Bucuresti Summer Jam 2006
Moderator: dan
vor fi in curand pe www.hiphopkulture.ro ...stay tuned!
- Bazooka Joe
- trendy guy
dupa cum am mai zis pe site-ul festului www.hadesrecords.com/summerjam06 vor aparea poze, filmari, interviuri, etc .... gradual ..poze in 2-3 zile ... filamri in 7-8 ..etc
muie copos
- sadclown
- dimineata verific forumu
De multe ori, iti ia ceva timp sa intelegi insultele alambicate, dar poanta si rima ramin in aer si rizi involuntar, desi ai uitat deja prima parte din haiku-ul stradal
vai ce articol.sunt sigura ca cel ce a scris a facut facultatea de jurnalism undeva la particular sau acasa sub pat.articolul asta e o combinatie nereushita de cultura muzicala mucegaita si o prisma prin ochelari cu fund de borcan asupra evenimentului-adica cu mult dilatata.
am simtit in articolul asta un mare zambet sarcastic.o sa ii ramana stramba fata.pacat ca nu a venit si a doua seara ii iesea de inca 3 articole.
nu a scris nimeni ceva inteligent din presa asta?un om mai luminat?

am simtit in articolul asta un mare zambet sarcastic.o sa ii ramana stramba fata.pacat ca nu a venit si a doua seara ii iesea de inca 3 articole.
nu a scris nimeni ceva inteligent din presa asta?un om mai luminat?

duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
http://genencretzite.blogspot.com/
O simpla parere .. deci nu-mi dati in cap (stiu k o sa ma intelegeti gresit , dar asta e acum)
este ok faptu k arsura a venit acolo unde nu este publicu lui si totusi o parte din lume iau strigat numele ceea ce invers nu cred k s-ar intamlplat iar voi vorbind aici pe aproape toate topicurile de el sunteti k falsii atei kre spun dumnezeu nu exista , nu el a degenerat din freestyle in battle si pt cine nu stie arssura a vbit cu piciorush sa se faca un battle in alta parte k sa fie publicu impartial iar aforic a refuzat (asa am auzit) si alta faza yo nu l-am suparat pe aforic si nici pe dragonu .. iar auziti ce vreti si scrieti numa idiotenii , yo sunt indiferent dar pur si simplu am simtit nevoia sa zic chestia asta
ON TOPIC : suuuper tare eventu .. si la mai mare , asteptam filmarile si pozele
PS : articolu din cotidian e moarte .. "miniatura creata"
, mini eminemi si 50 cent
gieh pe felieh 
este ok faptu k arsura a venit acolo unde nu este publicu lui si totusi o parte din lume iau strigat numele ceea ce invers nu cred k s-ar intamlplat iar voi vorbind aici pe aproape toate topicurile de el sunteti k falsii atei kre spun dumnezeu nu exista , nu el a degenerat din freestyle in battle si pt cine nu stie arssura a vbit cu piciorush sa se faca un battle in alta parte k sa fie publicu impartial iar aforic a refuzat (asa am auzit) si alta faza yo nu l-am suparat pe aforic si nici pe dragonu .. iar auziti ce vreti si scrieti numa idiotenii , yo sunt indiferent dar pur si simplu am simtit nevoia sa zic chestia asta
ON TOPIC : suuuper tare eventu .. si la mai mare , asteptam filmarile si pozele
PS : articolu din cotidian e moarte .. "miniatura creata"