3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Locked
Bazooka Joe
trendy guy

3 ANI de HADES + concert AFU-RA

Post by Bazooka Joe »

Au trecut 3 ani de cand Hades Records a inceput sa organizeze concerte in Bucuresti prima data, si apoi incet incet in mai multe orase din tara, 3 ani de cand am intrat in legalitate.
Am facut primii pasi ca un nou-nascut ... si am crescut sub ochii vostri, alaturi de voi, odata cu voi:
- de la concertele din Expirat la show-ul tocmai incheiat cu Promoe la Sala Agronomia e o distanta mare ...
- de la parteneri zero la cele mai in voga radio-uri si televiziuni e o distanta mare ....
- sub ochii vostri au crescut nume ca VeritaSaga, Funktastics, Dagga, KST sau USM si lista poate continua cu toate numele de la Hades si nu numai ...
- primul material legal HRPC in august 2005 si anul acesta pe final ne pregatim pentru alte 2 lansari ... Nu am uitat ce am promis la inceput de an, este greu trebuie sa aveti rabdare, pasii marunti sunt intotdeauna cei mai siguri

Ar mai fi o gramada de spus si cei care sunteti aproape saptamanal alaturi de lnoi la concerte stiti foarte bine asta

Dar sa revenim la eveniment ... e sarbatoarea noastra alaturi de voi ... anual vom sarbatori si anual vom incerca ca evenimentul sa capete si mai multa amploare. SI iata ca anul acesta avem invitat un nume GREU in hip-hop: AFU-RA care va tine un concert adevarat la sarbatoarea noastra ... alaturi de toate trupele de la Hades dar si un alt invitat special Slim din Bulgaria; au si ei un "hades records" acolo si de acum incolo vom tine legatura cum vom incerca sa facem si cu alte tari din Europa si artisti de acolo.

cand se intampla toate astea? 10 decembrie ora 21.00 in FIRE CLUB ... vom sarbatori impreuna. De ce in Fire? Pentru ca acolo se intampla de cateva luni evenimente hiphop saptamanale organizate impreuna cu Urban Groove. De altfel acest eveniment va este oferit de o triada: Hades, Urban Groove si Bring the Noize.
Biletele:
- sunt in numar de 600;
- pot fi achizitionate de bucuresteni din:
1. Magazinul RULEZ - Stirbei Voda nr. 87 A
2. Fire Club in cele doua duminici ramase pana la eveniment de la pupitrul dj-ului (26 octombrie, 3 decembrie)
3. Club B-52 (de la intrare) joi 30 noiembrie cand este finala Battle Off Da Dome 3
4. Club Wire (de la intrare) joi 7 decembrie cu ocazia lansarii Cast[ /b]
In cazul in care vor mai fi vandute bilete si in alte locuri veti fi anuntati in prealabil.

- cei din provincie au la dispozitie o adresa de e-mail pentru rezervari (urmand ca ele sa fie achitate si ridicate in ziua concertului la fel ca la Promoe sau SummerJam): [email protected] (este necesara mentionarea: nume si prenume, serie si numar buletin, numar de telefon si orasul)

ATENTIE !!! Rezervarea via e-mail se va face EXCLUSIV pentru cei din provincie. Mailurile care nu contin toate datele necesare (mentionate mai sus) nu vor fi luate in considerare. In interval de 24 de ore veti primi confirmarea rezervarii.

Numarul de bilete este limitat asa ca grabiti-va!

ps: Biletele sunt la pretul de 25 RON, in cazul in care mai raman pentru seara evenimentului vor fi 30 RON.
Image
Last edited by Bazooka Joe on Thu Jan 04, 2007 11:15 am, edited 10 times in total.
muie copos
frl
Kontrolez SiTuatia

Post by frl »

:D :P
S.D.S.T.
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

sa traiasca hades-ul si la mai mare :)
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

"A" to the mothafuckin' "FU-RA"!
Criss Blaziny
fratele meu tu esti baiat

Post by Criss Blaziny »

eu am vrut mereu sa vina afu..........de cand am mers cu kombat la suceava....ziceam de afu-ra sau nine :)))) afu ...treaba.....
Iooana

Post by Iooana »

de cand asteptam asta ... FELICITARI HADES!!!LA MULTI ANI!!!
Image
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

*fireworks*

Felicitari Hades Records si Multi Inainte!

PS:Tare afisu'
Image
atipic
adevarat sa mor de nu

Post by atipic »

ce tare ... cica party hades. guest: afura :D
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

deci pana la urma era afu-ra ala de se discuta la ala cu very soon. nu ma asteptam.

felicitari hadeshi. ne vedem la lipit afishe pula mea.
99.9%
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Afu Ra Image

"Revolution!!!! you don't need no guns in a revolution, what you need is a mind to revolution"

link
caine

Post by caine »

abia astept sa lipesc iar afise si abia astept concertu:x
rave or die
maerry
un domn / doamna

Post by maerry »

o sa fie nebunie mare!! tocmai mi-am luat State Of The Arts...nu pot sa cred ca pe 10 vine..numar zilele..orele..minutele..secundele..miimile.. RUMBLEEEEEEEEEE!!!!
Last edited by maerry on Fri Nov 17, 2006 4:56 pm, edited 1 time in total.
Cash Rulez Everything Around Me/C.R.E.A.M get the money/dollar dollar bills yaoo!
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

cum vinnie vine prin februarie, afu-ra here i come!!!
sunrah
.

Post by sunrah »

Image

asta nu-i afu-ra, sau?
you just never know when you're living in a golden age.
daytona
un domn / doamna

Post by daytona »

Mai are dreadlocks afu-ra?
In live-u ala din cehia nu se vede prea bine :P
You can run to every new thing under the sun, you be a jack of all trades and a master of none.
Locked