URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

c tare a fost ala mic...coae
gaia_child
tanar

Post by gaia_child »

are cineva captura cu emisiunea de ieri ? ... va rog! :roll: dupa cum stiti...povestea cu astralu' :x
" Definesc viata : un drum sangeros catre moarte,
Pavat cu beton ,tentatii,gloante si sperante desarte..."
Soarentabil
/\/\/\/

Post by Soarentabil »

Da ma ce cacaciosi cu U Tv - ul ma-sii :x :x
vo1cu
adevarat sa mor de nu

Post by vo1cu »

vreau emisiunea de ieri pls
Ridic sala in picioare fara sa fac hernie!
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

vo1cu wrote:vreau emisiunea de ieri pls
Image

Bucuresti SummerJam @ UrbanGroove
Last edited by bboyspdy on Wed Sep 06, 2006 5:36 pm, edited 2 times in total.
Z.C.
tanar

Post by Z.C. »

poate sa-mi dea cineva lansarea "Dificultati Tehnice" ? help !
gaia_child
tanar

Post by gaia_child »

saru'mana de captura ... :D
trebuie doar sa astept sa imi vina si mie randul la download , ca deja e coada :roll:
:lol:
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Off .. deschide linkul cu Internet Explorer 6.0 (sau mai nou), dupa ce ai instalat in prealabil Alexa Toolbar pe IE, gasibila la adresa: http://download.alexa.com/ , care adresa tot cu IE trebuie sa o deschizi.
gaia_child
tanar

Post by gaia_child »

whigguh wrote:Off .. deschide linkul cu Internet Explorer 6.0 (sau mai nou), dupa ce ai instalat in prealabil Alexa Toolbar pe IE, gasibila la adresa: http://download.alexa.com/ , care adresa tot cu IE trebuie sa o deschizi.
am incercat asa da' am intalnit o problema cu antivirusu' ...
acum downloadez .. :D
mersi mult oricum ca mi.ai sarit in ajutor :)
inca o data .. saru'mana de captura :bow:
just_a_shadow
tanar

Post by just_a_shadow »

poate sa-mi dea cineva lansarea "Dificultati Tehnice" ? help !
shi eu vreau!!
"lasa-tzi demonii sa iasa afara,kci oriqm shtiu k mana q kre ma mangai e o gheara"
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

ANUNT IMPORTANT!!!

Post by BRUGNER_okocha »

Dupa aproximativ 40 de editii, minunatul post de TV, tvKK din partea caruia am indurat nu de putine ori adevarate mostre de lipsa de profesionalism, a decis ca este cazul ca atat Rockada cat si Urban Groove sa nu mai ruleze. Inca nu stim cine a luat decizia, pentru ca noua nu ne raspunde nimeni la telefon. Suntem niste oameni pasionati de ceea ce facem si chestia asta i-a deranjat mult pe anumiti angajati de acolo, visibil afectati de faptul ca ii intrerupeam cu solicitarile noastre, perfect justificate de altfel, incercam sa ne facem treaba. Echipa Urban Groove nu a incercat niciodata sa se exonereze de resposabilitati, insa va rog sa ma credeti ca atata indolenta nu am indurat in viata mea. Daca cuiva i se pare normal ca, dintr-o data colaborarea intre 2 parti sa ia sfarsit fara stirea uneia, inseamna ca tre sa se angajeze si el la TVK. Departe de noi si dorinta de a ne plange, insa este corect sa ii informam pe aceia dintre voi care ne urmaresc si ne stimeaza. Cat despre haterii scatofagi, care probabil in aceste momente saliveaza, un scurt mesaj: "Vom reveni, si garantam ca va fi mai rau pentru voi a doua oara, decat prima!!!".
In alta ordine de idei, cel putin o luna de zile va dura pauza luata de emisiunea noastra. De cate ori vom avea detalii, va garantez in numele intregii echipe Urban Groove, ca le veti afla primii, aici pe www.hadesrecords.com / www.hiphopkulture.ro . Din nefericire, am ramas si cu ceva material la rubrica Din SUB, Ice BOY si Efecte Secundare nemaiavand posibilitatea de a aparea pe post. Ne cerem scuze public fata de ei, pentru ca nu au venit de peste drum, primul venind din Cernavoda, si ultimii veniti tocmai din Suceava. Este vorba de niste oameni care au pus toata pasiunea si munca lor in creatia artistica materializata prin hip hop, si ca atare, nu avem voie sa ne batem joc. Vom pune aceste imagini pe www.hiphopkulture.ro , urmand ca toti cei interesati sa isi poata downloada aceasta ultima si cea mai underground editie (prin prisma felului in care este difuzata) - veti fi anuntati cand va avea loc acest lucru.
Echipa formata din Brugner, Hefe, Platon, Undoo, multumeste tuturor celor care ne-au ajutat in acest calup de 40 de editii, si vom incepe cu: Hades Records, Hip Hop Kulture, Rebel Music, Hip Hop Board, Reinhard200 si Dan (culmea, de la ei am aflat ca suntem dati afara:-)), tuturor trupelor care au acceptat invitatia noastra de a veni in studio, Recreate Studio ( www.recreate.ro ), inimosului crew din Oradea, Hip Hop Hours de la Radio Transilvania, la fel de dedicatului crew din Iasi, Basssement.Net, fara de care nu am fi putut sa va punem la dispozitie capturile emisiunii si lista ar putea continua la greu. Multa pace si respect pentru Dox, care pe tot parcursul convietuirii simultane a celor 2 emisiuni, nu a ars-o niciodata aiurea fata de noi, si am ramas la fel de buni prieteni ca si inainte.

Urban Groove ramane in "plasa" posturilor de televiziune, si orice ar fi, ea va continua, asta e o certitudine. Prin devotamentul multora dintre voi, ati demonstrat ca micuta noastra comunitate de hip hop din Romania are nevoie de emisiuni ca aceasta!

Pace si respect,
UG
Last edited by BRUGNER_okocha on Thu Sep 07, 2006 4:47 pm, edited 2 times in total.
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

mda... inevitabilul s-a produs... dar e doar un nou inceput!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

foarte aiurea ce a facut postul de televiziune, dar sa speram ca acest lucru nu va impiedica sa va faceti munca in continuare.

pace Urban Groove, pace Brugner si toti care au contribuit la aceasta emisiune.
snp
pictor

Post by snp »

ce urat din partea lor.off..oricum va felicit pt munca depusa..ce ati voi e minunat..mi`o placut emisiunile si invitatii.
semne pentru muti $#%25252
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

NOUTATI IN CAZUL URBAN GROOVE vs TVK

Post by BRUGNER_okocha »

Se pare ca azi lucrurile se schimba din nou. Pana la urma vom fi lasati sa facem emisiunea pana in decembrie. Dupa aceea, vom mai vedea, insa o sa incercam sa ne indeplinim toate obiectivele pana in decembrie!
Post Reply