Bucuresti Summer Jam 2006
Moderator: dan
filmari la piesa celor de la functastics cu simina sau poze cu simina de la concert are cineva ?
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
preacher se plictiseste la munca mai rau ca mine si inventeaza posturi cu nick`u` meu
sau isi ia revansa pt ce i-am facut in bucuresti cu telefonul
Get a life maaaaaaaaaaaan ! Get over it ! Gata ! A trecut !
Nu ai telefoane de testat ?!?!?!
sau isi ia revansa pt ce i-am facut in bucuresti cu telefonul
Get a life maaaaaaaaaaaan ! Get over it ! Gata ! A trecut !
Nu ai telefoane de testat ?!?!?!
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
rady wrote:am o curiozitate mare. inainte sa intre vexxatu am iesit pentru un timp sa-mi storc bluza de pe mine. cand am revenit era de ja pe final.
s-a cantat si redactia jocuri prezinta d'ale noastre??

There's a long list of high-profile celebreties
rady'sphotoblog
rady'sphotoblog
si eu eram tot p'afara...sa-mi storc toate celerady wrote:rady wrote:am o curiozitate mare. inainte sa intre vexxatu am iesit pentru un timp sa-mi storc bluza de pe mine. cand am revenit era de ja pe final.
s-a cantat si redactia jocuri prezinta d'ale noastre??![]()

foarte multa lume a iesit dupa piele si deceneu, nestiind ca va urca vexx pe scena, eu nu imi mai amintesc daca s-a cantat... ce imi amintesc e ca la sfarsit cand erau pe scena si vexx si deceneu cu gnom, cand deceneu a bagat partea lui ''din sub'' vexx nu a ''colaborat'' cu versuri ''din sub''... eu asa imi amintesc.. ma insel!? 

- Bazooka Joe
- trendy guy
au inceput update-urile pe www.hadesrecords.com/summerjam06 ... mai tarziu decat ne asteptam ..dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
enjoy! treptat vom adauga poze de la fiecare moment al evenimentului, filmari, interviuri si alte chestii legate de acest eveniment.
enjoy! treptat vom adauga poze de la fiecare moment al evenimentului, filmari, interviuri si alte chestii legate de acest eveniment.
muie copos
- Bazooka Joe
- trendy guy