G Unit - Terminate On Sight

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

psychedeliic
mr. blonde

Post by psychedeliic »

Changed wrote:lirically 50 e peste Game...
cand o sa aud ceva liric de la 50cent mai bun ca si 300 bars & runnin' a lu' Game.....poate.

fatalau si pampalau? daca Game e pampalau sau young buck...ma intreb ce sunteti voi cu fetzele voastre si cu paianjenu' pah buzunar in loc de fluturas pah obraz :o
se gaseste cine sa ia la misto, majoritatea p'aici inca au teme si invatza la bac si capacitate....ii striga mama in casa ca incepe Saber Rider :mrgreen: ....si se varzalesc cand e sedintza cu parintii. Ai' mai mari vezi doamne sfinte, se cred penali ca au de unde face rost de-un joint.
Da las' ca Game si Buck sunt pampalai, si fatalai :lol: ....acuma fara suparare

cat despre rampe de lansare, Changed....cam toti au trecut prin mana lui Dre. => dre pe eminem, eminem pe 50, 50 pe game, si game cine stie pe cine. Da nu dai ca argument ca fara fifty era un nime. Ca nici io nu eram daca nu era mama, care s-a combinat cu tata etc.
who gives aaaa? despre chestiile astea?
Image
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
Malla
fratele meu tu esti baiat

Post by Malla »

bine ai spus pitzigoi !
mult mai tare game :bow:
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

pitzigoi wrote:
cand o sa aud ceva liric de la 50cent mai bun ca si 300 bars & runnin' a lu' Game.....poate.

fatalau si pampalau? daca Game e pampalau sau young buck...ma intreb ce sunteti voi cu fetzele voastre si cu paianjenu' pah buzunar in loc de fluturas pah obraz :o
se gaseste cine sa ia la misto, majoritatea p'aici inca au teme si invatza la bac si capacitate....ii striga mama in casa ca incepe Saber Rider :mrgreen: ....si se varzalesc cand e sedintza cu parintii. Ai' mai mari vezi doamne sfinte, se cred penali ca au de unde face rost de-un joint.
Da las' ca Game si Buck sunt pampalai, si fatalai :lol: ....acuma fara suparare

cat despre rampe de lansare, Changed....cam toti au trecut prin mana lui Dre. => dre pe eminem, eminem pe 50, 50 pe game, si game cine stie pe cine. Da nu dai ca argument ca fara fifty era un nime. Ca nici io nu eram daca nu era mama, care s-a combinat cu tata etc.
who gives aaaa? despre chestiile astea?
daca isi lasa fluturasu ala pe obraz mai ziceam...da cand l-a facut lumea fatalau ca are fluturas pe obraz la acoperit cu la-u ala...e fatalau coaie... e ora 12.05 imi scutur panzele din buzunare si imi aprind ce mi-a mai ramas de aseara..pff!
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

game e fatalau???? :lol: da,ma rog,cine canta piese cu si despre pizde?nu cumva 50?si ce daca are fluturas pe obraz?care de aici ar da-o parte-n parte cu el?
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

:lol: :lol:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
nZa
oblomovian

Post by nZa »

B0ka wrote:game e fatalau???? :lol: da,ma rog,cine canta piese cu si despre pizde?nu cumva 50?si ce daca are fluturas pe obraz?care de aici ar da-o parte-n parte cu el?
you're fucked up :lol:
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

uai :?:
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

cand ma gandesc ce muzica era acu vreo 10 ani pe vremea asta, imi vine sa rad de tot threadul asta, cu gi iuniti si gheimi cu tot. ras din ala trist, asa
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

acum 10 ani abia auzeam de eazy-e,cand il intrebam pe vecinu-meu cine e ala strans de coaie care da pe refrenu de la raid mafiot :lol:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Kenshin wrote:cand ma gandesc ce muzica era acu vreo 10 ani pe vremea asta, imi vine sa rad de tot threadul asta, cu gi iuniti si gheimi cu tot. ras din ala trist, asa
Gresesti... percepeai pe aia d-atunci exact cum percep cei de 13-14 ani p-astia de la G-Unit and shit... so ? Acelasi cacat , stai linistit. :D
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

plm...atunci era mai multa muzica si mai putine impresii...
Changed

Post by Changed »

pitzigoi wrote:

Lasa-ma mai baiatule cu diss-ul ala de 2 lei...e chiar irelevanta piesa aia...cat despre ce balmajesti tu acolo ...eu ma refer la alta treaba Game nu are potential si pe deasupra nici nu a apreciat de unde a plecat ,a ales varianta cu beef n shit si a luat-o in gura...Nu ma intelege gresit...sunt piese care imi plac si mie de la el dar NU stie sa scrie un cantec...
Apropo canta si Game despre femei stai linistit B0ka
Cat despre Buck fii fara griji ca stiu eu de ce zic ca este pampalau ( ptr ca nu a stiut nici ala sa aprecieze ce inseamna sa fii intr-un grup precum G-Unit )
"G-Unit is the most hated group in rap ever"
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

gresit...game stie foarte bine de unde a plecat,o spune aproape pe fiecare piesa,nu a ales nicio varianta cu beef,50 e prea idiot ca sa isi poata tine oamenii langa el,game nu se lauda la fel de des ca 50,young buck e cel mai bun de acolo,cred ca si-a dat si el seama,iar acum ar trebui sa plece din trupa aia si sa ii lase pe aia sa "faca rap" in limba lor:ungha-ungha...50,loyd banks si tony yayo sunt praf...she unit is the worst group ever
Changed

Post by Changed »

B0ka esti la fel de bipolar ca Game si Buck...
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

daca eram bipolar,spuneam ca imi place 50 si"crew-ul"lui :roll:
Post Reply