About Eminem ... Thumb Up / Down ?

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

For / Against Eminem

for
45
83%
against
9
17%

Total votes: 54

Don Ice D.i.A
adevarat sa mor de nu

Post by Don Ice D.i.A »

Waspy8.0 wrote:Pai ...paranoia mea zice ca asta e faza:

80% din "public" e sclavul trendului...Acest 80 este impartit in 2 tabere...last year-shii...care sunt thumbs up..orbeste..nestiind nimic din tot ce omu vorbeste...iar cealalta tabara..."avantgardistii"....care MIROS...adevarul..dar il transforma rapid in moda...considerand un gest extrem de trendy-iSM..aplaudarea lui eminem..conform unei sintagme de genu "de fapt e BUN..cu toate ca..................."...asta conferind adeptilor acestei tabere un fals aer...doct.
Adevaru pt mine e simplu..........................................eminem este foarte FOARTE BUN...un artist 360...Din nefericire...cadavrul social pe care-l reprezinta...l-a impins sa devina un produs perfect al sistemului.....ba clown..ba ultra-patetic...ba parinte sensibil...ba soldat.....de fapt portretizarea unor false conduite...in aceste adevarate valori.
Cu toate astea........parca prima parte.........................atarna mai greu so...........poate de aici pana la urma si sondaju..............paradoxal...sau nu.
pentru odata ... +1
rolemodel
tanar

Post by rolemodel »

eminem :bow:
Have you ever thought that every time you listen to a track
That’s four minutes of your life that you can never get back
And that's a hell of an investment
So when MC's blessing
We gotta think very hard about the message
NaGhE
un domn / doamna

Post by NaGhE »

speram sa ma lamuresc cu topicul asta despre parerile voastre dar nu am reushit. multzi il slavesc pt albumul MM dar TES mi se pare mai lucrat shi ca atunci shi'a atins adevaratul potentzial (shi ca flow shi ca tehnica), deshi albumul este comercial shi nu este pe gustul vostru

cred k acum lumea se ia dupa trend. dak e la moda sa fii anti-eminem, atunci eminem e un kkt, asha a fost intotdeauna shi asha e shi acum. dak e la moda sa fii pro eminem, atunci eminem a fost super shmecher shi a facut multe pt muzik... chiar dak acum s-a mai prostit ... e, lasa ... se mai intampla, nu ?

aiurea ...
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

...tu pana la urma ce vrei?
Image
NaGhE
un domn / doamna

Post by NaGhE »

parerea voastra ... dar sunt confuz ... nu stiu pe ce se bazeaza afirmatzile voastre (deshi pe tine nu ar trebui sa te pun in aceeashi tabara cu ceilaltzi ... (koma))
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

de ce sa nu ma pui in aceiasi tabara cu ceilalti?
parerile celorlalti se bazeaza pe preferintele fiecaruia in parte.unele mai avizate, altele mai neavizate. tu pastreaza-le pe ale tale si punct.
si da, nimic ce a scos nu se poate compara cu slim shady lp & the marshall mathers lp. poate dai click aici si ii crezi p'aia.
albumele astea 2 au fost apogeul lui ca artist. ce a urmat dupa poate a reprezentat apogeul lui ca moneymaker. dar deja nu ne mai intereseaza.
Image
NaGhE
un domn / doamna

Post by NaGhE »

bine
Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Eminem a fost si inca mai este un smecher, undagraunzii betta recognize this. Dar nu, e cam greu, ca noua ne convine de minune sa adoptam acel comportament de traseista care nu recunoaste, nu apreciaza si nu accepta decat ceea ce ii serveste mai bine interesele. Fiecare artist de hip hop care prin simplul fapt ca a scos la suprafata stilul asta preaslavit de catre persoanele aici de fata e un smecher. Smecher pentru ca a facut asta, smecher pentru ca si-a facut o cariera din asta, smecher pentru ca a scos bani din asta. A... si hip hop-ul nu mai e de mult jocul visatorilor, e o industrie ca oricare alta.. si in care trebuie sa supravietuiesti, sa adopti anumite strategii de marketing... pentru ca la ce folos sa faci hip hop cu burta goala, pana la urma? Ce cacat mai e si asta? Sa fim realisti.. Normal ca trebuie sa te schimbi, normal ca incepi sa devii "naspa" pentru cei care pana nu demult te adulau. Ca, de, nu poti sa-i multumesti pe toti - si uite asa Eminem incepe sa devina de cacat. Dar, culmea, Eminem se pare ca nu mai e de cacat :)) acum incepe sa fie apreciat, sa fie apreciat pentru ceea ce a facut. What the fuck is this?!? Probabil visez si totodata incep sa cred ca am aterizat pe alta planeta ..sau in alta Romanie.
Shit is fucked up, son.

Apropo.. nu sunt fan Eminem, ma simt dator sa precizez - am optat "pentru" cu toate ca nu se afla in lista mea de simpatii.
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

+.
exeprime
tanar

Post by exeprime »

Indiferent ce-ar fi facut, sau ce face acuma, are talent cu carul. Si daca Rakim il considera genial, nu ma consider destul de destept cat sa-l contrazic :D

Ah, si nimeni n-a pomenit de albumul de-l are cu Royce Da 5'9'', mie si ala mi s-a parut reusit.
AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

Foarte tare ....
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

Shutz wrote:Eminem a fost si inca mai este un smecher, undagraunzii betta recognize this. Dar nu, e cam greu, ca noua ne convine de minune sa adoptam acel comportament de traseista care nu recunoaste, nu apreciaza si nu accepta decat ceea ce ii serveste mai bine interesele. Fiecare artist de hip hop care prin simplul fapt ca a scos la suprafata stilul asta preaslavit de catre persoanele aici de fata e un smecher. Smecher pentru ca a facut asta, smecher pentru ca si-a facut o cariera din asta, smecher pentru ca a scos bani din asta. A... si hip hop-ul nu mai e de mult jocul visatorilor, e o industrie ca oricare alta.. si in care trebuie sa supravietuiesti, sa adopti anumite strategii de marketing... pentru ca la ce folos sa faci hip hop cu burta goala, pana la urma? Ce cacat mai e si asta? Sa fim realisti.. Normal ca trebuie sa te schimbi, normal ca incepi sa devii "naspa" pentru cei care pana nu demult te adulau. Ca, de, nu poti sa-i multumesti pe toti - si uite asa Eminem incepe sa devina de cacat. Dar, culmea, Eminem se pare ca nu mai e de cacat :)) acum incepe sa fie apreciat, sa fie apreciat pentru ceea ce a facut. What the fuck is this?!? Probabil visez si totodata incep sa cred ca am aterizat pe alta planeta ..sau in alta Romanie.
Shit is fucked up, son.

Apropo.. nu sunt fan Eminem, ma simt dator sa precizez - am optat "pentru" cu toate ca nu se afla in lista mea de simpatii.
hai ca itzi rezum postul , fara sa o fac cu rautate: blablabla blablabla. Simplul fapt ca 90% din rapperi vor (si spun ontape ca vor) sa faca bani si sa conduca big trucks nu inseamna ca nu mai esti ascultator fidel de rap daca nu-ti mai place directia in care a luat-o un emcee. Treaba, stie toata lumea, sta in felul urmator: sunt aia [categoria 1] care apreciaza MUZICA in primul rand, si anume produsele ca lumea, si resping comercialul prost facut, dar nu resping un album mainstream bine facut, sunt aia [categoria 2] care accepta comercialul (fie el si prost facut si de doi lei) pt. ca nu mai e la moda sa fii strictly ultra underground (de altfel alta gaselnitza stupida, regasita in mare majoritate la hipaparii sub varsta legala de la care itzi potzi lua carnetu', care majoritatea sar pe bandwagon cand vad ca x sau y cu state vechi, sau majoritatea, resping/accepta ceva [categoria 3]), asta fiind mai mult un fel de miscare gen 'am ajuns la urmatorul nivel' decat o moda propriu zisa. Tind sa cred ca oricare a postat/votat pe threadul asta se poate regasi cu un pic de sinceritate in una dintre cele 3 categorii, si va doresc sa fitzi in prima, sincer.
Deci ca sa rezumam: da, potzi sa fii hh-er si sa nu itzi placa tot ce a scos eminem, indiferent de 'reguli' de coolness gen 'eminem e zeu, tot ce atinge se transforma in aur', 'x% din hh-eri spun asta deci spun si eu', etc etc etc. Unii dintre noi gandim cu capul nostru si ascultam cu urechile noastre.

P?Ž s?Ž: si Slim Shady LP si Marshal Matters, mai ales asta ultimul, au fost vandute, promovate cu clip etc., deci imho tot mainstream se numeste.

Ma scuzatzi de roman da' prea multa ipocrizie pe metru patrat.
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Post Reply