URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Phatman
un domn / doamna

Post by Phatman »

Daca oamenii sunt ignoranti si nu vor emisiuni de hiphop pe posturile lor de televizor ca e muzica care nu prinde la largile mase nu ai ce sa ii faci.......totusi sper ca emisiunea sa continue..
Image
Image
Image
temple
tanar

Post by temple »

bun...si care e solutia?ce se poate face de acum incolo?sa inteleg ca subiectul tv klumea e ca si incheiat...n-am nici cea mai mica idee cum se procedeaza,daca se merge la alte televiziuni cu proiectul sau nu,insa ar fi un mare pacat sa se renunte la urban groove...e o emisiune cu care m-am obisnuit si de care am devenit dependent...poate ca n-aduce audienta dorita,insa e o emisiune pt fanii Hiphop,singura care aduce saptamnal invitati noi,detalii,stiri,etc...sper ca vorbesc in numele mai multora cand zic ca avem nevoie de emisiunea asta!!!ideal ar fi sa gasiti o televiziune profesionista cu adevarat,sa existe un contract,sa aveti si voi o salariu,fiindca meritati...in fine...numa' bine si multa bafta :wink:
"All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

nu e inca incheiata, exista posiblitatea sa continuam si aici, insa la ce target urmareste Kiss FM, avem mari dubii ca vom avea sa ramanem. Cert este ca toti angajatii vor fi concediati. Noi nefiind angajati poate mai avem o sansa!
temple
tanar

Post by temple »

ok,am inteles...presupun ca o sa aveti niste discutii cu viitorii patroni si o sa lamuriti situatia...pana atunci,continua emisiunea?vineri este?
"All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

URBAN GROOVE continua inca 2 luni cel putin dupa program normal!
temple
tanar

Post by temple »

asta e intr-adevar o veste buna...s-a filmat deja pt vineri,ce invitati sunt?
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

temple wrote:asta e intr-adevar o veste buna...s-a filmat deja pt vineri,ce invitati sunt?
Vinerea asta o sa fie Barac (ex Verdikt)
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Si eu de-abia astept sa-l vad... :lol: :butch2: :ron:
snp
pictor

Post by snp »

ar trebui noi cei care urmarim urban groove sa trimitem niste scrisori sau ceva la cei care au cumparat postu si daca am fi destui de multi poate l`am indupleca sau impresiona sa pastreze emisiunea pt ca ar vedea ca sunt multi care o urmaresc si audienta e buna..sa facem ceva si noi.. :(
semne pentru muti $#%25252
on1x1
fratele meu tu esti baiat

Post by on1x1 »

facem miting de protest....

urban groove merita.. brugner merita.. hiphopul din ro merita.. pana si noi meritam asta...
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Shutz wrote:Si eu de-abia astept sa-l vad... :lol: :butch2: :ron:
offtopic: tovarasu' tau :lol:
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

adapter wrote:
Shutz wrote:Si eu de-abia astept sa-l vad... :lol: :butch2: :ron:
offtopic: tovarasu' tau :lol:
Doar stii ca nu e. :) Sunt alte chestii la mijloc... si parca stiai despre ce e vorba; in fine... scuze de offtopic.
snp wrote:ar trebui noi cei care urmarim urban groove sa trimitem niste scrisori sau ceva la cei care au cumparat postu si daca am fi destui de multi poate l`am indupleca sau impresiona sa pastreze emisiunea pt ca ar vedea ca sunt multi care o urmaresc si audienta e buna..sa facem ceva si noi.. :(
Aha, cred ca le-ar da si lacrimile... :lol: Cate mailuri crezi ca ar primi? La "unitatea" asta... noi nu suntem in stare sa facem lucruri mult mai simple.
De ce ar pastra o emisiune de hip hop daca, sa zicem, una cu invitati din sfera manelelor ar avea o si mai mare priza la public? Ca exemplu...
Cred ca sunt alte interese la mijloc, nu intereseaza pe nimeni sentimentele unei categorii de oameni, doar ratingul.
PACTU
tanar

Post by PACTU »

Emisiunea ar trebui sa ramana , nu vad cu ce i-ar incomoda pe cei de la kiss fm , in afara de faptul ca realizatorii emisiunii nu sunt salariatzi la tvklumea , acum sa fim serioshi ,uite inca un aspect eu nu cred ca aveau audientza asha mare la orele respective 22:00, 23:00 cu emisiunile care le aveau cei de la TVK in grila de programe inainte sa fie urban groove , iar emisiunea vine ca un plus pentru ei pentru ca le creshte rating-ul pentru ca in afara de cei care oricum urmareau postul acum sunt shi adeptzii hip-hop-ului sa spunem asaha, eu sincer nici nu prea o ard pe la tv dar shtiind ca este o emisiune de cultura hip hop am zis sa vad despre ce e vorba, iar urban groove eu zik ca place ,personal mie imi place e o emisiune culta in care se promoveaza cultura hip-hop care ofera shi sansa multora sa se afirme dar itzi mai prezinta o trupa cunoscuta mai afli shi tu ce se mai invarte un album ,o treaba ,un concert o compilatzie ...

Brugner,Hefe, Platon, Undoo, Reinhard shi celaltzi care au ajutat Urban Groove , oricum felicitarile nu sunt de ajuns pentru ceea ce atzi facut ,pentru ca meritatzi mai mult de atat... nu va lasatzi.....shi daca vetzi fi nevoitzi sa migratzi la alt post, de ce nu?, daca se poate -the show must go on .....

P.s. Referitor la ce a spus Shutz , ar fi imposibil sa faca o emisiune cu invitatzi din sfera manelelor pe viitor ,atunci postul shi-ar da singur cu lopata-n cap parerea mea , le-ar strica imaginea , doar nu e taraf-klumea sau manea-fm:))))
AAF
stiutor

Post by AAF »

oricum prea putini se uita la tv....multam RapX asa ca....plm....
Image
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

AAF wrote:oricum prea putini se uita la tv....multam RapX asa ca....plm....
gratuita replica! Continui sa ma uimesti, AAF
Post Reply