scrie frumos pe afis ... Pentru detali : ...tux wrote:Eu sunt din Roman, un oras care sincer sa va zic nu e asa mare, incat tot ce se intampla pe aici ajunge la urechile tuturor cetatenilor fie ca vor, fie ca nu. Deci, e foarte prost organizat evenimentul de pe 1 septembrie. Nu a auzit nimeni nimic de nici un Moromete si nici un eMTiVi. Poate doar intr-un cerc restrans circula vorba dar eu nu am auzit nimic.
Afisul e foarte inspirat. Nu scrie decat 2 invitatii aiurea, si locatia piua - Inter Club, DOOH!
EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
din pacate, la eveniment va fi prezenta doar ramura moldoveana a Antitrust-uluixan yan wrote:Concert Hip-Hop in InterClub Roman, pe 1 septembrie, printre invitati Antitrust, momentan mai multe detalii nu stiu... poate stie ceva si Khayam, fiind vorba de Antitrust...

Strictly known for busting up your head frames !
pacat ca nu veniti cu totii... am auzit numai de bine despre Zombie THC live.. si din pacate nu am avut ocazia sa va vad.. dar va prind eu , nu scapatiKhayyam wrote:din pacate, la eveniment va fi prezenta doar ramura moldoveana a Antitrust-uluixan yan wrote:Concert Hip-Hop in InterClub Roman, pe 1 septembrie, printre invitati Antitrust, momentan mai multe detalii nu stiu... poate stie ceva si Khayam, fiind vorba de Antitrust......oricum cred ca va fi tare ... omu' Burmuz rupe microfoane grav !

- Kremlin
- Still a Late Night fan
Epitaph nu vor mai concerta ,vineri ,pe 1,la Roman pt simplu motiv:
Vineri, 1 septembrie, Club Soviet,Ploiesti: Prelansare a compilatiei “Ultimatum Pentru Arta”(Epitaph apar cu piesa “Semne De Intrebare”). “semne de intrebare”) . Performances by: Cenzurah, Griffo, 10 Tone,Phlo,Arssura,Epitaph, Ron,Zen Technium, El Nino,C.C.,M.A.A.T. si multzi altzii !

Vineri, 1 septembrie, Club Soviet,Ploiesti: Prelansare a compilatiei “Ultimatum Pentru Arta”(Epitaph apar cu piesa “Semne De Intrebare”). “semne de intrebare”) . Performances by: Cenzurah, Griffo, 10 Tone,Phlo,Arssura,Epitaph, Ron,Zen Technium, El Nino,C.C.,M.A.A.T. si multzi altzii !

- Rey
- dimineata verific forumu
Show Exclusiv 10TonE, desfasurat sub titulatura "Respect the Classics"
Evenimentul propune un warm-up condus de la pupitru de Sarin3 - o selectie de piese old school, ce au facut istorie, imbinate perfect cu piese din noul val hip-hop - toate acestea urmate de concertul exploziv 10TonE - cu piese cunoscute si mai putin cunoscute.
- Kremlin
- Still a Late Night fan
am fost la concert la Roman pana la urma.show`ul a inceput pe la 20.30 ,trupele au cantat pe la miezul noptzii...eram totzi nerabdatori
...da a fost ff tare...4 ore de rap adevarat,apoi open mic.Din cei mai cunoscutzi de acolo am fost noi,40 Cham, creTzu ...
... Giano,Odi,Coruptu...si apoi a mai venit cine a vrut..am mai bagat eu de 2 ori ...a fost rupere.adevarata unitate acolo ! super oameni...am fost primitzi k`lumea ...we had fun ! seara de neuitat
...
Respect pt baetzii din Roman !!!

Respect pt baetzii din Roman !!!