Blanquito wrote:anul cand a inceput Eminem sa cante..........
ma enerveaza lumea care nu il suporta pe eminem
din 2003 a inceput sa o faca mai mult pentru bani shi nu a mai facut-o atat pt muzica dar ce a facut inainte mi se pare fenomenal. flow-ul shi tehnica sunt remarcabile + a spus tot ce a avut pe suflet
eu il respect pt nivelul la care a ajuns in 2002 shi pentru ce a facut ianinte ... a meritat sa ajunga asha sus shi asta se poate vedea clar chiar dp albumul Infinite
Jove wrote:Thumb up normal dar depinde de care thumb vorbesti
Tu prin "thumb" intelegi deget?...daca da "dute" si i-ati un dictionar!
Daca luam in considerare activitatea lui in mainstream e naspa!Daca luam in considerare participarile la Scribble Jam si la numeroase concursuri de freestyle si battle precum si perioada "The Slim Shady LP" da a fost un jmeker!
thumb inseamna degetul mare.
eminem a fost tare.slim shady lp, marshall matters lp si chiar si pe eminem show au fost cateva piese tari..dar pe encore .. maxim 4 piese pot sa ascult
sper sa-si revina...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
multzi zic k in 2000 a fost bun ... pe TMMLP
eu zic k pe Eminem Show a facut mai mult ... chiar dak albumul are un sunet comercial
shi in legatura asta cu comercialul ... negativele sincer nu ma deranjeaza, avand in vedere cat de lucrate sunt
tot albumul e f lucrat shi f bun ... mi se pare mai bun ca MM
brain killer wrote:eu sunt pentru eminemul de la inceput si apoi inca ceva ani si against ptr eminemul de azi.... si ca si omul kremlin motivele sunt nenumarate