care e mai slab decat ma asteptam dar tot e un album tare... e mai linistit in ceea ce priveste negativele, fatza de celelalte...parca nu mai sunt la fel de agresiv, cu mici exceptzii [heavy metal kings, put em in the grave (care e foarte tare sampleu)] ...
piese preferate... razorblade salvation, put em in the grave, shadow business, outlive the war, black winter day, uncommon valor, gutta music (nu imi place refrenu)... astea le-am retinut... albumu per total e tare...
parerea mea:
melodia Uncommon Valor : a vietnam story este genul acela de melodie care merita vanduta separata de CD ... intr-o alta carcasa pentru ca cei care vor cumpara albumul (cu singleul asta inclus) sa aibe posibilitatea sa puna singleul langa icoana, sau langa cartea preferata...
pentru orice altceva exista mastercard
de ce te mai chinui sa te duca capul? oricum il duci tu pe el ... n-ai vrea sa intratzi in conflict de interese sau ceva
Dupa o prima ascultare mi-a ramas in minte piesa: Shadow Business , mesajul e chiar super tare.... oricum sunt mai multe piese bune nu vreu sa repet ce ati mai zis si voi mai sus ....
every day you're giving more and receiving less...
mie imi place razorblade salvation ...apoi serenity in murder..f tare negativul.....apoi black winter day shi mentiune: heavy metal kings (la care asha qm am obs shi l multi...shi dupa qm am mai zis mai demult nu prea ma atrage refrenul)
Albumul => TARE... ce cacat.. asta imi place... asta vreau sa aud... beaturi peste masura de grave... + vinnie paz care e tare desi cam abuzeaza pe unde apuca de "allah" si "fagots" dar cand e serios... e perfect.
Piese preferate :
- Suicide
- Heavy Metal Kings
- Outlive The War
- Gutta Music
- Black Winter Day
daarr... piesa cu RA the Rugged Man e like... WOW... ce negativ... ce STROFA ARE RA!! una din cele mai tari auzite de mine in ultima vreme ... e incredibill.daca vine in romania cu jmt... doamne..
am reascltat albumul recent, mi se pare mai bunicel, dar tot nu ma incanta la fel de mult ca primele 2 LP-uri de la Jedi Mind Tricks... piesa preferata Uncommon Valor: A Vietnam Story alaturi de R.A. The Rugged Man
later edit:
Hillfiguz wrote:vreti bonus discu?
bineinteles ca vrem! ce vb e asta?!?!:D
Last edited by dan on Thu Sep 21, 2006 12:16 pm, edited 1 time in total.