One Self in Romania

Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri

Moderator: .etalosed

Post Reply
Peter Pan
moderator astea

Post by Peter Pan »

deena a zis ceva de masa and shit....hi hi...locul unde o sa se tina concertul nu este pe acea terasa...se intra prin local...se urca niste scari...se trece pe o terasa...si se ajunge in ditamai podul..acolo o sa fie...are si un nume dar imi scapa momentan!
Agent Orange
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

daca e gratuit ma prezint... c'ya there
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

Peter Pan wrote:NU NU Siameza s-a inselat amarnic...."nu vorbii fara sa stiiii" este vb de Amsterdamul de la fostul restaurant cina....si este la Amsterdam Cafe and terrace ...deasupra e un club bla bla...
pai atunci vb voi astia care stiti si sveti info de la surse directe 8) :idea: :arrow:
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
happyBABE
Sunshine

Post by happyBABE »

nusth daca o sa ajung....:( nuuuuuuuuuuuuuuuu:((....
there is a mad girl in town
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

haaa...tare ma.ce mai.cica vadim s-a imbolnavit si n-a mai venit.in plus au lasat intrarea libera(dece nush pt ca merita de departe banii showu care a urmat).inainte de concert zvonuri peste zvonuri circulau din toate directiile..."vadim.s-a..." ,"...fata...aaa...baiatu de la onee...self"...."cica doi emsii....engleji..." , "s-ar putea sa cante..dar.." . " cica si vexxu ...." ma rog asa eram cand am ajuns acolo.locul arate foarteee misto are o acustica super ok si eram chiar incantat multe lume ok atmosfera asa de vara foarte tare...am stat un timp au pus rusu si flore muzica apoi dupa 12 a inceput vexxu KCS in formula completa cu un baiat la baterii cine a fost la stimultan n-a pierdut nimic cam aceeasi poveste...dupa un timp...pac ia microfonu emsiu de la one self care se perinda pe acolo si incepe showu
foarte foarte tare , ma rog il scoate pe vexxu din filmul lui pentru ca vine cu alt feeling si incepe sa incinga atmosfera cu un freestyle.
o ard asa un timp o data el o data vexxu pana cand incepe sa cante piese de la one self , piese care le stiu de pe album insa care acolo nu m-au impresionat asa tare in concert suna foarte tare.oricum un show total 100% hip hop fara doar si poate o seara extrem extrem de reusita.
a promis ca va reveni(cu tot cu bolnavul vadim).nu e de ratat.
Image
VeVe
tanar

Post by VeVe »

adevarat k fara vadim si yarah a iesit super tare...ma intreb cum o sa fie knd o sa fie toti :P \:D/ iar blu rum (sau bum bum cum ii ziceam io :lol: ) e super om...a arde prea marfa..e prea d treaba...nuj c sa mai zic :bow:
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

nu au fost Vadim, nici bucatica aia de frumusete, Yarah? :(
VeVe
tanar

Post by VeVe »

vadim era in spital ma..super bolnav cik(adik avea febra :lol: ) iar yarah il tinea d manutza :lol: ea nujtu dc n`a venit..
pr0n
TeVreauFa

Post by pr0n »

trist nu? oricum s-a facut sho' ... mi-a placut... muzica buna... urmeaza sa pun nisjte poze.. si sa speram ca va pune KO filmarea

Poze One Self
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

blueeeebiiiird. :) hai sar'na pentru poze.

PORTUGALIAAA PORTUGALIAAAAAAAA!
VeVe
tanar

Post by VeVe »

cateva poze :mrgreen:
ImageImageImageImage
(si km atat k mi`e lene sa uploadez mai multe)
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

tutadokuaririzuluchi wrote:nu au fost Vadim, nici bucatica aia de frumusete, Yarah? :(
that`s ma wifey son. nu a venit ca aveam eu bac.

sa inteleg ca a fost doar show BluRum13 ?
wolverine is my homeboy™
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

cain.marko wrote:
tutadokuaririzuluchi wrote:nu au fost Vadim, nici bucatica aia de frumusete, Yarah? :(
that`s ma wifey son.
can we share her? pretty please.

p.s.: ce-ai facut la bac?
acid_lala
tanar

Post by acid_lala »

un concert foarte tare!nu in fiecare zi ii vezi pe Blu Rum 13 si Vexx cantand impreuna,acompaniati de Khidja si Tavi de la BAU :shock: in rest,mi s-a parut tare si batranelul ala care venise cu Blu Rum si mai condimenta asa piesele cu diferite instrumente si faza cu Blu Rum uitandu-se pe "manuscrisul" lui Vexx :lol: Blu Rum si-a dat partile de pe cateva piese[la Bluebird stiu ca publicul parca luase foc-toata lumea canta 8)],iar la sfarsit a filmat publicul si-a zis ceva de genul sa le tr salutari lui Vadim si Yarah.si chiar ar fi meritat banii ce a fost!sper ca vor reveni in formula completa in septembrie[a zis ceva de asta insa nu e sigura faza].
If it's loyalty in question, then I'll bleed
If your life is in the wrong direction, then I'll lead
I've extended my hand my whole life
But it's your decision to hold tight if plans don't go right
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

fear the labour e piesa aia am asc acum :D
foarte tare asa un feel mi-a dat
insa ma repet pe album parca nu e asa tare
mai bine faceam un album tras asa din concert :D
pt mine cel putin diferenta e mare .... live a fost tare rau de tot
Image
Post Reply