BATTLE OFF DA DOME 3 / runda 1: 28 sept
Moderator: dan
- Lyrical.Mesiah
- adevarat sa mor de nu
- HomeBoY
- fratele meu tu esti baiat
SHADEONE wrote:aforic mai are voie sa participe ca a castigat anu trecut ce pm castiga si anu asta si asa mereu! ok intrebarea 2 Arssura si rpg participa sau au voie sa participe?
shadeone esti hater ? sti zicala -"Cel mai bun sa castige " ? daca el e cel mai bun ce vrei akum sa nu mai participe ca sa`i lase pe altii mai putini buni dekat el sa castige ? NU

app. o sa ajung si io la Finala doar ..

vrei sa fi trendy si funky ? ia-ti titlul de emo-kid sau minimalist si conformeaza-te :-j
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
hmmm... desi nu mi se pare corect...mi se pare totusi un gest elegant al lui aforic,faptul ca vrea sa participe in calificari...
ar trebui introdusa o regula prin care campionii sa nu aiba dreptul macar o editie sa participe...sau ceva de genul acesta ... oricum, repet, desi vor iesi oricum vorbe elegant gestul lui aforic.
si cu siteu mintzi... ca l'a facut Ko
ar trebui introdusa o regula prin care campionii sa nu aiba dreptul macar o editie sa participe...sau ceva de genul acesta ... oricum, repet, desi vor iesi oricum vorbe elegant gestul lui aforic.

- Bazooka Joe
- trendy guy
de ce nu e corect sa participe campionul ca nu inteleg? unde ai auzit tu in lumea asta de asa o regula?A Lu' Pigus wrote:hmmm... desi nu mi se pare corect...mi se pare totusi un gest elegant al lui aforic,faptul ca vrea sa participe in calificari...
cat despre site ... kondamnat a facut doar infrastructura, koma grafica si eu informatiile
muie copos
-
- SE RETRAGE LA DEPOU
- Location: BKL (numele asta l'am dat eu si l'a preluat si gigi la masina...)
sincer mihai nu vreau sa discut asta public pt ca ar isca conflictemihai.lazar wrote:de ce nu e corect sa participe campionul ca nu inteleg? unde ai auzit tu in lumea asta de asa o regula?A Lu' Pigus wrote:hmmm... desi nu mi se pare corect...mi se pare totusi un gest elegant al lui aforic,faptul ca vrea sa participe in calificari...
cat despre site ... kondamnat a facut doar infrastructura, koma grafica si eu informatiile

bafta multa si sper sa ne vedem acolo

- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- tanar