OMG G Unit new possible members

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Jove
adevarat sa mor de nu

OMG G Unit new possible members

Post by Jove »

G Unit gains more power?

-----------------------------------

Two of the most influentials and versatile rappers from New York seems that have an uncertain beef.

Rapper James Todd Smith also known as LL Cool J had some altercations with DefJam CEO Sean " Jay Z " Carter . It seems that Jay won't release the last album for LL Cool J sooner than february next year. LL want's to drop his last album from DefJam in January. According to witnesess LL argued with Jay and throwed at Jay the unfinished album saying " I made Def Jam you just ruined it nigga". We all know LL Cool J is the most important artist from Def Jam ever and Jay Z just advance to the CEO in the late time. Multiple versions of the beef leak on the internet but LL apperead in public with 50 Cent and said that he want's to brake up with Def Jam if Jay is still there. Isn't this sounds like DMX brakeing ? Will LL Cool J sign with G Unit ? In 90% he will.

According to 50 Cent, another 3 important rappers would sign in the late of this year to G Unit/Aftermath Records. The first is Kool G Rap, which 50 had collabos, second is LL Cool J which has intern-beef with Jay Z and southern rapper Juvenile.

On 50's next album will be guest appearences by Mary J Blige, Lloyd Banks, Young Buck, Tony Yayo, Hot Rod, Mobb Deep, Mase, Kool G Rap, LL Cool J, Lupe Fiasco and as a rumor rapper Rass Kass.

:shock: :roll:
Last edited by Jove on Sun Sep 17, 2006 12:48 am, edited 1 time in total.
Image
HateMeNow
adevarat sa mor de nu

Post by HateMeNow »

it's all about the benjamins!! imi bag pula in industria muzicala!!
Word up don't rap no crap, you bore me,
Wanna grab my dick...too lazy...hold it for me
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

care sa mor abia astept sa ascult albumul 50 .... vazand featurile... daca ar colabora si cu niste producatori mai spre aria "noastra" cred ca ar iesi ceva cam greu
sunt tare curios
muie copos
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Si ne bagam pula in industrie pentru ca? E atat de normal parca sa spui fuck G Unit cand de fapt sunt atat de putine lucruri de blamat... Nimeni nu obliga pe nimeni sa semneze cu G Unit si totusi toate se fac cu un motiv...
Shearer
old school

Post by Shearer »

am zis ca LL se duce la g-unit
cain.marko
rapperu vostru preferat

Post by cain.marko »

nu prea mi`a placut ce a facut kool g rap cu g`unit. ca lirica de sigur iese din tipar, dar piesele sunt mediocre.
wolverine is my homeboy™
medeeah
dimineata verific forumu

Post by medeeah »

:connencter: yo una deshi nu il prea supot p 50 sunt curioasa c iese....sunt tari featurile......i think i will like it(mooa c ciudat suna :shock: )...kt d LL Cool J yo cred k 100% zboara l G-Unit :roll:
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Ce-mi place ca toti spun "vai de pwla noastra, ce-au facut"... Si in acelasi timp se face poll cu Lloyd Banks, King Of New York, multi ii iau apararea lui Game, multi sunt de acord ca MOP nu s-au schimbat chiar cum spuneau unii si nici Blood Money nu e asa rau... Dar totusi ne bagam pwla in G Unit ca i-au luat pe LL si Kool G Rap... De ce nu asteapta nimeni sa vada ce o sa iasa cu ei ca sa aiba dreptul sa zica "da, s-au dus pe pwla"?...
Meursault
confuz

Post by Meursault »

DFB wrote:nici Blood Money nu e asa rau...
glumesti, right?
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

Era vorba atitudine in general... Si da, am auzit in multe parti ca Blood Money e destul de bun, si da, si mie imi place...
dan
Pop

Post by dan »

phase one wrote:
DFB wrote:nici Blood Money nu e asa rau...
glumesti, right?
la faza cu Blood Money il sustin pe DFB... nu o fi cel mai grozav album Mobb Deep... l-am ascultata destul de mult fata de alte albume scoase in acest an... productia imi place.. versurile nu ma incanta asa mult... acum e faza de gusturi.. mobb deep sunt unii din preferatii mei!!

later edit: eu prefer Blood Money fata de Juvenile Hell | Amerikaz Nightmare
Last edited by dan on Mon Sep 18, 2006 9:59 pm, edited 1 time in total.
Meursault
confuz

Post by Meursault »

xan yan wrote:la faza cu Blood Money il sustin pe DFB... nu o fi cel mai grozav album Mobb Deep... l-am ascultata destul de mult fata de alte albume scoase in acest an... productia imi place.. versurile nu ma incanta asa mult... acum e faza de gusturi.. mobb deep sunt unii din preferatii mei!!
sunt si printre preferatii mei tocami de asta spun.... blood money e cel mai slab album mobb deep... pana si juvenile hell e mai bun
dan
Pop

Post by dan »

l-a inceput ma deranja faptul ca s-au dus mobb deeep.. mop... kool g rap.. mase la g-unit.. acum privesc altfel... ei stiu mai bine cum sta faza acolo... acum astept sa le ascult viitoarele albumele... :wink:
Jove
adevarat sa mor de nu

Post by Jove »

stiti cum e?.....

50 trebuie admirat pentru ceea ce a facut....lasand la o parte The Massacre (Un album de pe care doar 4 piese se merita :lol: ) ....dar 50 a fost ceva a schimbat multe prin Get Rich Or Die Tryin.....a format un grup G Unit care a atins cote inalte de popularitate....este un foarte bun businessman la fel ca si Dre....stie ce vrea omu gandeste totul inainte.....a scos un album Clasic dupa parerea mea iar apoi a venit cu clubingul....ca acuma sa scoata iar un clasic....(cei care stiu ce piese a scos 50 in ultima vreme si-au dat seama ca ol50 is back). A luat la G Unit pe MOP, Freeway, Mase, Olivia, Hot Rod si Mobb Deep...urmeaza Kool G Rap, LL Cool J si Juvenile iar in G Unit sunt Young Buck care dupa Luda, Scarface, Juvenile parerea mea e cel mai bun de-acolo din Sud, Lloyd Banks care rupe al freestyleuri si are niste punchlineuri de te lasa :shock: .....Tony Yayo nu merita mentionat in fine. :lol:

Deci concluzia e ca G Unit nu merita atatia hateri cum sunt pe LA NOI....mai ales ca marea majoritate dintre hateri sunt doar ca e la moda sa zici fuck 50 fuck g unit....vorba lui 50.

"Niggaz must be smokin some shit thinkin they could fuck with me right now" 8)
Image
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Jove wrote:
Deci concluzia e ca G Unit nu merita atatia hateri cum sunt pe LA NOI....mai ales ca marea majoritate dintre hateri sunt doar ca e la moda sa zici fuck 50 fuck g unit....vorba lui 50.

"Niggaz must be smokin some shit thinkin they could fuck with me right now" 8)
nu ca deja s-a instaurat o paranoia printre unii...
vad ca tot spuneti de "haterii" care il blameaza pe 50 sau ca spun "fuck 50"...si mai mult am vazut ca se spune ca si pe forumul asta sunt multi care il blameaza...unde sunt aia mha...ca eu inca nu am vazut sa spuna "fuck 50"...a..ca nu este printre preferintzele unora asta este altceva...dar pana la "haterisme".....
Image
Image
Post Reply