EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Coming Soon

Image

ps. special thnx 2 blueshift :wink:
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

ar trebui o sectiune de evnimente pe forum k multe sunt imprastiate si uit de ele( o sugestie doar)
kitu
serios, sunt ok

Post by kitu »

o sa vina SIMPLU ! yeeeeeeeeeeeeeeeeee !
word ! preacher wrote : kitu e eroul meu
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

tvrr_1 wrote:ar trebui o sectiune de evnimente pe forum k multe sunt imprastiate si uit de ele( o sugestie doar)
Cea de fata ce e ?
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

Image

Campionatul National de Break Dance. Editia a 2-a. Pitesti 12.09.2006

- show-ul va avea loc la Casa Studentului la ora 11.00 | Intrarea - 3 Lei
- Taxa de inscriere pentru break-eri: 5 lei de pers (am hotarat sa punem taxa la om, sa nu o mai punem la trupa)
- Show obligatoriu [minim 4 min - maxim 10 min] (?Žn urma show-ului juriu decide cine va intra ?Žn final?? Â?i cine se va bate pentru locurile 3-4)
- cazarea va fi 18 lei (pentru cei care vin de luni si vor sa se odihneasca)

Pentru inscrieri trebuie sa completati fisa de mai jos, pe care o trimiteti la [email protected] sau [email protected] & pentru alte informatii puteti suna la: 0729811001 sau 0721374814

Fisa

filehost : http://www.filehost.ro/168783/fisa_inscriere_doc
rapidshare : http://rapidshare.de/files/32297198/fisa_inscriere.doc
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

K0ndamnatu wrote:Image
muie copos
Lyrical.Mesiah
adevarat sa mor de nu

Post by Lyrical.Mesiah »

la ce ora ?
Image
tvrr_1
adevarat sa mor de nu

Post by tvrr_1 »

multumesc.
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Lyrical.Mesiah wrote:la ce ora ?
Concertul incepe la ora 20:00!
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

Image
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

Image
uBIc prezinta
Slide 'n' Show, o seara dedicata exclusiv graffiti'ului, din cadrul seriei "Joia mea".Joi, 21 septembrie 2006,de la 20:00, The Web Club ,str. Ion Mihalache, nr. 12
Acest eveniment va include proiectii cu cele mai recente, si nu numai, lucrari ale artistilor autohtoni si muzica hip hop.
La capitolul "Slide", multumiri speciale pentru contributie : Neon, Cage, RTMOE, Erps, Omar si Saint, Serm, Sense, Nerv, Sir etc.
"Show"-ul va fi animat de DJ Waar (turntables), Duracell (beatbox, ex. Instruman), Flu (scratch), Deeproots (dubmix) si uBIc (lights) o sa stinga lumina.
Intrarea gratuita.
sursa: http://www.feeder.ro
dan
Pop

Post by dan »

Image
Laurentiu-San
SE RETRAGE LA DEPOU
Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)

Post by Laurentiu-San »

1 Octombrie 2006 club Underworld - Finala concursului de trupe/mc _ editia a 3-a.

Image

Editia a 3-a... 20 de trupe/mc, 2 runde... o singura finala...
Duminica 1 Octombrie 2006, incepand cu ora 20:00... 10 mc/trupe se vor intrece pentru marele premiu. "Ultimatum pentru Arta" un brand Unic Prod. / FooTrecords.
In cadrul acestui concursului vom avea un concert cu: Bart [U.S.L.A.] (castigatorul editiei 1) si C.C. din Buzau (castigatorul editiei a 2-a).

premii:

Locul 1.

5 ore la un studio profesional, promovare la cel mai inalt nivel...aparitia pe primul material semnat Unic Prod. / FooTrecords si anume compilatia "Ultimatum pentru arta", promovare pe site, turneu national.. + diverse concerte alaturi de diverse trupe cat de cat consacrate... + invitatie pe viata la evenimentele organizate de "Unic Prod. / FooTrecords".

Locul 2.

Reducere 50 % la un studio profesional, promovare la cel mai inalt nivel...aparitia pe primul material semnat Unic Prod. / FooTrecords si anume compilatia "Ultimatum pentru arta", promovare pe site, turneu national.. + diverse concerte alaturi de diverse trupe cat de cat consacrate... + invitatie pe viata la evenimentele organizate de "Unic Prod. / FooTrecords".

Locul 3.

Reducere 30% la un studio profesional, promovare la cel mai inalt nivel...aparitia pe primul material semnat Unic Prod. / FooTrecords si anume compilatia "Ultimatum pentru arta", promovare pe site, turneu national.. + diverse concerte alaturi de diverse trupe cat de cat consacrate... + 2 invitatii la evenimentele organizate de "Unic Prod. / FooTrecords".

Mentiune:

Locurile 4-10.

Reducere 20% la Unic Studio + cate o invitatie la urmatorul eveniment organizat de "Unic Prod. / FooTrecords".

p.s: acest concurs are k scop promovarea trupelor (mc'iilor) din hip-hop'ul romanesc...
heas_aime
tanar

Post by heas_aime »

http://www.hiphopkulture.ro/evenimente/ ... php?id=360
concert cast,raparta si indecent!!! plecarea vineri la 17.30 din gara d nord..
Vicentiu
WebMasteraie gen

23.09 - Dj Swamp's "24" party @Web

Post by Vicentiu »

Image

uBIc va invita sambata, 23 sept. 2006, la o seara de muzica hip hop vs. electronic beats intitulata Dj Swamp's "24" party.

Evenimentul va incepe la 00:00 si va avea loc la The Web Club (Ion Mihalache, nr. 12).

Intrarea: 10 RON
Post Reply