Bucuresti Summer Jam 2006

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

sadclown
dimineata verific forumu

Post by sadclown »

danut...........cate 3 link-uri pt fiecare filmulet?bai esti cel mai ordonat si rabdator baiait pe care l-am cunoscut. :lol: :D :P 8) :shock: :arrow: :idea:
duceti-va in pastele mamii voastre
http://genencretzite.blogspot.com/
Iooana
fratele meu tu esti baiat

Post by Iooana »

sadclown wrote:danut...........cate 3 link-uri pt fiecare filmulet?bai esti cel mai ordonat si rabdator baiait pe care l-am cunoscut. :lol: :D :P 8) :shock: :arrow: :idea:
asta vroiam sa spun si eu .........
apreciem!! :bow:
Image
Image
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

m-am pisat pe mine de ras la freestyle session cu arssura, aforic, knoxx, j, dragonu, rpg. :lol:
Iooana

Post by Iooana »

eu m-am uitat de vreo 5 ori la el :oops:
Image
Image
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

bai as vrea si eu deceneu cand era la 7 zile.se taie filmarea exact cand incepe.aia a fost cea mai tare atmosfera.ar fi misto macar separat daca l-ati pune.
multumesc.
Image
dan
Pop

Post by dan »

Lyrical.Mesiah wrote:Acuma sa comentam Arssura vs Aforic?
bLuEsHiFt wrote:m-am pisat pe mine de ras la freestyle session cu arssura, aforic, knoxx, j, dragonu, rpg. :lol:
care e incomplet ca i s-a terminat prima caseta lui alex :( deci o comentare nu are rost...
Iooana wrote:
sadclown wrote:danut...........cate 3 link-uri pt fiecare filmulet?bai esti cel mai ordonat si rabdator baiait pe care l-am cunoscut. :lol: :D :P 8) :shock: :arrow: :idea:
asta vroiam sa spun si eu .........
apreciem!! :bow:
multumesc :oops: poate fi luata ca o calitate fie ca un defect :roll:

pana la urma faza e in felul urmator, daca ridic pe un singur server de host sau pe 3 simultan, tot la fel imi ea, diferenta e doar in scrierea link-urilor in mesajul de pe forum :)
Iooana wrote:eu m-am uitat de vreo 5 ori la el :oops:
si eu m-am uitat la mai fiecare filmuletz in parte de multe ori saptamana trecuta de pe camera video :))
Moses wrote:bai as vrea si eu deceneu cand era la 7 zile.se taie filmarea exact cand incepe.aia a fost cea mai tare atmosfera.ar fi misto macar separat daca l-ati pune.
multumesc.
la deceneu & piele nu putea omul dexstar sa filmeze, nu aveai cum sa stai in fata si sa tii o camera sa filmezi.. din cauza asta tot ii zboara imaginea si a preferat sa pastreaze banda pt altceva... si eu as fi vrut 7 serii... si pacat ca fiind limitat la 2 casete nu a apucat sa filmeze si la sfarsit cu deceneu, vexx, gnom... :( poate au filmat alti :) ce dracu, trebuia sa mai fi cumparat casete.. ca cele 2 baterii care le are ii ofera o autonomie de 3 ore... :(
Last edited by dan on Thu Aug 17, 2006 12:30 am, edited 1 time in total.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

ma rog...arssura a dat niste chestii care le mai daduse intr-un freestyle prin under...nu vreau sa fiu rautacios..a fost doar o constatare...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

frateee! session-ul ala a rupt.. eram in spate calare p-acolo sa aud mai bine :lol:, fo' real. :|
Iooana

Post by Iooana »

Caricatura wrote:ma rog...arssura a dat niste chestii care le mai daduse intr-un freestyle prin under...nu vreau sa fiu rautacios..a fost doar o constatare...
am observat din filmare ca aforic stia faza cu izaura :roll:
Image
Image
O.N.
dimineata verific forumu

Post by O.N. »

pai si nu are nimeni tot free`ul acela ?
alka
spre 5000 de posturi, e ok

Post by alka »

Iooana wrote:
Caricatura wrote:ma rog...arssura a dat niste chestii care le mai daduse intr-un freestyle prin under...nu vreau sa fiu rautacios..a fost doar o constatare...
am observat din filmare ca aforic stia faza cu izaura :roll:
faza cu izaura era prea previzibila...si eu ghicisem ce va spune
Iooana

Post by Iooana »

:oops: ... oricum si eu vreau tot freestyleul
Image
Image
dan
Pop

Post by dan »

O.N. wrote:pai si nu are nimeni tot free`ul acela ?
posibil sa fi filmat si mihnea atunci, el era in separeul din spatele dj-ului.. acum asteptam si filmarile pe care le vor pune cei de la hades pe site/forum :)
McIBU
tanar

Post by McIBU »

Deci nu jtiu frate ce spunetzi voi de ajtia ca-s buni .....da ca erectus nu-i nici dracu :shock:

(ultima filmare kicks chinesse ass )
nu da
dan
Pop

Post by dan »

IBU stie ce zice :lol: , deci cu Erekktus am putea face ceva de genul MTV Diary... la ce aventuri am avut cu omul pe 4-5 august in Bucuresti... pacat ca nu ne-am gandit sa luam camera cu noi tot timpul si sa il filmam... daca veti sa il revedeti.. vedeti ca la comunitate la piatra est o filmare de la un concert de acum o luna.. apare si Erekktus pe acolo.. si concert si battle.. :D

acum va rog sa fim on topic!!! Erekktus si-a avut momentul de atentie :twisted:

e baiat bun.. numai ca e derutat si in crestere!!! :wink: dar e si ignorant si nu cunoaste mai nimic despre hip-hop-ul de la noi :mad2:
Post Reply