A mai aparut o noua piesa de pe album care este HARDBODY(parerea mea) asa fata de ce scot ei in general :
Straight Outta Southside
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tdWd3_FHBe0[/youtube]
bai... plm asa ziceam si io cand am descoperit acum cativa ani nush ce trupa under.. muie 50 cent.. da eram prost in plm. 50 e chiar tare coaie pe ce face tocmai pt beaturile pe care si le alege... omu e hip hop si omu chiar asa traieste coaie... da voi plm...numa reptilieni si necro si aesop aveti in teasta aia... mai ganditi-va un pic...si poate va schimbati parerea.
Stefan P wrote:bai... plm asa ziceam si io cand am descoperit acum cativa ani nush ce trupa under.. m*** 50 cent.. da eram prost in plm. 50 e chiar tare c**** pe ce face tocmai pt beaturile pe care si le alege... omu e hip hop si omu chiar asa traieste c****... da voi plm...numa reptilieni si necro si aesop aveti in teasta aia... mai ganditi-va un pic...si poate va schimbati parerea.
Ceea ce face el si inca multi altii e rap comercial ceea ce e departe de notiunea de hip-hop. In loc sa arati cu degetu spre altii, mai bine ai incerca sa iti construiesti un argument solid prin care sa demonstrezi ca "omu e hip hop si omu chiar asa traieste". Prin ce ai spus tu acolo se intelege ca 50 cent e tare pentru ca stie sa aleaga intre niste beat-uri. Deci n-are legatura cu ce rime are, cum da la microfon... important e ca omu stie sa aleaga! Interesanta teorie intr-adevar.
Stefan P wrote:bai... plm asa ziceam si io cand am descoperit acum cativa ani nush ce trupa under.. m*** 50 cent.. da eram prost in plm. 50 e chiar tare c**** pe ce face tocmai pt beaturile pe care si le alege... omu e hip hop si omu chiar asa traieste c****... da voi plm...numa reptilieni si necro si aesop aveti in teasta aia... mai ganditi-va un pic...si poate va schimbati parerea.
okey.
muie aesop si necro si 50 cent.
e ok acum?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Frate...argument..ce plm argument...Veritasaga se simte da 50 tre sa vina cu explicatii in paranteza....
Deci sunt trackuri 50 Cent care rup norma... de la In Da Club .. la Hustle's Ambition ... pana la I Get Money aia... si punct in plm ca zici ca-s Mallone cand vorbeste de pozele din natura.