Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
9 septembrie - noua data pentru One Self la Bucuresti
Am reusit sa obtinem reprogramarea concertului care trebuia sa fie pe 2 iulie.
Sambata, 9 septembrie, the full One Self crew vin la Bucuresti sa ne recompenseze pentru intelegere si rabdare. Data e confirmata pe site-ul lor oficial si pe site-ul Ninja Tune.
Cine a venit pe 2 iulie la White House si a avut rabdarea si inspiratia sa ramana pina la sfirsit a avut ocazia sa vada un mic preview din ce pot face cei de la One Self in concert. Toata lumea a ramas cu ideea: "daca astia doi sunt in stare sa faca nebunia asta imi pot inchipui cum e cu toti 4...". Biletele noi sunt la tipar, locatia s-ar putea sa ramana aceeasi, rezervari pe site-ul Phoenix ca de obicei.
In deschidere vor fi din nou Khidja Clouds Society cu MC Cogeamite Galigan si Tavi Scurtu (de la BAU).
you just never know when you're living in a golden age.
Dupa cum reiese din line-up-ul concertelor One Self, Bucharest - White House, Clapham (?) va fi ultimul lor concert pe continentul european, before they embark on their US tour. Mie mi se pare asta o chestie extraordinara, desi cauza este probabil faptul ca este un concert reprogramat. Ce pot sa spun... sper sa insemne ca noi vom fi incununarea turneului european... cireasa de pe tort! Haha, One Self crew, you better save the best for last!