Chino Xl

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Shutz
un harnic machitor

Post by Shutz »

Vizitator wrote:si inca ceva... invata sa faci diferenta dintre RAP bun si rap cu PRODUCTIE BUNA ...
scuza-ma ca te contrazic, dar rapul cu o productie mediocra nu are nici o treaba cu rapul bun. Extindem subiectul..
La ce te mai ajuta tehnica, flowul, lirica, interpretarea etc.? Poate pe tine nu te deranjeaza zgomotele fara noima, ce zgarie timpanul, insa pe mine da. Si asta poate fi numita oricum numai arta nu... estetica uratului, poate, cum zicea Vexx.. dar doar atat. Se pare ca avem pareri diametral opuse (insa tocmai pentru asta ne lasam ideile pe aici).
Vizitator wrote:eu am incercat prin acea definite sa arat si ceea ce se intampla in romania si sa aplaud oamenii care fac rap, si care nu scot un album pt casa de discuri, scot un album pt ei si pt cei ca ei...
Care vrea sa insemne ca Tupac facea muzica pentru casa de discuri si mai putin pentru "el si cei ca el"? Pe asta cine ti-a bagat-o in cap? Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a scrie un asemenea kkt.
Ai 16 posturi si toate despre Chino XL ..eu te inteleg ca esti fan/a inflacarat/a.. dar intre asta si paranoia nu e decat o linie de delimitare f. subtire.
Chino XL face muzica si pentru bani, nu doar de "amorul artei", asa cum fac multi altii, nu te mai amagi degeaba. Tu daca, sa zicem, ai scoate maine un album si ti s-ar oferi doua optiuni: situatia de a-l distribui moka pe net sau prin intermediul unei case de discuri, in zeci, poate sute de mii de copii, ce ai alege? Am mai discutat pe tema asta, mi-e lene sa reiau ideea.

Cat despre ideea ca daca Tupac mai traia ar fi fost pus la un loc cu 50 Cent, Snoop si restu.. (tu sau cine a spus asta) ce ai zice sa te mai interesezi cum stateau de fapt lucrurile?
2Pac intentiona sa se retraga in max. un an ca mc si sa continue cu "descoperirea de noi talente" prin proiecte individuale, cat si infiintarea Death Row East, pe Coasta de Est.

In final, imi permit a face o mica sugestie: nu mai dati voi definitii despre underground, nu faceti decat sa induceti in eroare pustii, pe cei care acum dau peste asta. E in zadar, atat timp cat inca nu ati inteles voi ideea de baza; vor mai trece ceva ani pana atunci. Asta doar daca..

Se pare ca ideea de baza a topicului s-a schimbat, s-a ajuns la Chino XL vs. Tupac.. propun deschiderea unui nou topic, prin despartirea astuia in doua.
Last edited by Shutz on Wed Aug 23, 2006 5:10 pm, edited 1 time in total.
Vizitator
tanar

Post by Vizitator »

unu la mana... pustii sunt majoritatea undergroundului, deci cut the crap
doi la mana... chino nu a facut rap pt bani...si doar dupa poison pen va iesi pe piata, nu pt ca nu a putut, pt ca nu a vrut...
trei la mana...asculta freestyleurile lui big-l, vorbim de rap adevarat?asculta big-l, asculta old school-ul...care nu are productie asa de variata...
jeru da damaja?ai auzit de el?studiaza-l

te pup! pa!
AnToniO
rapperu vostru preferat

Post by AnToniO »

Prea multi obsedati de Chino ..
Image
Rey
dimineata verific forumu

Post by Rey »

Io cred ca-s prea multi obsedati de 2Pac... fara sa pun la socoteala persoanele de pe forumu asta.

Pt. mine Chino OWNS 2Pac... pentru ca-mi place mai mult ce face (ascult si 2Pac deci nu vorbesc aiurea) e doar o chestiune de gusturi.
sunrah
.

Post by sunrah »

de acum incolo -> chino xl <- si atat. ce nu - vine sters!
you just never know when you're living in a golden age.
Waspy8.0
rapperu vostru preferat

Post by Waspy8.0 »

Sunt stupefiat..................Chino e chino.....2pac e 2pac.....Cum atzi reusit sa-i legatzi pe astia doi nu pot sa intzeleg ..si sa creeatzi si o disputa pe tema asta.?!
!
Mai bine v-atzi inghesui sa bagatzi freestyle-uri cu Chino...pe topicu asta sau kestii intradevar relevante pt el ca mc..............io oricum n-o sa ma obosesc sa o fac pt voi...suntetzi dushi cu pluta ma jur.
Vizitator
tanar

Post by Vizitator »

de fapt nu noi i-am legat, ei s-au legat unul de altul...iar eu il sustin pe chino
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Chino XL
Warning
Hosted By: King Tech
wakeupshow.com
2006

01. Chino XL - Intro (prod. by King Tech) (1:25)
02. Chino XL - Don't Run From Me feat. Snoop Dogg & Dre from Cool and Dre (prod. by King Tech) (4:07)
03. Chino XL - Hood Love feat. Bosko and Focus... (prod. by Focus...) (3:43)
04. Chino XL - Latinos Stand Up (mixtape joint) feat. Sinful, Pitbull, & Sick Jacken (4:30)
05. Chino XL - Killin' Em Right Now (mixtape joint) feat. Y.B. (3:33)
06. Chino XL - It Had To Happen feat. Rock, Verb & Def Jef (prod. by Focus...) (4:07)
07. Chino XL - Enought Beef feat. Common & Royce Da 5'9" (prod. by DJ Premier) (4:01)
08. Chino XL - Warning (prod. by DJ Khalil) (4:23)
09. Chino XL - Live on Power 106 with Felli Fel (10:06)
10. Chino XL - Watch Closer feat. Tracy Lane (prod by Focus...) (3:47)
11. Chino XL - That's Just My Life feat. Big O & Focus... (prod. by Focus...) (4:23)
12. Chino XL - Heavenly Father (prod. by Ricky Saiz) (4:32)
13. Chino XL - Lethal feat. Verb & Focus... (prod. by DJ Khalil) (4:06)
14. Chino XL - Don't Give a Flying Fuck (mixtape joint) (2:33)
15. Chino XL - Jump Back feat. Focus...& W.C. (prod. by Focus...) (3:36)
16. Chino XL - The Time - ROHFF from France feat. Chino XL (2:46)
17. Chino XL - Felli Fel Promo (3:32)
18. Chino XL - DJ Dedication - Power 106 (3:57)
19. Chino XL - Mr. Choc (2:32)
20. Chino XL - Big Boy's Neighborhood (3:09)
21. Chino XL - Shout Outs ( 0:48 )

soon @ http://mesajul.blogspot.com :D
Versatill
rapperu vostru preferat

Post by Versatill »

Waspy8.0 wrote: Mai bine v-atzi inghesui sa bagatzi freestyle-uri cu Chino...

WORD!
Image
psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

pune-l mah blueshift !!! 8) 8)
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »