Bucuresti Summer Jam 2006

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Hanga
serios, sunt ok

Post by Hanga »

hai sa vorbim despre filmari :lol:
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

preacher wrote:crucificarea 10tonelor pe terenul de joc se pregateste data viitoare :D ...
Stii de ce a fost 2-2 in meciu 10Tone - Splash ??

ca n-am jucat io :lol: :lol: :lol: .... si stii de ce n-am jucat io?

ca erati prea slabi :( n-avea rost sa-mi obosesc piciorul... :cry:

hai ... vedeti voi la anu :lol:
exhaustiv
tanar

Post by exhaustiv »

A trecut o saptamana de cand a debutat Summer Jam.ul 2006 si ca oricare alt spectator , care a venit sa vada un eveniment de proportzii, pot spune jos palaria! \:D/

Felicitari tuturor celor care au stat la baza acestui eveniment, oamenilor care s.au vazut si care nu s.au vazut si in special celor care au rezistat de vineri dimineatza pana in zorii zilei de duminica.

Tot pe aceasta cale doresc sa.i multzumes lui DJ Dox ;)) si astept pe viitor evenimente asemanatoare si de ce nu din ce in ce mai multe manifestari si evenimente de natura hip-hop, rap, etc. Distractie sa fie!

Pace HadesRecords, celor care au fost acolo si celor care shi.ar fi dorit sa fie acolo!
Incredibil de Irezistibil dar Indisponibil :D
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

preacher wrote:crucificarea 10tonelor pe terenul de joc se pregateste data viitoare :D ...
Dupa ce ca ati dat un gol la inceput aiurea.. anulat de un arbitru si validat de celalalt (care mai tarziu am aflat ca era tovarasu tau :P ) iar al doilea gol mi`a fost lene sa ma intind .. =))
Ce drqu bai baieti .. bagati`va mintile in cap .. apucati`va de munca .. incepeti sa inventati idei :))
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

koolmarz wrote:
Dupa ce ca ati dat un gol la inceput aiurea.. anulat de un arbitru si validat de celalalt (care mai tarziu am aflat ca era tovarasu tau :P ) iar al doilea gol mi`a fost lene sa ma intind .. =))
Ce drqu bai baieti .. bagati`va mintile in cap .. apucati`va de munca .. incepeti sa inventati idei :))
:) ... cuaie... tu nu stii ce vorbesti.... :roll:

multumim Hades Records pentru eveniment.... la cat a plouat toti au fost splashuiti. tineti minte asta... nu avem nimic de ascuns..dam totu pe fatza.
99.9%
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ce pogo am facut..yey..
a fost super tare. :bow:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

hop si eu dupa o saptamana de recuperare la mare. n-am reusit sa ajung decat la seara cu niste daci, am crezut ca mor dracu' acolo de cald, m-am dezobisnuit de temperaturi din alea, pana la punctul in care a trebuit sa ies din ' public' sa pot respira... si a trebuit sa ma si tirez mai devreme on account of tren de prins la propriu, oricum, Raspopitu si Piele au rupt, pe Vexx nu l-am prins :( , Carbon a rupt iar, chit ca la un moment dat ( nu cred ca sunt singurul) ma rugam sa termine o data ca sa paseasca hailaiturile pe scena, pace pentru Hades Records, Koma, Butch true emcee :). Ca de obicei la evenimente cu headliner greu, cam prea multzi 'dezchizatori'... eniuei, s-a vazut ca oamenii astia au fani, de-abia astept "Maimutza de brad", si nu-mi pare rau ca mi-am taiat o zi din litoral pentru samar gem, atata cat am prins. respac! :)
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
underman
tanar

Ba nene de unde tot apar astia ???

Post by underman »

Lyrical.Mesiah wrote: Vrei sa iti zic eu cine pupa si e parsiv? Dragonu cand e pe scena nu stie cum sa il atace pe J si Arssura iar cand nu sunt pe scena Fratii mei......
tocmai ca asta reprezinta un exemplu ... bataliile sunt DOAR in versuri si au loc DOAR pe scena ... asa este normal sa fie ... data viitoare cand tragi concluzii tampite gandeste-te de 2x daca merita postate ... si daca sunt tovarasi sau ba nu cred ca este problema ta ...

S.D.S.T. - Mecanismul de manipulare a mintii umane LP ... coming soon
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

iam mai expliat, mai under mai..odata si eu...asta e...;)
S.D.S.T.
rady
un domn / doamna

Post by rady »

kenshin wrote:hop si eu dupa o saptamana de recuperare la mare.
same thing

in mare parte s-a spus cam totul, am ratat usm si ad litteram din cauza caldurii infernale, la un mom dat (dupa getto daci) am iesit afara si imi puteam stoarce tricoul de pe mine

momentan uploadez niste poze. revin cu linkul
There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
rady
un domn / doamna

Post by rady »

There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
Iooana
fratele meu tu esti baiat

Post by Iooana »

mie nu imi merge arhiva .. :(
Image
Image
Khayyam
Dominatrix

Post by Khayyam »

mie imi merge :P
Strictly known for busting up your head frames !
Pheno
fratele meu tu esti baiat

Post by Pheno »

Multumim pentru poze, rudy :)
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
dan
Pop

Post by dan »

si in sfarsit niste filmari!!!!! multumita omului DexStar de la Minima Moralia...

ce sa spun.. a fost super... eu m-am simtit bine... caldura din club m-a nenorocit in schimb... dar numai conta, era show de show :D

la fotbal in schimb era mai bine daca se juca cate 2 partide din fiecare grupa alternativ, nu se mai plictiseau cei cu echipa care erau pe tusa, cei care jucau erau mai odihniti si cel mai important... am fi avut cu toti un teren uscat de joc macar pt 2 meciuri de echipa... asa .. din pacate echipele din grupa 3 au avut de suferit si v.d.t.le (adica minunatul eu) nu s-au putut desfasura (cum sa luam 5 de la aia!!!!!!!) am trebuit sa ma obisnuiec cu mediul vitreg de joc ca sa bag 3 in ultimul meci... cand era prea tarziu ... dar la anul tineti minte!!!! teoretic cu toti aveti sanse sa castigati.. practic echipa mea va castiga!!!!!! :twisted:

acum download si vizionare placuta :wink:

C.C. cu D.J. Ema - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.04).wmv rapidshare.ro/filehost.ro/rapidshare.de

Brigada 10 Tone - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (206.08.04).wmv rapidshare.ro/filehost.ro

Battle Off The Dome @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.04).wmv rapidshare.ro/filehost.ro

Dragonu', Aforic, J., Knoxx, RPG & Arssura - Sesiune De Freestyle @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.04).wmv rapidshare.ro/filehost.ro

Fotbal @ Hades Records Summer Jam '06.wmv rapidshare.ro/filehost.ro/rapidshare.de

Secta - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.05).wmv rapidshare.ro/
filehost.ro/rapidshare.de

Cast - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.05).wmv rapidshare.ro/filehost.ro/rapidshare.de

U.S.M. cu Kombat - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.05).wmv rapidshare.ro/filehost.ro/rapidshare.de

Carbon & D.J. Grand - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.05).wmv rapidshare.ro/filehost.ro/rapidshare.de

Piele & Deceneu cu D.J. Dox - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.05).wmv rapidshare.ro/filehost.ro/rapidshare.de

Vexxatu' Vexx cu D.J. Dox - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.05).wmv rapidshare.ro/filehost.ro
/rapidshare.de

D.J. Dox, FaiboX & D.J. Skid - Live @ B52 Hades Records Summer Jam '06 (2006.08.05).wmv rapidshare.ro/filehost.ro
/rapidshare.de

off topic sau nu: Erekktus la terenul de fotbal WTF!!!.wmv rapidshare.ro/filehost.ro/rapidshare.de =))))
Post Reply