Ce parere au rapperi de rock?
Moderator: .etalosed
- HomeBoY
- fratele meu tu esti baiat
cred ca ar trebuii si un kestionar cu " ce parere au rapperi de punkeri "
) mie unu imi place si punk .. ska mai mult ! iar despre rock .. sunt fan .. anumite piese de la s.o.d , disturbed , cradle of filth doar Nymphetamine , Nirvana - Smells Like Teen Spirit .. si inka cateva
despre rockeri .. hm .. unii sunt de treaba si unii se uita la tine de parca cine stie ce ai .. gandindu`se " if i had the chance i would tear off your ear with my new axe buyed from ebay.com !
)))))))))

vrei sa fi trendy si funky ? ia-ti titlul de emo-kid sau minimalist si conformeaza-te :-j
eu am mai spus... o mai ard pe metal, avand in vedere ca doi colegi din apt sunt cu rock-ul... si mai mergeam cu ei miercuri seara in club a.. seara rock.. si era fun rau.. eu imbracat lalai si o groaza de oameni cu plete si jeansi si tricouri negre in jurul meu 
si ei dau din cap.... si ei sunt oameni .... asa ca Rock On

si ei dau din cap.... si ei sunt oameni .... asa ca Rock On
merge da`nu`s fan........DAR CRED K TREBUIA SA ALEG AIA Q ...E OK..ASCULT DESTUL DE DES...my mistake
ascult uneori nirvana,depeche mode..ar mai fi aerosmith...d`astea mai noi nighwish,evanescense,H.I.M,greenday,blink 182....linkin park(inainte chiar eram fan linikn park...dar le-a cam trecut vremea.....oricum ink imi place muzik lor----crawling e melodia mea pref)...astea.....nu-mi place in schimb metalica..chair nu-mi plak,dekt balada aia-nothin else mathers dar ATAT!..............unele mel rock mi se par chiar geniale...in fine ascult in functie de starea mea d spirit
...deshii in general le prefer p alea mai linistite shi melancolice.....o melodie tare p care o ador ar fi heloo d l evanescense....goth rockul chiar mi se pare deosebit.....in rest nu ma omor yo q death metal sau d`astea...........

Last edited by medeeah on Thu Aug 31, 2006 1:54 pm, edited 1 time in total.
kickass songKenshin wrote:thank God for Youtube

- madafacaru
- Maica-ta ma place
apropo d evanescense...au scos un videoclip nou...destul d mijto..... deshii melodia li se potriveste lu scufitza rosie shi adapter
....
..se num call me when you`re sober sau geva d genu shi e vb d o scufitza mai dark shi gothik... q lupi in jurul ei...pare un pic rupta scena din filmele q vampiri...oricum mijto imaginea...shi melodia e dragutzik

-
- tanar
-
- tanar
aiurea si razboiu` dintre rockeri si manelisti...povestea profa mea de romana(o ipocrita) ca ii venise la pregatire o tipa cu bratari late si bla bla...si cica "cre`ca era rockerita DIN AIA" ...muuuulta prostie...intotdeauna vor fi vazuti cu alti ochi din prostie...ca de altfel n`auzi prea des "manelisti DIN AIA"... si bineinteles ca oamenilor care nici o treaba cu muzica buna cand aud de "rock" nu le vin in minte decat niste vene taiate si chestii lugubre...si asta din cauza ca sunt incuiati...si niste oameni incuiati normal ca n`o sa respecte parerile si gusturile altora.
"Intr`o lume nebuna doar cei nebuni sunt sanatosi"
Din rock imi plac chestiile extreme: grindcore-ul si death-ul. Mai accept si un thrash si poate chiar un speed, dar mai jos nu suporta urechile. Adica heavy-ul si hard-ul cu chitarile lor ascutite ma calca pe nervul auditiv.
Rock-ul in sine este un fel de var al hip-hop-ului. Are cam aceleasi origini, dar a fost dezvoltat de albi WASP si d'aia a ajuns cum a ajuns...
Rock-ul in sine este un fel de var al hip-hop-ului. Are cam aceleasi origini, dar a fost dezvoltat de albi WASP si d'aia a ajuns cum a ajuns...

Hipocrisy is the greatest luxury!