Incepand cu maine 9 iulie ora 20.00 - Urban Groove si Hades Records hosteaza in fiecare duminica in club Fire o seara de hip hop . Intrarea este libera, bere ieftina, muzica buna (on the mix brugner si kombat) ...
be there (pt. 9 iulie exista posibilitatea urmaririi finalei campionatului mondial in club
ps: o sa revin cu cateva chestii din playlistul de duminica sa va fac "pofta"
Last edited by Bazooka Joe on Sun May 06, 2007 7:40 am, edited 4 times in total.
yeeeey! blockparty gen. ne vedem maine-n Fire. apropo, daca maine este finala cm2006 (btw.. I hate CM2006 lol), va fi si muzica pusa sau vom sparge seminte?
tutadokuaririzuluchi wrote:yeeeey! blockparty gen. ne vedem maine-n Fire. apropo, daca maine este finala cm2006 (btw.. I hate CM2006 lol), va fi si muzica pusa sau vom sparge seminte?
va fi muzica for sure .. am zis ca revin imediat cu selectii din playlist
da ... a fost o noapte lunga ... dar sper sa fi meritat
asa ca idee in ordine aleatorie o sa fie (tin sa mentionez ca nu o sa ma rezum la underground o sa fie toate genurile de hip hop acolo): Skee-Lo, Sean Price, Atmosphere, Big Daddy Kane, Boom Bap Projects, Camp Lo, Dilated Peoples, Edo G, Fort Minor, Ice Cube, AOTP, KC da Rookee, Kev Brown, LL Cool J, Lil' Wayne, LMNO, Lost Boyz, Mack 10, Main Flow, Mareko, O.C., Proof, Rasco, Run DMC, DITC crew, Trigga da Gambler, AZ, Artifacts, Dresda, Goretex, House of Pain, Jay-Z, Kannye West, Knoc Turn'Al, KRS-1, Kurtis Blow, Lil Kim, Mad Lion, Mad Skillz, Masta Ace, Beanie Sigel, Beatnuts, Big Noyd, Big Shug, Biz Markie, BEP, Black Moon, Cocoa Brovaz, Battle Axe Warriors crew, Born Jamericans, B-real, Coolio, Defari, DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince, Gangstarr, Doujah Raze, Heather B, Immortal, 50 cent, MOP, SNoop Dogg, Smoove da Hustler, Wu family, Das EFX, Dr. Dre, FU Shnikens ...si multe alte deja mi-e lene sa insir )
o sa fie si bucati mai soft si mai aranbi ...avem si d-alea
o sa fie sic aterinca old school tip: Ini kamoza, Hammer, Snow sau Tag Team ...
"avem di tate"
a durat ceva cautarea bpm-ului ... dar sper sa fii meritat si sa fie si ceva reparaie maine , de fapt azi in Fire...
bun bun.. ce-mi place? sean price, atmosphere, dilated peoples, aotp, proof, az, house of pain, jay-z, kanye west, krs one, masta ace, beatnuts, dj jazzy jeff & the fresh prince, gangstarr, immortal tehnique, snoop dogg, wu-tang, das efx, dr. dre.