Moderator: dan
Lyrical.Mesiah wrote:Acuma sa comentam Arssura vs Aforic?
care e incomplet ca i s-a terminat prima caseta lui alexbLuEsHiFt wrote:m-am pisat pe mine de ras la freestyle session cu arssura, aforic, knoxx, j, dragonu, rpg.
multumescIooana wrote:asta vroiam sa spun si eu .........sadclown wrote:danut...........cate 3 link-uri pt fiecare filmulet?bai esti cel mai ordonat si rabdator baiait pe care l-am cunoscut.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
apreciem!!
si eu m-am uitat la mai fiecare filmuletz in parte de multe ori saptamana trecuta de pe camera videoIooana wrote:eu m-am uitat de vreo 5 ori la el
la deceneu & piele nu putea omul dexstar sa filmeze, nu aveai cum sa stai in fata si sa tii o camera sa filmezi.. din cauza asta tot ii zboara imaginea si a preferat sa pastreaze banda pt altceva... si eu as fi vrut 7 serii... si pacat ca fiind limitat la 2 casete nu a apucat sa filmeze si la sfarsit cu deceneu, vexx, gnom...Moses wrote:bai as vrea si eu deceneu cand era la 7 zile.se taie filmarea exact cand incepe.aia a fost cea mai tare atmosfera.ar fi misto macar separat daca l-ati pune.
multumesc.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."