3 ANI de HADES + concert AFU-RA
Moderator: dan
- Bazooka Joe
- trendy guy
Invitatii la concert
concurs cu invitatii la concert, aici: http://www.uonline.ro/index.php/section ... fu-Ra.html
Maine in cadrul emisiunii sunetedinsub.sol va avea loc un concurs in urma caruia puteti castiga 1 bilet la Hades 3 Ani. Detaliile (modul de raspundere, modul de intrare in posesie a biletului s.a.) le veti afla maine pe site. Mentionez ca editia de maine este dedicata aniversarii Hades si cu aceasta ocazie veti putea asculta piese vechi si noi ale artistilor de aici.
Sunetesub.sol oferă ocazia unui ascultător al ediţiei de astăzi a emisiunii sunetedinsub.sol, să participe alături de noi la evenimentul organizat de Hades Records, Urban Groove şi Bring The Noise - Hades 3 ani, eveniment al cărui invitat special este nimeni altul dec??t consacratul rapper american, Afu-Ra.
Mai multe detalii despre concurs + discografie & videografie Afu-Ra disponibile pe site.
www.sunetesubsol.net
Mai multe detalii despre concurs + discografie & videografie Afu-Ra disponibile pe site.
www.sunetesubsol.net
- Bazooka Joe
- trendy guy
am citit si yo ce a scris ML...da au trecut 3 zile de atunci...m-asteptam la un raspuns luni,avand in vedere ca biletele se vand in Fire duminica...mersi oricumscheitahru wrote:mihai.lazar wrote:S-au vandut peste 250 de bilete ... mai sunt cam 350. asa ca ceic are vor sa nu pateasca ca la Battle ca aua juns prea tarziu si nu au mai putut intra..sa se grabeasca
Bilete duminica in Fire la dj.
sa se trezeasca mihai si cred ca o sa raspunda
dar nu cred ca o sa se vanda pana duminic mai mult de jumatate din bilete. Probabil majoritatea (mai ales cei din capitala) isi vor cumpara biletul la intrare si ca sa citez pe cineva "O sa fie mai ceva ca la Battle Of The Dome".
again, se vor putea face poza/ se va putea filma?

again, se vor putea face poza/ se va putea filma?
- strabunicutza
- Bandit Queen