Bucuresti Summer Jam 2006
Moderator: dan
-
- rapperu vostru preferat
http://www.hadesrecords.com/summerjam06 ... ! s-a facut update...gasesti raspunsul la intrebarea ta si multe alte chestii... ! enjoy ! 

-
vin si eu daca ma duce cineva pana in constanta/costinesti duminica/luni 

There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
rady'sphotoblog
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
ce inseamna "seara"?mihai.lazar wrote: IMPORTANT! Bilete pentru bucuresteni
Cei din Bucuresti care nu au apucat inca sa achizitioneze bilete o mai pot face in urmatoarele zile:
- joi seara din club B-52
- vineri intre 11.00 si 18.00 de la cortul dj-ilor din curtea liceului Mihai Viteazu, si seara de la intrarea in club in limita disponibilitatii
- totodata va rugam sa urmariti forumul Hades Records , unde vor fi anuntate actiuni de promovare a evenimentului in diverse locatii din Bucuresti si vor exista si bilete pentru doritori.

-
- butterfly girl
- un domn / doamna
- Dj Skid
- adevarat sa mor de nu
coae in documente ca sa zic asa la baschet e de 3.15 in frb,afara e 3.20 iar pt slem de destul...plmstiu omde 1.80 care o rupe de sus...plm:D aaaa si la poli e 350 mii ora jumate de teren deci...
Music expresses feeling and thought, without language; it was below and before speech, and it is above and beyond all words
- Bazooka Joe
- trendy guy
JOI E LANSAREA LUI BITZA IN b-52 ... DUPA ORA 20.00 PUTETI GASI BILETE ACOLO LA BAR.tvh wrote:ce inseamna "seara"?mihai.lazar wrote: IMPORTANT! Bilete pentru bucuresteni
Cei din Bucuresti care nu au apucat inca sa achizitioneze bilete o mai pot face in urmatoarele zile:
- joi seara din club B-52
- vineri intre 11.00 si 18.00 de la cortul dj-ilor din curtea liceului Mihai Viteazu, si seara de la intrarea in club in limita disponibilitatii
- totodata va rugam sa urmariti forumul Hades Records , unde vor fi anuntate actiuni de promovare a evenimentului in diverse locatii din Bucuresti si vor exista si bilete pentru doritori.
muie copos
ok, deci in mare parte vin si eu, dar inca nu e 100% sigura treaba. pana cand as putea sa-mi rezerv bilet? 
sau as mai gasi si sambata? de doo as avea nevoie in principiu

sau as mai gasi si sambata? de doo as avea nevoie in principiu
There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
rady'sphotoblog