URBAN GROOVE
- Pablo Francisco
- un domn / doamna
Re: ANUNT IMPORTANT!!!
Efecte Secundare (Clever & Ra') sunt din IasiBRUGNER_okocha wrote: Ice BOY si Efecte Secundare nemaiavand posibilitatea de a aparea pe post. Ne cerem scuze public fata de ei, pentru ca nu au venit de peste drum, primul venind din Cernavoda, si ultimii veniti tocmai din Suceava.

sa speram ca pe viitor va fi ok cu emisiunea! Bafta pt Brugner & Hefe si pt restul care sunt implicati in emisiunea aceast!
Last edited by dan on Fri Sep 08, 2006 8:14 pm, edited 1 time in total.
Imi pare sincer rau pentru ceea ce s-a intamplat(dar pana in decembrie mai avem ceva drum de parcurs asha ca...mult noroc).Yo recunosc ca n-am pierdut nici macar o singura emisiune urban groove.Am fost punctual pentru fiecare editzie shi am aparut in fatza televizorului in fiecare vineri la ora stabilita.Urmaresc shi voi continua sa urmaresc Urban Groove pana va ieshi de pe postul celor asha zishi scatofagi (cum i-a numit Brugner)de pe tvkk,shi am sa fiu pana la capat alaturi de Brugner.Totodata vreau sa-i multzumesc mult de tot pentru tot ce-a facut pentru hip-hop-ul romanesc shi in mod special pentru emisiunea "Urban Groove" shi sper sa-shi gaseasca continuarea la alte televiziuni.Pace shi numai bine!
Singur cu mine
-
- fratele meu tu esti baiat
Nimic nu moare, totul se transforma...KOndamnatu wrote:mda... inevitabilul s-a produs... dar e doar un nou inceput!

Last edited by ASHTON KUTCHER on Wed Sep 13, 2006 1:48 pm, edited 1 time in total.
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
Multumiri pentru incurajari. Vineri, 15 septembrie vom difuza emisiunea cu Bitza, care nu a prins decat o singura difuzare, reluarea s-a "evaporat", multumita "colectivului" TVK, care are grija de cateva aspecte cum ar fi: intrarea defectuoasa a emisiunii aproape de fiecare data (nu respecta niciodata indicatiile noastre), in 100% din cazuri ea nu intra la timp, asa ca este de prisos sa ne mai cerem noi scuze pentru niste soareci incompetenti, care nu se ridica nici la nivelul OTV macar. La DIN SUB, vom avea 3 entitati: Efecte secundare, Terpas, si Ice BOY! Enjoy, nu va putem spune exact la ce ora sa va uitati pentru ca nici noi nu stim, e la "soarta". 

welcome back,bro. asa cum ti-am zis acum mult,mult timp...
"the shit is real..welcome in the real world". stii la ce ma refer..
one love..." keep real shit alive aka 'sa tinem cacatul adevarat in viata ,oricum",dar mai baga si tu niste hartie igienica la studioasta in alta ordine de idei, k la cat cacat rep avem in noi d-aia zice lumea ca suntem basinosi.
p.s. si mai schimba si prosoapele.

p.s. si mai schimba si prosoapele.
I'm good . I know it. So.... FUCK YOU ,SHOW ME THE MONEY!
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
iata ca acum puteti dialoga cu noi mult mai usor prin www.myspace.com/urban_groove!
am vazut emisiunea de aseara si mi se pare una din cele mai slabe editii... 
9mm sunt ok, atat prestatia lor, interviul cat si clipul... in schimb baietii din Onesti ma lasa cu un gust amar... ei nu au intentii rele dar o fac prost... si pt toti care sunt ca ei le recomand fie sa evolueze fie sa se lase!!! ... ca prezenta, ca atitudine nu au ceea ce trebuie sa aiba un mc si ca exprimare
(si aici nu ma leg de accenta!!!) le-as recomanda sa mai citeasca ceva si sa mai treaca pe la scoala daca este cazul... nush.. e trist... acum sincer, Brugner eu apreciez ca accepti sa iti vina la emisiune oameni din toata tara, unii dintre ei necunoscuti... si ei mai mult ca sigur te aprecieaza pt asta, dar parerea mea e ca trebuie ridicata un pic stacheta!!! eu sa am TVKlumea si tu sa imi faci mie 5 editii intr-o perioada scurta de timp cu asemenea oameni, ti-as inchide emisiunea! serios...
sper sa citeasca si baietii din Onesti ceea ce scriu eu acum aici si sa faca ceva!
si acum daca vrem sa ajutam hip-hop-ul in romania ar trebuie sa ridicam calitatea hip-hop-ului de la noi... ca cei mai multi o fac prost si e trist... si nu ca au intentii rele.. pur si simplu nu au ceea ce trebuie sa fie un mc... ma leg in special de cei cu rap-ul, pt ca nu ma pricep sa apreciez un dj, bboy sau graffer...
ma bucur ca ieri in emisiune am revazut clipurile cu madlib si keith murray
later edit:
lol =))) da... una gandesc alta scriu ...
dar in mare cred eu ca s-a inteles ce am vrut sa scriu...
sau nu... 

9mm sunt ok, atat prestatia lor, interviul cat si clipul... in schimb baietii din Onesti ma lasa cu un gust amar... ei nu au intentii rele dar o fac prost... si pt toti care sunt ca ei le recomand fie sa evolueze fie sa se lase!!! ... ca prezenta, ca atitudine nu au ceea ce trebuie sa aiba un mc si ca exprimare

sper sa citeasca si baietii din Onesti ceea ce scriu eu acum aici si sa faca ceva!
si acum daca vrem sa ajutam hip-hop-ul in romania ar trebuie sa ridicam calitatea hip-hop-ului de la noi... ca cei mai multi o fac prost si e trist... si nu ca au intentii rele.. pur si simplu nu au ceea ce trebuie sa fie un mc... ma leg in special de cei cu rap-ul, pt ca nu ma pricep sa apreciez un dj, bboy sau graffer...

later edit:
mihai.lazar wrote:stacheta
lol =))) da... una gandesc alta scriu ...

Last edited by dan on Sat Sep 23, 2006 11:10 am, edited 2 times in total.
- Bazooka Joe
- trendy guy
stachetaxan yan wrote:am vazut emisiunea de aseara si mi se pare una din cele mai slabe editii...
9mm sunt ok, atat prestatia lor, interviul cat si clipul... in schimb baietii din Onesti ma lasa cu un gust amar... ei nu au intentii rele dar o fac prost... si pt toti care sunt ca ei le recomand fie sa evolueze fie sa se lase!!! ... ca prezenta, ca atitudine nu au ceea ce trebuie sa aiba un mc si ca exprimare(si aici nu ma leg de accenta!!!) le-as recomanda sa mai citeasca ceva si sa mai treaca pe la scoala daca este cazul... nush.. e trist... acum sincer, Brugner eu apreciez ca accepti sa iti vina la emisiune oameni din toata tara, unii dintre ei necunoscuti... si ei mai mult ca sigur te aprecieaza pt asta, dar parerea mea e ca trebuie ridicata un pic stafeta!!! eu sa am TVKlumea si tu sa imi faci mie 5 editii intr-o perioada scurta de timp cu asemenea oameni, ti-as inchide emisiunea! serios...

muie copos