?
Ca au prins cativa amarati cu odc-ul deschis, s-a mediatizat intens treaba asta (motivul se regaseste in continuare) si lumea s-a pisat pe ea de frica. Piraterie a fost, este si va fi si de acum inainte... daca ceea ce fac eu poate fi numit "piraterie".

Corsar.. ce caterinca...

Dar hai sa nu mai discutam despre asta ca e prea de cacat subiectul.