Non Phixion se despart

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

se pare ca Necro se pune pe treaba si-si face si el crew-ul sau (asemenea lui Ill Bill in cazul "La Coka Nostra"):

"THE JEWISH GANGSTERZ MOVEMENT IS LIKE A WORK IN PROGRESS
IT STARTED WHEN LORD EZEC AND KLEE FROM RIVIERA REGIME SAID THEY WANTED TO GO TO ISRAEL AND PERFORM
I SAID WE NEED DISTRO OUT THERE FOR IT TO MAKE SENSE, SO WE CAN ATLEAST PERFORM IN FRONT OF SOME FANS
SO WE STARTED TRYING TO MAKE IT HAPPEN
I EMAILED PEOPLE, ECT.
JUST FOR THE RECORD, IN THE PAST 6 YEARS SINCE I STARTED PLR I ALWAYS TRY TO OPEN UP NEW MARKETS
I DIDNT HAVE LUCK WITH ISRAEL IN THE PAST
ANYWAY, I DECIDED TO CALL OUR MOVEMENT JEWISH GANGSTERZ BECAUSE I HAD MADE A SONG CALLED JEWISH GANGSTERZ THAT WAS SUPPOSED TO FEATURE THE BIGGEST RAPPER IN ISRAEL, SUBLIMINAL, BUT THAT FELL THROUGH CUZ HE WAS TOO BUSY BUYING LEVIS IN MANHATTEN TO COME TO MY STUDIO AND SHOW RESPECT
I FIGURED I COULDNT RAP ABOUT ISRAEL REALLY BECAUSE I NEVER LIVED THERE AND I DONT SPEAK HEBREW SO I WROTE ABOUT WHAT I RELATE TO, JEWISH GANGSTERZ FROM NYC
CUZ THATS HOW WE ROLL, WE MIGHT NOT BE INTO CRIME CURRENTLY LIKE A JOHN GOTTI BUT ILL SMACK ANYBODY IN THEIR FUCKING FACE ANYTIME ANYPLACE IF YOU DISRESPECT, WE KEEP SHIT REAL, SO WE ARE VERY MUCH LIKE THE OLD SCHOOL GANGSTERZ IN THAT SENSE
PLUS JEWS STARTED ORGANIZED CRIME, WE INVENTED IT
FOR ALL YOU DOOSHBAGS OUT THERE, 99% OF THE GANGSTERZ IN CRIME IN THE 1920'S WERE JEWS
DO YA HISTORY AND LEARN
MURDER INC. - JEWS
SO IT WAS A REAL GOOD LOOK TO CREATE THAT SHIT, AND IT GIVES ME AND EZEC A CHANCE TO COLLABORATE ON A SOMETHING SINCE WE ARE PEOPLES
IF U DONT KNOW WHO EZEC IS, HE IS A LEGEND IN HARDCORE MUSIC
HE WAS IN A GROUP CALLED SKARHEAD AND CROWN OF THORNZ
HE IS ALSO A MEMBER OF THE MOST RESPECTED CREW IN HARDCORE CALLED DMS, WHO ARE INFAMOUS FOR FUCKING UP BITCH *****S LIKE SOME OF YOU
R.I.P. SOB
SO HE IS GONNA BE THE HARDCORE ELEMENT IN THIS GROUP
RIVIERA REGIME ARE EX GOLANI BRIGADE KILLERS WHO FOUGHT IN THE ISRAELI ARMY
IF U DONT KNOW WHAT THE GOLANI IS, ITS THE ILLEST MOST RUGGED UNIT IN THE ARMY, THE FIRST *****S IN
SO THIS WHOLE CREW IS OFFICIAL ON SOME STREET SHIT
AND OFCOURSE WE GOT OUR LUCIANO'S(MR HYDE, SES, CH) AND ALL OUR OTHER PEEPS
THIS IS JUST A SIDE PROJECT
I ALLREADY GOT ATLEAST 3 SONGS DONE AND ALL MY VERSES ARE INSANE
ANY REAL NECRO FAN KNOWS HOW I GET DOWN
THERE HAS NEVER BEEN ANYTHING LIKE THIS JEWISH GANGSTERZ PROJECT BEFORE BECAUSE THE ONLY GANGSTERZ U EVER SEE ARE BLACK GANGSTERZ IN HIPHOP
BUT JEWS STARTED THE GANGSTER SHIT, AND IM A JEW, SO THIS IS MY HISTORY AND MY BLOOD
AND YOU CAN BE SURE IT AINT GONNA BE NOTHING SWEET, STRICKLY THE BRUTAL
DONT MIX US UP WITH WHO YOU MIGHT THINK WE ARE, YOU'LL GET FUCKED UP BADLY G
ANYWAY, THIS PROJECT SORT OF MATERIALIZED ORGANICALLY AND ITS BASICALLY A WORK IN PROGRESS, BUT ITS COOL CUZ U WILL SEE A DIFFERENT SIDE OF MY SHIT KINDA LIKE WHEN I DROP SECRET SOCIETY
WHEN I CAN RHYME ABOUT A TOPIC AND I GET INSPIRED I MURDER IT
THINK
DEAD BODY DISPOSAL
12 KING PIMP
I NEED DRUGS
HUMAN CONSUMPTION
FOOD FOR THOUGHT
INSANEOLOGY
THE LIST IS LONG
THIS WILL BE ANOTHER CHAPTER INTO ANOTHER STYLE, JEWISH GANGSTER SHIT
U DONT LIKE IT????? GO SUCK A DICK
SINCE WHEN DOES SOMEONE JUDGE SHIT BEFORE THEY HEAR IT?????
YOU BASTERDS ARE SO STUPID ITS UNBELIEVABLE
MY INSANITY AND AWESOMENESS INSPIRES SUCH HATE AMONGST SOME OF YOU
I FIND IT HUMEROUS CUZ IN PERSON YOU R BITCHES
NONE OF YOU WANT IT
MY CLICK SONS HIPHOP LEGENDS MOTHERFUCKER
BUT WE WONT GET INTO THAT
IM WORKING ON MAD SHIT AND YES I HAD TO PAUSE FOR A MINUTE TO HANDLE THE BUSINESS BEHIND THE SCENES
I DONT GOTTA DROP ANOTHER RECORD EVER AGAIN IF I WANTED, I COULD EAT OFF WHAT I HAVE DONE FOR LIFE, BUT YOU KNOW THE KID IS HUNGRY LIKE THE WOLF, GETTING READY TO KILL EVERYTHING IN SIGHT
STAY TUNED
AND SUPPORT ANYTHING I DO CUZ I ONLY DO CUTTING EDGE SHIT
NOBODY DOES WHAT I DO AND NOBODY HAS YET, EVERYTHING I DO IS ORIGINAL, INCLUDING JEWISH GANGSTERZ
WE ARE THE FIRST HARDCORE HIPHOP GROUP IN THE JEWISH WORLD OR IN ISRAEL
EVERYTHING ELSE IN THAT WORLD IS SOFT SHIT
WE REP THE DARK SIDE
AS FOR ALL THE SHITTALKERS, YOU MOTHERFUCKERS MAKE ME LAUGH
NOTHING CAN PHASE ME, DEFINTELY ONLINE
KEEP THE HATE COMING, ITS FUEL FOR THE FIRE"
Ioannes
un domn / doamna

Post by Ioannes »

goretex e un rapper foarte bun... nu ma intereseaza k a luat lectii de canto de la ill bill ... defapt...daca stau bine sa ma gandesc pe unele piese gore ii cam lasa in spate pe ceilalti .....
o fi de cacat caracterul lui ... asta e un argument solid pentru a destrama chiar si o formatie de vis ca NP .... dar nu merita sa fie criticat k rapper
de ce te mai chinui sa te duca capul? oricum il duci tu pe el ... n-ai vrea sa intratzi in conflict de interese sau ceva :D
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

pai necro nu l-a criticat ca rapper..chiar si el a zis ca l-a pastrat in non p pt calitatile lui de mc.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
sunrah
.

Post by sunrah »

Ioannes wrote:goretex e un rapper foarte bun... nu ma intereseaza k a luat lectii de canto de la ill bill ... defapt...daca stau bine sa ma gandesc pe unele piese gore ii cam lasa in spate pe ceilalti .....
o fi de cacat caracterul lui ... asta e un argument solid pentru a destrama chiar si o formatie de vis ca NP .... dar nu merita sa fie criticat k rapper
exact. mm.. cred ca ill bill iese mai nasol decat goretex daca-i fac o caracterizare :lol:
las' ca e bine. o sa-l fure cineva pe goretex si-o sa scoata-un platinum.
you just never know when you're living in a golden age.
SKUMBAG
un domn / doamna
Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii

Post by SKUMBAG »

frate sincer sa fiu toata lumea constientizeaza ca necro a exagerat de la bun inceput in texte.iar daca-l iei la bani marunti nu cred ca o fi el perfectiunea intruchipata incat sa dea in goretex.e satanist are curve merge la sala cu mr hyde...so what?big fucking deal.sincer ca producator e ok ba chiar tare la unele negative dar ca emcee la ultimele materiale cel putin e plictisitor...parerea mea.
tuse_pos
tanar

Post by tuse_pos »

nu va inteleg... frate asta e s-a destramat np.. a fost o trupa mare.. dar voi nu mai rascoliti in cacat... frate il criticati voi pe necro.. in slbz daca nu era necro probabil ca nu era nici np.. omu canta ce vrea face ce vrea.. asta nu inseamna ca puteti voi sa-l criticati :) . si mie imi pare rau ca s-a destramat np.. dar cel mai bine sa o lasam asa..
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

mie imi plac toti. ce-s cu fazele astea mah? daca se cearta ei, se impart si fanii? :roll:
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
tuse_pos
tanar

Post by tuse_pos »

pai asta vreau sa zic si eu.. si daca s-au desparit ce? mie imi place si necro si goretex si ill bill si sabac..si ei stiu cel mai bine de ce s-au despartit.. nu trebuie sa cautam noi motive.
Phatman
un domn / doamna

Post by Phatman »

Mie mi-a placut The Art Of Dying al lui Goretex.
Image
Image
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

tuse_pos wrote:nu va inteleg... frate asta e s-a destramat np.. a fost o trupa mare.. dar voi nu mai rascoliti in cacat... frate il criticati voi pe necro.. in slbz daca nu era necro probabil ca nu era nici np.. omu canta ce vrea face ce vrea.. asta nu inseamna ca puteti voi sa-l criticati :) . si mie imi pare rau ca s-a destramat np.. dar cel mai bine sa o lasam asa..
rascolim in ce vrea pula noastra atata timp cat rascolim cu pula... si daca rascolim cu pula in cacat inseamna ca futem in cur...

non phixion nu a fost deloc o trupa mare... cu cateva single-uri scoase pe vinil si un singur album oficial, non phixion nu a fost o trupa mare...

a fost o trupa cunoscuta datorita internetului....

s-au despartit... mare pacat... asta e ... conteaza caracterul omului iar noi nu putem comenta decat prin prisma a ceea ce au scos muzical... pentru ca in viata de zi cu zi ei se stiu mai bine..

si daca necro mananca cacat despre goretex poate ca are dreptate... ei il stiu mult mai bine decat ii stim noi...

s-a spart non phixion? nu-i nimic... vor apare alte 3 trupe sau 3 mc solo de pe urma despartirii si atat...
99.9%
brain killer
rapperu vostru preferat

Post by brain killer »

dragut !poate e mai bine asa sa rascolim cacatul ca e placut atata timp cat ne mentine erecti sa putem rascoli si mai departe! :lol: dar poate e mai bine ca s-au separat daca na au aparut probleme! asta este pacat de ei macar avem piesele sa ne consolam.....
Things fall down. People look up. And when it rains, it pours.
sunrah
.

Post by sunrah »

preacher wrote:
tuse_pos wrote:nu va inteleg... frate asta e s-a destramat np.. a fost o trupa mare.. dar voi nu mai rascoliti in cacat... frate il criticati voi pe necro.. in slbz daca nu era necro probabil ca nu era nici np.. omu canta ce vrea face ce vrea.. asta nu inseamna ca puteti voi sa-l criticati :) . si mie imi pare rau ca s-a destramat np.. dar cel mai bine sa o lasam asa..
rascolim in ce vrea pula noastra atata timp cat rascolim cu pula... si daca rascolim cu pula in cacat inseamna ca futem in cur...

non phixion nu a fost deloc o trupa mare... cu cateva single-uri scoase pe vinil si un singur album oficial, non phixion nu a fost o trupa mare...

a fost o trupa cunoscuta datorita internetului....

s-au despartit... mare pacat... asta e ... conteaza caracterul omului iar noi nu putem comenta decat prin prisma a ceea ce au scos muzical... pentru ca in viata de zi cu zi ei se stiu mai bine..

si daca necro mananca cacat despre goretex poate ca are dreptate... ei il stiu mult mai bine decat ii stim noi...

s-a spart non phixion? nu-i nimic... vor apare alte 3 trupe sau 3 mc solo de pe urma despartirii si atat...
Hai ba, vroiam sa sar eu prima. :lol:
PitZigoi wrote:mie imi plac toti. ce-s cu fazele astea mah? daca se cearta ei, se impart si fanii? :roll:

Daca intr-adevar ai fost fan, cu siguranta vei face si unele separatii, conformari.
you just never know when you're living in a golden age.
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Ete pula!...ce daca se cearta asta inseamna ca automat muzica unora dintre ei,pe care ai ascultat-o o gramada, e naspa?Cum vine asta? :-?

Nu stiu de ce da am impresia ca Necro o sa faca fix o pula cu Jewish Gangsterzu lui!Cat despre Bill si proiectele lui mi se pare ca e foarte chibzuit cand vine vb de ele!
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Vom vedea..
SKUMBAG
un domn / doamna
Location: acolo unde oamenii sunt prieteni la catarama(nu viorel) cu ursii

Post by SKUMBAG »

Versatill wrote:Ete pula!...ce daca se cearta asta inseamna ca automat muzica unora dintre ei,pe care ai ascultat-o o gramada, e naspa?Cum vine asta? :-?

Nu stiu de ce da am impresia ca Necro o sa faca fix o pula cu Jewish Gangsterzu lui!Cat despre Bill si proiectele lui mi se pare ca e foarte chibzuit cand vine vb de ele!
i agree.ill bill rulzz!
Post Reply