cumicu wrote:Vineri, 22.02.08, ora 21:00 in club Roland Garos, Cluj Napoca, lansare "In dulcele stilc clasic".Alaturi de invitatii de pe album.intrarea 10 Ron se vor gasi albume la intrare.
Primii 30 vor primi cate un exemplar din album moca
cumicu wrote:24.02.08 Alba Iulia, "Pasaj Cetate" , ora 20:00, Invitati: Kafu, Everest, Fundatia K, intrarea 10 Ron
Piese care le'as asculta mereu cu placere : "Iarasi Luni" , "Dimineata" , "Pahare Murdare" , "O singura usa" "Numai vreau" . "Toate trec" imi place cel mai mult .
Big Up pentru album si la cat mai multe de genu .
Albumul asta se afla printre putinele albume romanesti care merita ascultate cap/coada. Chiar daca contine 28 piese (intro/outro inclus) e un album care chiar merita ascultat, deci e un album foarte bun.
foarte bun albumul, merge spre excelent Piesele preferate sunt: Pahare murdare, N-o sa ma schimbe, Iarasi luni, Lasa coniacul sa curga, Cocalari comunitari.
28 trackuri: avem calitate si cantitate.
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
fosrte mare calitate.respect pentru ambele albume Cumicu si la mai multe.cel mai mult imi plac " parca doar ieri " " in dulcele stil clasic " "o singura usa" "lasa coniacul sa curga " si : OUTRO (e absolut frumos si genial)
Cumicu si DJ Twist noii membri ai label-ului Killah Records
SSS: Am inteles ca mai nou ai intrat in labelul Killah Records. Cum s-a produs aceasta colaborare?
Cumicu: Dupa lungi povesti purtate cu Preafericitu' NV140 legate de hobby-urile noastre, mancarurile preferate, etc. am ajuns la scurte povesti legate de intrarea mea in label-ul Killah Records. Nu mi-a luat mult sa realizez ca acest lucru nu poate fi decat benefic. Mi s-a impus un singur lucru: sa fiu eu si sa fac in continuare ceea ce am facut pana acum, adica rap.
SSS: In Killah Records mai sunt si veRbal, stii cumva daca vor mai intra si alti artisti in label?
Artistii care apartin de Killah Records sunt trupa veRbal, Damnat Enzima, eu si DJ Twist, dj-ul care ma sustine in concerte si proiecte de ceva vreme incoace.