Pentru Scufi :Albumul lui JMT e f tare.. cred ca nu iti pl Vinnie ca pe langa el nu poti s-o arzi groupie pune-ti o semnatura si de el, poate te remarca cumva si in privinta albumului.. normal ca nu iti pl.. doar nu e christina aguilera sau ce mai asculti tu. si ca sa fiu on topic: albumul rupe.. si cel outerspace la fel.
Tekitha wrote:Pentru Scufi :Albumul lui JMT e f tare.. cred ca nu iti pl Vinnie ca pe langa el nu poti s-o arzi groupie pune-ti o semnatura si de el, poate te remarca cumva si in privinta albumului.. normal ca nu iti pl.. doar nu e christina aguilera sau ce mai asculti tu. si ca sa fiu on topic: albumul rupe.. si cel outerspace la fel.
si tu presupun ca esti poison_ivy sau cum? ti-ai facut alt cont si de pe alt ip?
cat despre spusele tale remarc o frustrare grava. te simti marginalizata?
Tekitha wrote:Pentru Scufi :Albumul lui JMT e f tare.. cred ca nu iti pl Vinnie ca pe langa el nu poti s-o arzi groupie pune-ti o semnatura si de el, poate te remarca cumva si in privinta albumului.. normal ca nu iti pl.. doar nu e christina aguilera sau ce mai asculti tu. si ca sa fiu on topic: albumul rupe.. si cel outerspace la fel.
nu e ft tare..e ok..si albumul outerspace e cam slabutz..dar fiecare cu gusturile lui..
albumul meu preferat JMT ramane The Psycho-Social, Biological,and Electro-Magnetic, Manipulation of Human Consciousness...aia e genul meu de lirica...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Vai dar ce importanta te crezi tu.. care este! sa inteleg ca ai multe "fane" ? remarci frustrari tu asa usor? pfoa. fetito.. ai veleitati de psiholog mai nou? Hai du-te si plimba ursul prin padure, scufitzo.. dar ai grija sa nu-ti agatzi paietele de la rochie de copaci Caricatura.. asa e.. nu te caci in gustul omului ca risti sa se cace el pe tine dupa
Tekitha, Hai sa vorbim de albumu asta .. da`i mesaj privat daca nu`ti place cum se imbraca sau ce sloboz vrei tu ..
Revenind .. ma asteptam la un feat cu intregul AOTP ..