Ideea era că nu sunt americanii mai proști decât românii, dincolo de legendele urbane despre cum fac aritmetica în liceu și nu știu unde-i România pe hartă. (Dar sunt absolut convins că am mai avut discuția asta pe forum. Și probabil chiar cu tine.

stai un pic ca nu i-am pus sa ne spuna judeteleGabi wrote:Pentru că noi știm toate statele din America, in ordine alfabetică și invers și cum sunt așezate pe hartă. Fiți serioși. E plin de proști făcuți grămadă în țara asta (România) și singurul motiv pentru care în America ar fi mai mulți proști e că... ei sunt mai mulți ca și populație. Dacă aș fi obligat să aleg, aș alege oricând 2 lanțuri în loc de balauru. Because reasons.
sunt convins ca nici tu nu stii toate tarile din lume. le stii pe cele care te intereseasa sau pe cele cu care te-ai intalnit mai des. adica stii in moloz unde e china, rusia, franta etc. dar daca e sa zici toate tarile din africa sau asia nu le stii si nici nu le gasesti pe harta. nu va mai cacati pe voi, ca nu trebuie sa stie nimeni unde e Romania, ca nu e relevanta pentru interesele lor. de unele tari sunt convins ca nici macar nu ai auzit. stii unde e Saint Kitts and Nevis fara sa cauti pe google? nu cred.Boka wrote:stai un pic ca nu i-am pus sa ne spuna judeteleGabi wrote:Pentru că noi știm toate statele din America, in ordine alfabetică și invers și cum sunt așezate pe hartă. Fiți serioși. E plin de proști făcuți grămadă în țara asta (România) și singurul motiv pentru care în America ar fi mai mulți proști e că... ei sunt mai mulți ca și populație. Dacă aș fi obligat să aleg, aș alege oricând 2 lanțuri în loc de balauru. Because reasons.
![]()
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Boka wrote:a,nu?Nasol in plm...atunci sa nu mai scrie cu stiloul si sa nu mai mearga cu avionul![]()