Goretex (emcee) + Dangermouse (producer)
Producer/MC Collabs you'd like to see happen!
Moderators: .etalosed, greuceanu
Producer/MC Collabs you'd like to see happen!
parca mai era deschis un topic de genul astuia, oricum nu conteaza.
you just never know when you're living in a golden age.
-
Daniel-San
- Splashinator
sa-i produca un album integral, nu vad posibilitatea. I-a produs destule lui Nas: Halftime, One Time 4 Your Mind, It Ain't Hard To Tell (From Illmatic To Stillmatic The Remixes aici e si remix'ul). De pe Sillmatic You're Da Man si Rewind. Star Wars de pe 10th Anniversary Platinum Edition. Cred ca mi-ar fi placut mai mult un album produs de Large Pro decat de Premier.HateMeNow wrote:Nas + Large professor, care a produs si pe Illmatic... "it ain't hard to tell" e una din piesele favorite de pe album
apropo de CL Smooth, am uitat sa caut albumul ce-l va scoate in cateva zile.
Daca ar colabora cu Preemo, nu ar fi refreshing at all, cel putin nu pentru mine.
Mi-ar placea la nebunie o colaborare cum a fost de exemplu Soul Position (Rjd2 + Blueprint), foarte smecher, de la a la z, chiar daca nu-s de acord cu o parte din lirica lui Blueprint. chiar cred ca s-ar potrivi:
Aesop Rock (emcee) + RJD2 (producer) = Kill Em All (RJD2 Remix)
si daca nu e posibil, macar cu Cage sau Vast Aire (Tippin' Dominoes) !!!
doar ca vreau album, nu doar o piesa. :-<
P.S.: Am uitat de piesa lui Nas One Love pe care i-a remixat-o Large Pro, da clasa originalei!
Daca ar colabora cu Preemo, nu ar fi refreshing at all, cel putin nu pentru mine.
Mi-ar placea la nebunie o colaborare cum a fost de exemplu Soul Position (Rjd2 + Blueprint), foarte smecher, de la a la z, chiar daca nu-s de acord cu o parte din lirica lui Blueprint. chiar cred ca s-ar potrivi:
Aesop Rock (emcee) + RJD2 (producer) = Kill Em All (RJD2 Remix)
si daca nu e posibil, macar cu Cage sau Vast Aire (Tippin' Dominoes) !!!
doar ca vreau album, nu doar o piesa. :-<
P.S.: Am uitat de piesa lui Nas One Love pe care i-a remixat-o Large Pro, da clasa originalei!