WuTang wrote:wa ... deci .. io ajung in bucalepe 4 ... se poate sa iau bilet ptr concert in seara concertului ? seara de 4 sau 5 ? doar asta vreau sa stiu ! ( depinde daca mai sunt sau cum ? )
REZERVARI BILETE PT. CEI DIN PROVINCIE:
La adresa office@hadesrecords.com unde trebuie mentionati tipul de bilet dorit (pe 1 noapte sau 2), numele complet si un numar de contact. Ulterior vi se va comunica modul in care le puteti achita si intra in posesia lor in ziua evenimentului cand ajungeti in Bucuresti.
In caz ca nu vrei sa faci rezervare ... poti cumpara doar in cazul in care mai gasesti ... 100% vom respecta decizia cu limita de 300 de bilete
IMPORTANT!
Prima transa de bilete (100 de bilete valabile pentru ambele zile) va fi pusa in vanzare duminica 23.07.2006 intre orele 21.00-22.00 in Fire Club la pupitrul dj-ului
Last edited by adapter on Sat Jul 22, 2006 12:18 pm, edited 1 time in total.
inca ceva: si rezervarile sunt in numar limitat ... daca biletele se epuizeaza cumparate de bucuresteni se sisteaza rezervarile...ramanand valabile cele facuta pana la acea data
mihai.lazar wrote:REZERVARI BILETE PT. CEI DIN PROVINCIE:
La adresa office@hadesrecords.com unde trebuie mentionati tipul de bilet dorit (pe 1 noapte sau 2), numele complet si un numar de contact. Ulterior vi se va comunica modul in care le puteti achita si intra in posesia lor in ziua evenimentului cand ajungeti in Bucuresti.
GATA !
am dat mail cu nr de tel si nume complet precum si ca doresc pt ambele nopti
Deci gata pot sa-mi rezerv camera la un camin ? Am bilete sigur ?
Toate mailurile de rezervare vor primi reply de confirmare ... daca asta nu se intampla in interval de 24 de ore, va rugam sa reveniti cu un mail si sa sesizati si problema pe acest forum.
Mersi
ar trebuii sa fie bilete pt toooata lumea sunt prea putzine..pt un asemenea eveniment..va datzi seama...ce o sa fie..la intrare in b.52 pe 4 si p 5august...pfuuu`..o sa se calce lumea in picioare..k fitzi convinshi..o sa vina si ajtia...care nu shi`au luat bilet si kre sunt din provincie..si o sa fie..scandal...si btw ma boocor ca a revenit deceneu si piele