Am ajuns in timpul concertului Nimeni Altu, a rupt omu....ce power are...foarte tare a fost ! KST imi plac din ce in ce mai mult ...sunt fana

Moderator: dan
omg...dia...Dia wrote:Mie mi-au placut si Snails...si cateva piese ale celor de la Pistol cu Capse...LOST au fost criminali...criminali la propriu ... !
![]()
Am ajuns in timpul concertului Nimeni Altu, a rupt omu....ce power are...foarte tare a fost ! KST imi plac din ce in ce mai mult ...sunt fanapentru Verita a meritat asteptarea in frig de-a lungul celor 4 concerte rock dinaintea lor ! Super atmosfera ! Imi pare rau ca n-am prins KaTaNa .
No Mo' wrote:Gratzy, ai fost si tu p-acolo?10x 4 da picz.
Da, vad ca mai multi au fost de aceeasi parere cu mine... rockerite de 14 ani, destul de frustrate as zice, cu manifestari in acelasi ton.
Si-a venit VeritaS pan' la urma...![]()
![]()
de vreo 3 saptamani....waaaa....it's been a long timeDino wrote: omg...dia...doamne de cand nu te'am mai vazut
...
priciar a cantat?
nimeni altu' a cantat pe la 5.30 ,cam asa...Mar1oneTa wrote:Nimeni Altu' la ce ora a cantat ?yo am venit pe la 8 ..am prins pokemonii aia si Verita si m'am tirat acasa ca nu m'ai puteam de frig