URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Zanukira
tanar

Post by Zanukira »

multumim Brugner ca ai facut lucrurile cristal clear ^:)^ :arrow: :D
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Barac de la Verdikt va fi la UG pentru a-si prezenta noul album solo. Stay tuned!
Formatia Verdikt nu mai exista de (mai bine de) 3 ani, Barac nu mai reprezinta Verdikt...
oricum ramane de tot rasul prin prisma ultimelor "evenimente", cuvant de la fosti colegi.
Scuze de off.
Zanukira
tanar

Post by Zanukira »

super editia de astazi ca toate editiile Urban Groove de altfel , felicitari Brugner asteptam cu nerabdare urmatoarea editie peace .......

P.s. de unde pot face rost de sunetul acestei editii in format mp3 a incercat un amic de-al meu sa o inregistreze dar sunetul nu a mai iesit:(
HotLips
tanar

Post by HotLips »

L-am mai vazut saptamana asta pe Barac la o emisiune tot pe TVklumea.... nu sunt asa sigura k e chiar genu meu, da o sa`mi cumpar albumul si atunci vad..... editia de azi a iesit chiar ok, mi`a placut k a fost la "Din Sub" inca un MC din Iasi... a avut dreptate cand a spus ca sunt mii de copilasi care iau microfonu si inregistreaza la calculator tot felul de gangsterisme sa zic asa, si apoi lumea isi creeaza o impresie gresita despre hh`ul de acolo, ascultand chestiile astea... Au fost destui invitati si... abia astept sa ascult Hip Hop Anthology ;))
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

HotLips wrote: mi`a placut k a fost la "Din Sub" inca un MC din Iasi... a avut dreptate cand a spus ca sunt mii de copilasi care iau microfonu si inregistreaza la calculator tot felul de gangsterisme sa zic asa, si apoi lumea isi creeaza o impresie gresita despre hh`ul de acolo, ascultand chestiile astea
Care si el e genul .. :roll:
Zanukira
tanar

Post by Zanukira »

daca erai atent a spus ca la inceput era gangsta apoi a urmat o alta etapa iar piesa lui nu cred ca era gangsta ai auzit vreun vers in care spunea ca vine si iti rupe capul, da omul era adeptul gangsta canta gangsta la inceput si poate o sa mai faca o piesa doua gangsta sa mai intepe pe cate cineva , poate ma faci sa cred ca ai ceva impotriva celor gangsta, asta nu e bine , hip-hop-ul e tot hip hop fie el under sau ..... , sa inteleg ca faci discriminari , acum depinde si de preferintele fiecaruia, sau poate nu il placi pe el ca artist nu iti place ceea ce-ai auzit , dupa cum spuneam gusturile nu se discuta si am cam dat in off topic pe-aici
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Intelegi prea multe :arrow: offtopic.
snuffy
serios, sunt ok

Post by snuffy »

prima emisiune de la yo! mtv raps (1988):

http://files.filefront.com/yomtvreorar/ ... einfo.html

e doar pt cunascatori sau pt cei care care stiu sa apreciez old schoolu si si pt cei curiosi, bineinteles. cine nu-i curios sa nu downloadeze, sa nu se puna sa posteze numa asa ampulea, ca sa nu fim offropic!
_shakeME_
fratele meu tu esti baiat

Post by _shakeME_ »

super editia de astazi ca toate editiile Urban Groove de altfel , felicitari Brugner asteptam cu nerabdare urmatoarea editie peace .......
la ce ora s'a "difuzat"?...era 9:40 si nu incepuse!..sper s'o prind duminik!
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
Image
Shearer
old school

Post by Shearer »

pai daca incepe la 10 , cum vrei sa inceapa la 9:40?
HotLips
tanar

Post by HotLips »

whigguh wrote:
HotLips wrote: mi`a placut k a fost la "Din Sub" inca un MC din Iasi... a avut dreptate cand a spus ca sunt mii de copilasi care iau microfonu si inregistreaza la calculator tot felul de gangsterisme sa zic asa, si apoi lumea isi creeaza o impresie gresita despre hh`ul de acolo, ascultand chestiile astea
Care si el e genul .. :roll:
melodia live pe care am auzit`o de la MC`ul ala nu mi s`a prea parut gangsta... nu cred ca si`a gasit inca un stil si inca e in cautarea acestuia... nu mi`a prea placut oricum... versurile mergeau... da apreciez ca a incercat sa faca ceva.. si nu vreau sa critic, k oricum nu sunt yo mai buna...
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Am si eu o intrebare.. in emisiunea cu Eqinox de ce baietii nu au pomenit si de Nwanda cand au enumerat membrii Armada? Thanks in advance.
cotoy
tanar

Post by cotoy »

nu am avut rabdare sa parcurg zecile de pagini de la acest topic,i nu stiu dak s-a mai intrebat...si la editia cu hhanthology a zis brugner ceva,dar nu am fost atent...deci:
CE TREBUIE SA FACA UN ARTIST K SA AJNGA LA "DIN SUB"?
presupunand k e vorba de trimiterea unor demmouri,unde trb sa le trim?
ms. anticipat.....
Moarte manele!
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

mii de scuze daca a mai fost subiectu asta ....sau intrebarea asta ..

- deceneu a fost la emisiune ? daca nu ....n-ar fi o idee rea :P ...nu mai stim de mult de el nimic ....
Shearer
old school

Post by Shearer »

yo stiam ca s-a retras la tara
Post Reply