Fatboy Slim la mamaia pe 5 august

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Peter Pan
moderator astea

Post by Peter Pan »

se pare ca tie iti ploua in gat....daca ai face si tu altceva decat sa jignesti poate ca cineva chiar te va crede vreodata pe cuvant in orice afirmatie si nu te va mai arata lumea cu degetul pronuntandu-ti numele cu scarba si dispret...eu zis ca tu sa-ti folosesti neuronul respectiv si sa nu mai jignesti fara motiv caci se prea poate ca cineva sa-ti explice ca nu esti buricul pamantului intr-un mod in care sigur nu o sa-ti placa
Agent Orange
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Miule :lol: haha........bagati-ai sarme in el de nickname.
arina
tanar

Post by arina »

FatBoy Slim vine in Ro : 5 august, Mamaia_ Ultima Playa.

Biletele se gasesc la: www.bilete.ro

Pretul biletelor:
28 RON in perioada 29 Mai - 4 Iulie,
45 RON in perioada 5 Iulie - 4 August,
60 RON la intrare.

Verificati www.fatboyslim.ro (exista si o harta a locului)

www.fatboyslim.net

:wink:
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Voila... 8) Now it's ON
cretzu_parazitu
fratele meu tu esti baiat

Post by cretzu_parazitu »

io nul supot p individul asta nu stiu c se inghesuie lumea in halu asta
te fac sa vrei sa-l ucizi pe tactu
sunrah
.

Post by sunrah »

:D
you just never know when you're living in a golden age.
Al Capowned

Post by Al Capowned »

Push the tempo! :)
cretzu_parazitu
fratele meu tu esti baiat

Post by cretzu_parazitu »

Sun|Rah wrote::D

dc :D??
te fac sa vrei sa-l ucizi pe tactu
Sera
Gademit

Post by Sera »

in noaptea in care deceneu a revenit pe o scena bucuresteana, eu am fost la fatboy slim. tin minte ca acum nici doi ani vorbeam cu niste tovarasi, intrebandu-ne daca norman cook va veni vreodata in romania. si iata ca baiatu a venit si a facut HAOS. pe o plaja plina ochi, suficient cat pentru o atmosfera dementiala dar si cu suficient loc pentru a te misca in voie, a mixat din piesele lui si din piesele altora (din care tin minte sau am recunoscut gnarls barkley, gorillaz, beastie boys, michael jackson, spanky wilson).
au fost si momente prea electronice pentru ca eu sa le pot pricepe, perceptiile mele de ritm sunt poate limitate si pentru a-mi placea ceva, prima regula e sa fie melodios.
multi cocalari, multi ciudati care definesc termenul trendi, multi pastilati, dar peste toti fatboy slim. un ins care stie sa faca atmosfera. iar cand omul de pe scena se simte bine, te infecteaza si pe tine.

asta, coroborat cu faptu ca ieri am aflat ca vor veni u2 - nu stiu cand, rolling stones in primavara (ambele la stadiul de zvon) si cheb khaled in noiembrie makes me a happy bunny.
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Sera ba tu esti nasol.....nu puteai sa dai un telefon, itzi aratam un "chioshc"-ad-hoc unde au avut bautura de la inceput la sfarsit... :lol: ..nu ca alea din tzarc...De fapt trebuia sa suspectez ca esti si tu pe acolo ca am vazut-o pe sis a ta.
Oricum...poate o sa existe guri rele care o sa comenteze mixatu in sine....problema e ca.....omu a fost prea genial la playlist..si piesele pe care le-a pus una cu alta peste alta prin alta..din alta in alta..au fost bestiale....stiu doar ca la TagTeam am realizat brusc ca mi-a mai crescut detenta de pe vremea liceului.....
Partea vizuala la fel.....dementziala....inca sunt ametzit soo.....o kestie pt care cocalarii autohtoni nu erau clar pregatitzi....prea multzi familisti shocatzi..prea multzi pastilatzi...prea multzi Hausari vai neamu lor...prea multa garda....si .............prea tare tampitu asta de batfoy mlis... :lol: .
CRAZZZY
starsky
tanar

Whoomp!

Post by starsky »

Citeam adineaori post-urile de la Summerjam si crestea sufletul in mine ca lumea a fost realmente miscata de acest eveniment. Felicitari Hades. Si totusi... nu regret ca am fost la mr Cook. Mai mult chiar, cu siguranta este in top 3 al evenimentelor muzicale la care am participat pana acum. Poate aceeasi muzica in alt context m-ar fi lasat rece, sau cel putin nu m-ar fi transportat in asemenea masura, dar aici pentru prima oara am simtit fenomenul energiei colective, spuneti-i de masa sau de turma, whatever, si acesta, combinat cu un ritm (preponderent) armonios, m-a dus pe un trip ce nu a necesitat nici un alt stimulant, aviz stigmatului de 'eveniment de pastilati'. Cine a simtit, intelege. I just had to praise it like I should

P.S. Daca punea si Weapon of Choice si nu doar vizualul acela simpatic, primea punctaj maxim. Dar mereu e loc si de mai bine :arrow:
pkkilleru
tanar

Post by pkkilleru »

as fi foarte recunoscator daca cineva ar putea posta tracklistul complet de la concertul lui fatboy slim care a fost pe 5 august 2006 la ultima playa in mamaia. big thanks
Duxx
tanar

Tracklist

Post by Duxx »

pkkilleru uite aici un tracklist.Din pacate nu imi mai aduc aminte exact ordinea.Oricum daca pune careva mana pe mix dati un semn de viata....un mesaj ceva.Fac cinste.Show-ul a fost super-tare iar cei care au fost nemultumiti:"Ascultati fratilor mai mult Fatboy Slim sa vedeti k asa e genu' omului....asta "pune" el p la concerte.

1. Fatboy Slim - Praise you
2. Switch - A Bit Patchy

x+1. Fatboy Slim - Crazy Praise

Cert este ca celelalte trackuri sunt astea:
- Mason - Exceeder (original)
- Fatboy Slim - Love Island
- Fatboy Slim - Right Here, Right Now (Redanka mix)
- Richard Dinsdale - Wallop (parca spre inceputul setului, impreuna cu "love island" si "right here, right now")
- Hoxton Whores feat. Cream - Sunshine of my love (club mix)
- Fatboy Slim - Star 69 (original)
- Gnarls Barkley - Crazy (Karl G remix)
- B.M. DUBS Presents MR. RUMBLE - Whoop, There It Is 2004
- The Autobots & Screwface feat. Mc Navigator - Burn (Original mix)
- Automatic - Monster (Fatboy Slim edit)
- Fatboy Slim feat Gorillaz - Dirty Gangster
- Beastie Boys - Ch-check it out (nu stiu ce mix...JDS smtg)
Post Reply