Barac de la Verdikt va fi la UG pentru a-si prezenta noul album solo. Stay tuned!
Formatia Verdikt nu mai exista de (mai bine de) 3 ani, Barac nu mai reprezinta Verdikt...
oricum ramane de tot rasul prin prisma ultimelor "evenimente", cuvant de la fosti colegi.
Scuze de off.
L-am mai vazut saptamana asta pe Barac la o emisiune tot pe TVklumea.... nu sunt asa sigura k e chiar genu meu, da o sa`mi cumpar albumul si atunci vad..... editia de azi a iesit chiar ok, mi`a placut k a fost la "Din Sub" inca un MC din Iasi... a avut dreptate cand a spus ca sunt mii de copilasi care iau microfonu si inregistreaza la calculator tot felul de gangsterisme sa zic asa, si apoi lumea isi creeaza o impresie gresita despre hh`ul de acolo, ascultand chestiile astea... Au fost destui invitati si... abia astept sa ascult Hip Hop Anthology )
HotLips wrote: mi`a placut k a fost la "Din Sub" inca un MC din Iasi... a avut dreptate cand a spus ca sunt mii de copilasi care iau microfonu si inregistreaza la calculator tot felul de gangsterisme sa zic asa, si apoi lumea isi creeaza o impresie gresita despre hh`ul de acolo, ascultand chestiile astea
daca erai atent a spus ca la inceput era gangsta apoi a urmat o alta etapa iar piesa lui nu cred ca era gangsta ai auzit vreun vers in care spunea ca vine si iti rupe capul, da omul era adeptul gangsta canta gangsta la inceput si poate o sa mai faca o piesa doua gangsta sa mai intepe pe cate cineva , poate ma faci sa cred ca ai ceva impotriva celor gangsta, asta nu e bine , hip-hop-ul e tot hip hop fie el under sau ..... , sa inteleg ca faci discriminari , acum depinde si de preferintele fiecaruia, sau poate nu il placi pe el ca artist nu iti place ceea ce-ai auzit , dupa cum spuneam gusturile nu se discuta si am cam dat in off topic pe-aici
e doar pt cunascatori sau pt cei care care stiu sa apreciez old schoolu si si pt cei curiosi, bineinteles. cine nu-i curios sa nu downloadeze, sa nu se puna sa posteze numa asa ampulea, ca sa nu fim offropic!
HotLips wrote: mi`a placut k a fost la "Din Sub" inca un MC din Iasi... a avut dreptate cand a spus ca sunt mii de copilasi care iau microfonu si inregistreaza la calculator tot felul de gangsterisme sa zic asa, si apoi lumea isi creeaza o impresie gresita despre hh`ul de acolo, ascultand chestiile astea
Care si el e genul ..
melodia live pe care am auzit`o de la MC`ul ala nu mi s`a prea parut gangsta... nu cred ca si`a gasit inca un stil si inca e in cautarea acestuia... nu mi`a prea placut oricum... versurile mergeau... da apreciez ca a incercat sa faca ceva.. si nu vreau sa critic, k oricum nu sunt yo mai buna...
nu am avut rabdare sa parcurg zecile de pagini de la acest topic,i nu stiu dak s-a mai intrebat...si la editia cu hhanthology a zis brugner ceva,dar nu am fost atent...deci:
CE TREBUIE SA FACA UN ARTIST K SA AJNGA LA "DIN SUB"?
presupunand k e vorba de trimiterea unor demmouri,unde trb sa le trim?
ms. anticipat.....