ma...deci faza e in felul urmator...sa dea draq daca nu mi vi'i imaginam total altfel pe toti...
deci...
1. priciar credeam ca e slab si inalt...
2. dog da' hazler credeam ca e mare cat dulapul
3. aproape om credeam ca e mic
4. koma ma asteptam sa aiba 1,85 asa
5. no'mo cam cat mine si slabutz...
6. jj sa arate cel putin ca Kombat de masiv...
7. menthoru ma asteptam sa aiba chelie
8. faibox sa fie cam ca dox...
a b c d e t c...
UnderCover wrote:Am si eu o sugestie : sa se vanda la bar si ciocolata (nu calda,ciocolata...Milka,Heidi...).
foarte buna sugestia!!!! ca pe viitor voi fi si eu prezent acolo
si sa aveti suc!!!! cat mai multe sortimente ca sa am de unde alege
A Lu' Pigus wrote:ma...deci faza e in felul urmator...sa dea draq daca nu mi vi'i imaginam total altfel pe toti...
deci...
1. priciar credeam ca e slab si inalt...
2. dog da' hazler credeam ca e mare cat dulapul
3. aproape om credeam ca e mic
4. koma ma asteptam sa aiba 1,85 asa
5. no'mo cam cat mine si slabutz...
6. jj sa arate cel putin ca Kombat de masiv...
7. menthoru ma asteptam sa aiba chelie
8. faibox sa fie cam ca dox...
a b c d e t c...
Bine k mi-am amintit (desi ink ma mir k am reusit),pt retardatii care ar trebui sa se simta : "nu dau in fete decat ocazional!data viitoare promit sa nu ma mai abtin!MUIE!"
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
Locatia: Fire Club (str. Gabroveni nr. 12)
Intrare: 5 RON
Eveniment: concert Funktastics, Katana, S.K.Dron si F.A.B.
Inainte si dupa concert obisnuitul program de duminica cu Brugner vs Kombat in the mix. Dupa concert va fi open-mic, toti doritorii vor putea urca pe scena sa-si arate skill-urile.
Ne vedem acolo!
in general, oamenii care baga muzica duminica, se chinuie sa vina cu chestii cat mai noi, si in aceeasi masura cat mai semnificative pentru cultura hip hop. Insa iti dai seama ca iti piere tot entuziasmul cand vine cineva la tine si te fute consistent la cap sa bagi Parazitii. A nu se intelege ca avem ceva cu ei. Departe de aceasta idee... In fiecare seara au fost si Parazitii, macar o piesa. Si mai precizez o chestie, este foarte greu sa te chinui sa potrivesti piese pe bpm, in timp ce vb cu diversi, care se chinuie sa gaseasca o piesa care o ai, ca sa fie si ceva de la ei in seara aia. Ei bine, eu personal, nu mai preiau requesturi de acum incolo. Am obosit! Si de asemenea, nici haine si genti. Nu e posibil sa stau cocosat peste mixer in timp ce in spatele meu, diversi oameni isi cauta rucsacul intr-un maldar de rufe. De exemplu aseara, s-a oprit si muzica pentru ca prelungitorul a fost scos din priza, in timp ce se cauta o bluzita. Este inadmisibil!!!!
Duminica, 15 octombrie, proiectii video cu ultima editie Urban Groove, cea care nu a mai vazut "lumina" emisiei. Invitati, Efecte Secundare, Ice Boy si Exitus din Tg. Mures. INTRARE LIBERA!
Multa bafta!