Cleopatra Stratan
Moderator: .etalosed
Cleopatra Stratan
Ce parere aveti de "revelatia" anului? Eu unul il apreciez pe Stratan ca isi exploateaza fiica (la modul bun) la o varsta atat de frageda. Cat despre Cleopatra si a ei piesa - 10+.

Last edited by tux on Wed Sep 13, 2006 2:05 pm, edited 1 time in total.
- The Golden Jubilee
- Undercover-ul lui Dracu
-
- fratele meu tu esti baiat
Eu am ascultat aproape tot albumul. E foarte tare Cleopatra, o dulceata de fata. Am prins o emisiune la radio unde a fost invitata si le dadea alora niste raspunsuri prea tari.
Am inteles ca a tinut un concert live 4 ore (nu prea cred ca a durat atat) si se fac demersuri sa intre in Cartea Recordurilor. Oricum, a cantat toate cantecele de pe album si cantece de-a lu' tacsu' ceea ce e o realizare - sa retii atatea la o varsta la care nici nu stii sa citesti...
Cat despre tacsu', tot respectu'. Face niste versuri de-ti sta mintea-n loc. Cred ca facea fata daca intra in hh... singurul minus ar fi fost lipsa de cultura in domeniu... dar ca versuri face multi mc...
Exploatare ? Da, in sensul bun al cuvantului... e pacat sa nu exploatezi asa un talent...
Am inteles ca a tinut un concert live 4 ore (nu prea cred ca a durat atat) si se fac demersuri sa intre in Cartea Recordurilor. Oricum, a cantat toate cantecele de pe album si cantece de-a lu' tacsu' ceea ce e o realizare - sa retii atatea la o varsta la care nici nu stii sa citesti...
Cat despre tacsu', tot respectu'. Face niste versuri de-ti sta mintea-n loc. Cred ca facea fata daca intra in hh... singurul minus ar fi fost lipsa de cultura in domeniu... dar ca versuri face multi mc...
Exploatare ? Da, in sensul bun al cuvantului... e pacat sa nu exploatezi asa un talent...
-
- adevarat sa mor de nu
subscriu !CreeruMic wrote:Eu am ascultat aproape tot albumul. E foarte tare Cleopatra, o dulceata de fata. Am prins o emisiune la radio unde a fost invitata si le dadea alora niste raspunsuri prea tari.
rupe micutza Cleopatra

I'm watchin` you biatch...so...beware !
Eu ma gandesc asha:
Stratan senior stand pe ganduri ...."Uite cum fac toate fufele astea >>muzica<< si fac atatia bani
..si mama lor ca nu au nici versuri nici voce
..nici sensibilitate nici nimic..numa niste cururi si niste tzatze
...arh firar sa fie!!..nu mai exista cantaretze ca pe vremuri
....................................."
Stratan senior avand o revelatzie:
"Dar stai
....daca ASTEA au succes..atunci....aaatunci...fica-mea care ..vorba aia e sange din sangele meu..si eu doar stiu ce fac atunci cand cant....FIIIICAAA-MEA
...ar putea sa le bata la cur pe toate trogloditele astea...las ca-o fac io pe fata lu tata cantareatza
......."
Eh..si evident.......functzioneaza.......vorba aia..decat toate fufele de pe radio/tv de la ora actuala orice copil cu o educatzie macar corespunzatoare in muzica..si cu putzin talent..ar putea sa cante mai bine.
Succes familiei Stratan.......ce sa zic.
Stratan senior stand pe ganduri ...."Uite cum fac toate fufele astea >>muzica<< si fac atatia bani

"Dar stai

Eh..si evident.......functzioneaza.......vorba aia..decat toate fufele de pe radio/tv de la ora actuala orice copil cu o educatzie macar corespunzatoare in muzica..si cu putzin talent..ar putea sa cante mai bine.
Succes familiei Stratan.......ce sa zic.

mi-a placut asta !Waspy8.0 wrote:Eu ma gandesc asha:
Stratan senior stand pe ganduri ...."Uite cum fac toate fufele astea >>muzica<< si fac atatia bani![]()
..si mama lor ca nu au nici versuri nici voce
..nici sensibilitate nici nimic..numa niste cururi si niste tzatze
...arh firar sa fie!!..nu mai exista cantaretze ca pe vremuri
....................................."
"Dar stai![]()
![]()
....daca ASTEA au succes..atunci....aaatunci...fica-mea care ..vorba aia e sange din sangele meu..si eu doar stiu ce fac atunci cand cant....FIIIICAAA-MEA
...ar putea sa le bata la cur pe toate trogloditele astea...las ca-o fac io pe fata lu tata cantareatza
......."

I'm watchin` you biatch...so...beware !
as zice asa "nu va e rusine ca un copil de 3 ani vinde mai multe albume ca voi ? nu credeti ca e penibil?"
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
- cretzu_parazitu
- fratele meu tu esti baiat