VIDEOCLIPURI ROMANESTI
si ce ar trebuii sa aiba un clip facut la noi ca dumneata sa fii satisfacut?!?!MC 4Real wrote:biine atunci vb in cuvinte mai simple : cel mai bun videoclip romanesc pt mine NU EXISTA pentru ca nu este deocamdata unu care sa fie BUN
explica-ne in cuvinte simple... da-ne un exemplu de afara... chiar sunt curios cum vezi tu un clip hip-hop... ce elemente trebuie sa contina...
later edit: in romania sunt destule clipuri ok... a ca nu avem clipuri de zeci de mii de dolari sau sute sau milioane ca in state... asta e direct proportional cu nivelul impactului economic al hip-hop-ului in industria muzicala de la noi....
Last edited by dan on Sun Sep 10, 2006 7:41 pm, edited 1 time in total.
- cretzu_parazitu
- fratele meu tu esti baiat
- .Acid.
- rapperu vostru preferat
-
-
data viitoare cand iti mai editezi mesajele anterioare s-ar putea sa ma super si sa-ti dau avert.
de asemenea, data viitoare nu mai abera.
ca fapt divers, cam toate clipurile mafia+la familia sunt f bune pt piata noastra ca imagine, scenografie si tot ce vrei.
la fel si vorbe, care si acum ma uit la el cu admiratie. poate ai auzit de un tudor giurgiu?
de asemenea, data viitoare nu mai abera.
ca fapt divers, cam toate clipurile mafia+la familia sunt f bune pt piata noastra ca imagine, scenografie si tot ce vrei.
la fel si vorbe, care si acum ma uit la el cu admiratie. poate ai auzit de un tudor giurgiu?
- veritaskiller
- tanar
pana la urma , se poate face o lista cu elemente care ar crea un videoclip "cel mai bun" ? .. eu inclin sa cred ca nu , insa daca ar fii:
* mafia sigur are in lista elementul "tovarashe imbracate" care sa dea din fund chiar in fatza ecranului
Credeti ca e buna ideea sa aduci in videoclip vedete,personalitati , cum a fost spre ex Doroftei si Lacatus?
* mafia sigur are in lista elementul "tovarashe imbracate" care sa dea din fund chiar in fatza ecranului
Credeti ca e buna ideea sa aduci in videoclip vedete,personalitati , cum a fost spre ex Doroftei si Lacatus?
realist dar visator , fac matematica pe-un nor