Moderators: .etalosed, greuceanu
adica nu stiai de astea?Shutz wrote:nu mi se pare o surpriza
insfarsit.Sera wrote:adica nu stiai de astea?Shutz wrote:nu mi se pare o surpriza
mie mi se pare destul de clar altceva
'i say a BIG verse, i'm only biggin up my brother
biggin up my borough, I'M BIG ENOUGH TO DO IT, i'm THAT thorough
plus i know my own flow is foolish'
cred ca asta explica foarte clar tot. nu a furat nimic, e un fel de a-ti arata respectul fata de cineva. jay-z a scris mii de versuri, si cam'ron se ia de el pentru ceva ce si jay-z a recunoscut ca face? idiots.
cat despre 'case mai mari', e o practica des intalnita si la alti mari MC. cum spuneam, e un fel de a-ti arata respectul. era piesa aia de la timbaland, magoo si missy, cop that shit, unde toate strofele reprezinta un tribut adus lui rakim, folosind aceeasi tehnica. si aia au furat? biteri nenorociti, nu?
in plus, cred ca artistii in cauza isi dau seama cand li se FURA din versuri. nu s-a agitat nimeni din anturajul lui Biggie, nimeni din cel al lui Big L etc, iar in cazul celui de-al doilea exemplu, Rakim nu a zisi nimic. dar voi sariti de cur in sus.
cum se numeste asta?
Prima reactie a fost sa zic ceva.. ceva.. insa prefer sa-ti dau cu ignore. Daca e sa vorbim sincer.. mi se rupe despre jay-z, despre cam'ron si mai ales despre tineWaspy8.0 wrote:Man...cine le dai voie la totzi diletantzii astia sa-si dea drumu la plisc?!...i.e.Shutz
Deci nu a copiat, ci a rescris versurile, cuvant cu cuvant, dupa care a zis: "uite coae: eu am respect pentru Big, Snoop, NasSera wrote: nu a furat nimic, e un fel de a-ti arata respectul fata de cineva. jay-z a scris mii de versuri, si cam'ron se ia de el pentru ceva ce si jay-z a recunoscut ca face?
in cazul asta, fiecare dupa cum ii surade norocul.fiecare cu pizda ma-sii