momentan mai sunt destule ... oricum anunta cumva pana joi seararady wrote:ok, deci in mare parte vin si eu, dar inca nu e 100% sigura treaba. pana cand as putea sa-mi rezerv bilet?
sau as mai gasi si sambata? de doo as avea nevoie in principiu
Bucuresti Summer Jam 2006
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- fratele meu tu esti baiat
oamenii care inca nu siau cumparat bilete chiar trebuie sa o faca pt ca eu sunt din Timisoara, si saptamana trecuta or fost la noi Deceneu cu Piele si cu Dox, si a rupt tot!:) de multa vreme nu am vazut un concert la fel de tare si chiar sia meritat toti banii:)
oricum distractie si imi pare rau ca nu o sa fiu acolo:)
oricum distractie si imi pare rau ca nu o sa fiu acolo:)
I felt like i learned the alphabet
So one day you will call me the unknown prophet
So one day you will call me the unknown prophet
- Bazooka Joe
- trendy guy
Dj Skid wrote:coae in documente ca sa zic asa la baschet e de 3.15 in frb,afara e 3.20 iar pt slem de destul...plmstiu omde 1.80 care o rupe de sus...plm:D aaaa si la poli e 350 mii ora jumate de teren deci...
Un panou normal de baschet, si cand spun normal ma refer la cele care se folosesc si in Divizia A in Romania, si in Euroliga si in NBA are inaltimea de 3.05.
Nu stiu panourile din Mihai Viteazu, insa daca au 3.15 - 3.20 mi se par foarte inalte si organizatorii vor risca sa transforme concursul de streetball intr-un fiasco, putini fiind cei care o rup de sus la o asa inaltime...
Din ce am citit pe pagina evenimentului locurile la slam dunk contest nu au fost inca ocupate...Ca sa nu ramana asa sugerez ca organizatorii sa invite pe cativa dintre cei ce s-au remarcat la concursurile de profil de anul acesta...Asta bineinteles daca nu s-au inscris deja...
-
- tanar
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy
- Bazooka Joe
- trendy guy