on topic.... chino xl m-a daramat de prima data.... de la flow la lirica ... omu asta se pricepe la rap k bulgarii la gradinarit!!!
chino xl - beef ain't over a rulat la mine in playlist for eons
de ce te mai chinui sa te duca capul? oricum il duci tu pe el ... n-ai vrea sa intratzi in conflict de interese sau ceva
"Soon i'll be a rapstar/they say be trully to your trully friends/
Half of them are under the earth-bar/so my succes gon revitaliate my friends?"
"papoose"
EDIT: sa-mi dau si eu cu parerea despre tipul asta
nu-i neg calitatile de emcee dar....sincer..niciodata nu mi-a placut tipul asta....poate si din cauza anumitor interviuri pe care le dadea despre 2 Pac...mi se parea ca e prea increzut in fortele proprii si mai arogant ca el nu am vazut..so.....Chino XL ca mc = 9 Chino Xl ca persoana = 4
daca a spus vreodata chino ceva despre 2pac inseamna ca... avea dreptate
are incredere in fortele lui pt ca exista si nu spune ca altii de 50 de kg ca taie si spinteca ... 2pac? vorba lui Voodoo, era mort ca emcee dinainte sa-l impuste!
doamne......2 pac era peste Chino.....am mai zis eu ca sa fii un rapper bun nu trebuie sa fii doar EMCEE...cum era Chino degeaba ai rime daca nu ai atitudine...daca nu spui ceea ce spui din suflet....daca se vede un gram de falsitate...daca n-ai 100% credibilitate...2 Pac avea si inca are toate astea......sunteti "incuiati" in cazul in care considerati ca Chino XL > 2 PAc doar pentru ca avea rime.....u're crazy and still a comunist